Промоции от Виваком през ноември
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист
Естествено, че ще си го купя - като ВиваЦом (без да отричам добрата им мрежа и добрата оферта с промоцията) не ме искат за клиент, има и други оператори, които си ценят клиентите и знаят как не само да ги привличат, но и да ги задържат! А на тези мизерници искрено и лично желая в скоро време да последват в небитието пирамидата КТБ!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист
А така, де! От кога и аз това им го пожелавам, имам няколко "неизгодни" договора с тях които искам да прекратя, ама "нъцки" държат се над водата говедата... :D:D:D:D:D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист
[Quote] щом предпочитате след осем месеца да ви бия шута, вместо да ме вържете за две години и да взимате повече от 20 лв. над сегашната ми такса... Ами духайте таратора тогава![/Quote]
Аналогична ситуация и при мен - предпочитат 10 по 20 вместо 24 по 30 :D
Математицииииииии :D
Просто си оставам на първоначалния план август картата да мине на Боб 0...
Аналогична ситуация и при мен - предпочитат 10 по 20 вместо 24 по 30 :D
Математицииииииии :D
Просто си оставам на първоначалния план август картата да мине на Боб 0...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист
[Quote]Мързи те да прочетеш това:
линк
?[/Quote]
Я, ти, като си ги чел, ми кажи къде пише такова нещо... Защото един бърз сърч в ОУ показа, че там не се съдържат думичките "промо[ция]" и "препо[дписване]"...
линк
?[/Quote]
Я, ти, като си ги чел, ми кажи къде пише такова нещо... Защото един бърз сърч в ОУ показа, че там не се съдържат думичките "промо[ция]" и "препо[дписване]"...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноемврист
Не в общите условия - в официалните правила на прИмоцията вече го пише http://www.vivacom.bg/bg/files/1439-oficialni-pravila-na-koledna-promocija-net-call-xxl.pdf
Със сигурност на 03 и 04.11 условието договорът да е пред изтичане го нямаше!!!
Измекяри!
Със сигурност на 03 и 04.11 условието договорът да е пред изтичане го нямаше!!!
Измекяри!
Re: Мнението е изтрито.
Всъщност, почти съжалявайки, че съм пропуснал промоцията "след дъжд - качулка",минавайки на М-Тел Трансфер М, съм пропуснал една малка подробност:
[Quote][i]б)Промоционалната месечна такса е валидна за целия срок на договора. [B]В случай, че клиент смени тарифния си план, отстъпката няма да е валидна за новия.[/B][/i][/Quote] Май нищо не съм пропуснал - пак искат нова SIM :| :D
[Quote][i]б)Промоционалната месечна такса е валидна за целия срок на договора. [B]В случай, че клиент смени тарифния си план, отстъпката няма да е валидна за новия.[/B][/i][/Quote] Май нищо не съм пропуснал - пак искат нова SIM :| :D
Re: Re: Мнението е изтрито.
Що не се опиташ да минеш от М на промоционалния L при Мтел директно? На мен ми дадоха, нищо, че подписах септември, щото вдигам такса.
Според мен тва "няма да е валидна за новия" искат да кажат, че не важи 70% ако смениш на друг план после и е логично, но тва таргетиране само на нови абонати... страшно много ме дразни.
Според мен тва "няма да е валидна за новия" искат да кажат, че не важи 70% ако смениш на друг план после и е логично, но тва таргетиране само на нови абонати... страшно много ме дразни.
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
[Quote]Първото ограничение е с трафика - 5ГБ дневни и 5ГБ нощни. Тази подробност повечето я пропускат.[/Quote]
И къде видя, че мегабайтите са разделени на дневни и нощни? http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/net-call#tab-pravila-i-uslovija
И къде видя, че мегабайтите са разделени на дневни и нощни? http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/net-call#tab-pravila-i-uslovija
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
[Quote]А за Глобул(Теленор)..няма смисъл да пускат нови оферти, тъй като са много добри в надписването...на абонати.[/Quote]
Как установи че надписват абонати?
Как установи че надписват абонати?
-
Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
[Quote]Лошото е, че качеството на интернет услугата (оптика) ще падне драстично и то съвсем скоро, това трябва да е ясно на всички да преподписват или сменят оператори. Без съмнение ще привлекат огромно количество нови абонати и то все на високите скорости. Вива са я закъсали и сега трупат абонати заради предстоящата продажба, няма да издържат на натоварването а сега няма да тръгнат да инвестират. При мобилната услуга няма да се усети толкова но интернет абонатите ще изреват първи.[/Quote]
На това мога да отговоря, че счупи тъпомера, въпреки че рискувам мнението ми да бъде изтрито. Може би искаш да кажеш,че мобилната мрежа е с по-голям капацитет от оптичната,или?
P.S. Или така ти го говорят звездите(Мтел)? :D
На това мога да отговоря, че счупи тъпомера, въпреки че рискувам мнението ми да бъде изтрито. Може би искаш да кажеш,че мобилната мрежа е с по-голям капацитет от оптичната,или?
P.S. Или така ти го говорят звездите(Мтел)? :D