Промоции от Виваком през ноември

MobileBoy
Регистриран: 31 окт 2014, 18:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист

Мнение от MobileBoy » 13 ное 2014, 11:58

Мтел никога ама никога не са ми сложили една стотинка отгоре. Случи ми се веднъж да ми тарифират един смс, който трябваше да е безплатен (защото беше в първите два часа по новия тарифен план и системата е отчела по стария, вместо по новия) - обадих се и ми приспаднаха 10 лв от сметката.

Не искам да ги хваля или нещо... Но за обслужване на клиенти Мтел са най-добре. Ако са сгрешили се пуска веднага отстъпка и помагат. Глобул са ми затваряли телефон на оператор, защото съм питал нещо елементарно и защото съм звънял от бикънект, вместо от карта на договор. Виваком не пожелаха да ми върнат депозит от 45 лева 4 месеца и накрая след обаждания всеки ден ми ги върнаха.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист

Мнение от PoceH_BS » 13 ное 2014, 12:03

[Quote]Виваком не пожелаха да ми върнат депозит от 45 лева 4 месеца и накрая след обаждания всеки ден ми ги върнаха. [/Quote]

Ясен си ми вече... :D

Това е ЧИСТА лъжа...

Системата е автоматична при Виваком, имат си много други "кусури", но това да го пишете е толкова смешно и жалко, че не е истина!

ДА ВИ ГО НАТЪРТЯ! При плащане НА ВРЕМЕ на 1-ва ф-ра (без значение дали сте нов/стар абонат) - Депозита се връща на 2-рата / 3-тата, и т.н. ф-ра. ЧЕТЕТЕ, МИСЛЕТЕ (ако можете)!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

matds
Регистриран: 24 юни 2012, 01:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист

Мнение от matds » 13 ное 2014, 12:08

Добре де, може ли някой да цитира точно къде в Общи условия на Виваком пише, че може да се преподпише договор ако ти остават 3 месеца до изтичането му. Защото аз виждам само това от Общите условия:
57. Абонатът има право да променя абонаментния си план, да ползва допълнителни
услуги или да се откаже от някои услуги, предлагани от БТК. Тези промени ще
бъдат предмет на отделно споразумение;

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист

Мнение от PoceH_BS » 13 ное 2014, 12:09

Мързи те да прочетеш това:

https://www.vivacom.bg/bg/residential/obshti-uslovija

?

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнението е изтрито.

Мнение от Воден-дух » 13 ное 2014, 13:10

[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.

Воден-дух

Мнението е изтрито.

Мнение от Воден-дух » 13 ное 2014, 13:12

[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.

ivo___
Регистриран: 06 юли 2010, 10:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист

Мнение от ivo___ » 13 ное 2014, 13:17

Няма логика - да. Но някой преди теб ти написа. Това са правилата. ХУбави или лоши са такива и е редно да се спазват. Ако на всеки един започнат да правят компромиси ще стане много голяма каша предвид масовата некомпетентност на служителите по магазините. Така че разбирам негодуванието ти, но има и доза истина в "това са правилата и трябва да се спазват без значение дали аз или ти не ги одобряваме".

Воден-дух

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист

Мнение от Воден-дух » 13 ное 2014, 13:35

И какви са правилата? М***** от улицата, който ще прилъжат за нов абонат, и няма да си плаща сметките - по-ценен от лоялния дългогодишен клиент...

[B][i]mod edit: Моля те, спести си определенията на етническа основа.[/i][/B]

Потребителски аватар
PoceH_BS

Мнението е изтрито.

Мнение от PoceH_BS » 13 ное 2014, 16:04

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.

Отговори