Промоции от Виваком през ноември

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от kiroo » 31 окт 2014, 09:34

[Quote]Късно, Вива, късно! Изтървахте ме
След 2 години опитайте пак [/Quote]

+ 1 (yes)

[B]А иначе - жалки сте вива, жалки. Така наречения ви "мениджмън" е тотална щета![/B] Изгонихте сума ти абонати с този измислен рожден ден, айде сега наваксвайте с новата си промоция, защото ако е вярна, ще трябва да субсидирате абонатите си един вид, за да имат тези 2К минути и 10К нет за 30лв. Защото пак според въпросния мениджмънт при предишни случаи се е изтъквало, че минутите, които се дават към всички нямало начин да се изразходват към другите мрежи на 100% или да се изговорят на 100%...Алоууу българина е черна дупка бре...Всичко, което се дава - изчезва :D

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от Ванката » 31 окт 2014, 09:56

Сайта на Виваком цяла сутрин го няма. Да не би да го актуализират с промоцията посочена от автора на темата?
Samsung GALAXY S22 Ultra

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от Apple_fan » 31 окт 2014, 09:58

Промоцията наистина е много добра и повярвайте, тя не е заради новите Булсатком и Макс, а заради промото на Мтел, което впрочем се удължава до 16 ноември. Едва ли повече от 10% от населението у нас знае за бъдещите планове на новите два оператора. А сегашните оператори лягат и стават спокойно, защото имат страшно много абонати и покритие в почти цялата страна. Булсат и Макс, ако стратират скоро, то те ще имат покритие само в няколко града, така че не слагайте каруцата пред коня!
Колкото до това защо промото на Вива не е тръгнало успоредно с това на Мтел: Според мен Виваком са преценили, че от промото на Мтел ще се възползват повече абонати на Глобул, изчакали са да оберат абонати, колкото могат и сега преценяват, че този месец трябва те да атакуват Глобул.

JFOX
Регистриран: 25 сеп 2014, 10:39

Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от JFOX » 31 окт 2014, 11:12

[Quote]Изгонихте сума ти абонати с този измислен рожден ден, айде сега наваксвайте с новата си промоция, защото ако е вярна, ще трябва да субсидирате абонатите си един вид, за да имат тези 2К минути и 10К нет за 30лв. [/Quote]

прав си чаках си телефона за рождения ден .УР ядец
няма елефон няма и нова карта.Затова отидох при мтел и подписах за 2 години на трансфер, който ме устройваше!

StefiMo
Регистриран: 09 сеп 2012, 11:58

Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от StefiMo » 31 окт 2014, 11:16

Има и една друга версия. Вива се опитват за последно да си дигнат цената, като привлекат колкото се може повече абонати. И ментел ги купува до края на годината.

digunan
Регистриран: 24 ное 2010, 20:46

Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от digunan » 31 окт 2014, 11:23

Аз бях един от тези, които избягаха от Виваком и минах на Боб (мтел :) ) Но ако тази промоция е вярна изкушението да се върна при вива е голямо и най-вероятно ще го направя.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 31 окт 2014, 11:27

И как ще стане това? Мтел няма как да ги купи ,може да ги купи телеком австрия.Тогава трябва да продадат мтел много бързо на някой друг не може да имат два оператора в една държава. Така стана в Македония когато т-мобайл купи части от оте в Гърция.В македония има тмобайл имаше и космофон, който веднага се продаде и го купиха някакви словенци.
@digugnan
Пак добре си направил с боб-а. Безсрочен договор може да се преместиш пак когато искаш без да чакаш 1-2 години.

digunan
Регистриран: 24 ное 2010, 20:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от digunan » 31 окт 2014, 11:40

Точно - пуснах смартбоб, но минутите ми идват малко. Перфектния вариант за мен би бил отново супер/екстра боб + нет, но пък незнам дали ще го пуснат скоро. Засега се справям с него + justcall. Ще почакам - предполагам, че промоцията на Вива ще върви поне 1-2 седмици, така че ще има още малко време за евентуални изненади от страна на боб.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 31 окт 2014, 12:17

Не вярвам да не го пуснат пак боба с многото минути. Човек като си го комбинира с нет и заспива работата. Ако стане така хубавото ще е че може да имаш повече минути с по-малко нет.
На основните планове в момента това им куца. Ако някой му трябва повече нет рядко гвоори много и обратното.Поне така съдя от хората около мен.Като използваш повече нет комуникираш по него не с разговори.
Единствения варянт криво лево е вива фрий,който вече не е толкова изгоден и там за разговори извън виваком просто не става номера.

OnlineBG
Регистриран: 21 сеп 2012, 18:35

Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от OnlineBG » 31 окт 2014, 12:33

Звучи добре на първо четене но да видим и ограниченията, а такива ще има!
Първото ограничение е с трафика - 5ГБ дневни и 5ГБ нощни. Тази подробност повечето я пропускат.
При 30лв такса се получава по-добре от плана на Мтел но разликата не е огромна и Мтел могат да компенсират разликата с пакетни предожения.
Също така при Мтел плана е с по-лош начален старт за включени минути но след първия месец, в който ти останат неизговорени минути (примерно 300) и се пехвърлят за следващия, ти ще имаш план с повече минути от тези 2000 на Вива, които не се прехвърлят.
Нощния трафик на висока скорост е безполезен за повечето абонати, важен е дневния. Там той е еднакъв с плана на Вива 4500 срещу 5000.
Остават 9лв разлика, което не е малко но не е революция.
Но каква революция очакваме, цените няма къде повече да чакаме. При такова обезценяване на най-високите планове, което ще доведе до силно намалени приходи и огромно натоварване на мрежата, единственото което може да очакваме в близко бъдеще е влошаване на качеството на услугите.

Отговори