Промоции от Виваком през ноември
Re: Промоции от Виваком през ноември
Сега забелязах и още нещо ново:
[Quote]От 01 ноември ‘14 г. VIVACOM стартира предлагането на нова безплатна допълнителна услуга.
VIVACOM Traffic Plus е без месечна такса.
Месечна такса 0 лв
Скорост на Download 128 Kbps
Скорост на Upload 128 Kbps
Трафик Неограничен[/Quote]
Ако имате домашен нет от Виваком, независимо какъв, можете да си вземете карта за мобилен нет с 0 лв. месечна такса!! Скорост- 128 к. Трафик неограничен!!
Не знам какво става?!? ИЛИ българските оператори изведнъж са решили да предлагат тарифи като в Европа или предстоящите оферти на Макс и Булсат ще са нещо невиждано досега!! От преговорите за национален роуминг тройния картел има представа какво предстои и се опитва да задържи клиентите си!
МОБИЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ НАЙ-ПОСЛЕ ДОЙДЕ!! ДОЖИВЯХМЕ ОФЕРТИ, ПОЧТИ ДОБЛИЖАВАЩИ СЕ ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ!!
[Quote]От 01 ноември ‘14 г. VIVACOM стартира предлагането на нова безплатна допълнителна услуга.
VIVACOM Traffic Plus е без месечна такса.
Месечна такса 0 лв
Скорост на Download 128 Kbps
Скорост на Upload 128 Kbps
Трафик Неограничен[/Quote]
Ако имате домашен нет от Виваком, независимо какъв, можете да си вземете карта за мобилен нет с 0 лв. месечна такса!! Скорост- 128 к. Трафик неограничен!!
Не знам какво става?!? ИЛИ българските оператори изведнъж са решили да предлагат тарифи като в Европа или предстоящите оферти на Макс и Булсат ще са нещо невиждано досега!! От преговорите за национален роуминг тройния картел има представа какво предстои и се опитва да задържи клиентите си!
МОБИЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ НАЙ-ПОСЛЕ ДОЙДЕ!! ДОЖИВЯХМЕ ОФЕРТИ, ПОЧТИ ДОБЛИЖАВАЩИ СЕ ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ!!
Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Аз все още не мога да повярвам, че тази оферта ще е 30 лв. Някак нереално звучи. Все си мисля, че ще има подводни камъни и ще пише 30лв за 1-та година после по 100 т.е 130/2=65 лв. Не знам. Ако това е офертата Виваком ще взривят пазара и Мтел и Глобул няма къде да ходят, хванали са се на хорото ще си го изиграят и те с такива оферти. В противен случай хората ще им кажат адиос.
Чакам с нетърпение събота 1 ноември или Понеделник 3 да видим ЩО Е ТО ?
Чакам с нетърпение събота 1 ноември или Понеделник 3 да видим ЩО Е ТО ?
Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Ето тук прогнозирах как ще дойдат такива оферти и в БГ, заради старта на новите LTE оператори:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/post/reply/454687/a20657898baa813f5cb55d25acc872c3
Даже и не дочакаха старите оператори старта на гласовите услуги на новите!! Голям страх ги тресе!
[Quote]Мога да се хвана на бас със всеки от София, на бутилка марково single malt уиски, например Bowmore 12 yo ( линк ), че при старта на гласовата услуга на Булсат, Мтел и Вива ще пуснат доста по-добри оферти от тези в момента (септември 2014 г). Или някой вярва, че ще стоят и ще гледат как 15-20 % от абонатите им (примерно) се преместват?[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/post/reply/454687/a20657898baa813f5cb55d25acc872c3
Даже и не дочакаха старите оператори старта на гласовите услуги на новите!! Голям страх ги тресе!
[Quote]Мога да се хвана на бас със всеки от София, на бутилка марково single malt уиски, например Bowmore 12 yo ( линк ), че при старта на гласовата услуга на Булсат, Мтел и Вива ще пуснат доста по-добри оферти от тези в момента (септември 2014 г). Или някой вярва, че ще стоят и ще гледат как 15-20 % от абонатите им (примерно) се преместват?[/Quote]
128 kbps става ли за разговор по вайбър ?
Става без никакъв проблем за разговори през скайп и вайбър!
Re: Промоции от Виваком през ноември
Късно, Вива, късно! Изтървахте ме :)
След 2 години опитайте пак :)
След 2 години опитайте пак :)
Аз не разбирам защо изчакаха да свърши промото на мтел, а не го пуснаха по-рано, за да ги контрират...
А аз се чудя, какво чакат от Теленор и не пускат нищо. То бива , бива ребрандиране ама да изпаднеш в зимен сън...(whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
[Quote]А аз се чудя, какво чакат от Теленор и не пускат нищо. То бива , бива ребрандиране ама да изпаднеш в зимен сън...[/Quote]Явно са решили, че Глобул са я забатачили много дълбоко и започвайки "атаката" на пазара с калпава мрежа ще компрометира имиджа им от старта. А и със стари *** нов бардак не се прави :)
[Quote]Аз не разбирам защо изчакаха да свърши промото на мтел, а не го пуснаха по-рано, за да ги контрират... [/Quote]По същата причина, по която решиха, че могат да:
- не поддържат влошаващия се обхват на някои места;
- не включват абонатите, с които са били заедно 5 години в промоцията "5 години заедно"
- ми кажат изрично на специално предварително запитване, че Traffic Unlimited M+ няма специално ограничение на максималната скорост (нещо, което някои тарифи имат) и след като подпиша да се окаже, че след 50-60 теста 90% ми дават 7-8 Mbps, останалите 10% - по-малко - на 3 различни устройства в различни времена от денонощието и на различни места. При същите условия, у-ва и места с VIVA Free достигам средни резултати 13-15 Mbps (8 - 25 Mbps).
- ми резнат кредитния лимит ("максимална финансова граница" ) от 150 на [B]60 лв.[/B] (?!) след цели 5 години точно в момента, в който ми трябва роуминг.
- не поддържат влошаващия се обхват на някои места;
- не включват абонатите, с които са били заедно 5 години в промоцията "5 години заедно"
- ми кажат изрично на специално предварително запитване, че Traffic Unlimited M+ няма специално ограничение на максималната скорост (нещо, което някои тарифи имат) и след като подпиша да се окаже, че след 50-60 теста 90% ми дават 7-8 Mbps, останалите 10% - по-малко - на 3 различни устройства в различни времена от денонощието и на различни места. При същите условия, у-ва и места с VIVA Free достигам средни резултати 13-15 Mbps (8 - 25 Mbps).
- ми резнат кредитния лимит ("максимална финансова граница" ) от 150 на [B]60 лв.[/B] (?!) след цели 5 години точно в момента, в който ми трябва роуминг.