Промоции от Виваком през ноември

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от SwollenMembers » 09 ное 2014, 12:49

[Quote]Няма го в официалните правила на промоцията,но го има в общите условия на Виваком.Неможе да се преподпище ако ти остават повече от 3 месеца от текущия договор.[/Quote]

Това НЕ е вярно! В общите условия, които аз съм подписал, е написано, че по всяко време мога да премина на друг тарифен план със същата или по-висока месечна такса. След като в условията на промоцията не е написано, че трябва да ти остават 3 месеца до края на договора, то автоматично означава, че имам право да се възползвам от промоцията. В случая, Виваком и техните некомпетентни служители пряко нарушават собствените си общи условия и съвсем безочливо ме лъжат - да си задържат промоцията за тях, лично на мен ми писна от непрофесионалното им мърляво отношение. Иска се невероятен талант, да създадеш промоция, с която да отвратиш лоялните си клиенти. Майната им!

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от kiroo » 09 ное 2014, 13:43

Значи, не искам да защитавам вива, защото и аз се разкарах от тях, заради "промото" за рождения им ден, но тук бъркате малко понятията. По време на договор човек може да променя плана си, но срока на договора се запазва. Когато остават 3 месеца до изтичането му, тогава човек влиза в графа "преподписващи" и може да се възползва от промоции важащи за "преподписващи", както в случая - това промо е за нови и преподписващи абонати. Тези на договор, които са - горят(да не ползвам друга дума):D Винаги е било така и това не е нещо ново ;)

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от anonim4o » 09 ное 2014, 14:19

Щом преподписваш когато и да е ти си в графата преподписващи. Ако ти остават по-малко от 3 месеца вече си в графата "без срочен договор". Ако преподписваш на същата или по висока такса може винаги. Ако искаш да минеш от по-висока на по-ниска такса тук вече е друга работа - трябва да си в последните 3 месеца или въобще да си на безсрочен.
Може би Вива за по-ясно биха могли да напишат че промоцията важи за "нови и за абонати без действащ срочен договор"

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от Вито » 09 ное 2014, 14:32

На мен ми казаха по телефона, че трябва да ми остават три месеца от подписания договор, за да преподпиша. Като им казах, че съм с безсрочен ми отговориха, че мога по всяко време да се възползвам от промоцията.

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от SwollenMembers » 09 ное 2014, 15:00

Всъщност историята им е пределно ясна на всички ни - трупат максимално много нови клиенти и не ги интересува настоящите потребители с договори, дори отношението на операторите от 123 е арогантно, като видят че имаш договор за повече от една година. Изкопираха цялата порочна Мтел политика!

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от KOBRETI » 09 ное 2014, 16:21

По телефона и на мен ми казха, че ако не ми остават по-малко от 3 месеца, мога да преподпиша, но без промоционалното намаление :D Въпреки че сега таксата ми е по-малка. Става въпрос за една карта на мое име, която не ползвам аз, де - аз за мен нямам намерение да ползвам договори...

Явно ще трябва да се пробвам с връзки да си свърша работата ;) Харесал съм си един номер с 0875 и ако успея да го взема, може да му сложа тази тарифа и да го взема за новия офис, който скоро ще отварям в Сф...

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от Вито » 09 ное 2014, 19:07

[Quote]По телефона и на мен ми казха, че ако не ми остават по-малко от 3 месеца, мога да преподпиша, но без промоционалното намаление[/Quote]
Няма такова нещо, сега разговарях пак, като ти прочетох коментара и ми казаха, че мога да мина в офис по всяко време до 31 януари и да подпиша. С безсрочен съм от една година...

Johnniie
Регистриран: 20 апр 2013, 16:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от Johnniie » 09 ное 2014, 19:14

Това е така защото си на безсрочен договоро.Всички,които сме на срочни явно ни третират като нелоялни абонати.Затова като ми изтече договора им казвам бай бай.Немога да разбера какво е това да се предлагат изгодни условия само на нови абонати.Навсякъде по света операторите гледат как да си запазят текущите абонати,а нашите мили търговци как да си прецакат лоялните клиенти.

Спорен ден.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от Воден-дух » 09 ное 2014, 19:29

Около 15.12 ще ви кажа със сигурност- тогава смятам да преподпиша с Вива или да си пренеса бобския номер в Теленор, ако реша първото - ще ви информирам своевременно какъв е резултата, може ли, не може ли...

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември

Мнение от Воден-дух » 09 ное 2014, 19:36

Е, защо тогава от вратата за краката девойката започна да ме убеждава на секундата едва ли не да подпиша, как най-накрая има промоция и за мен, старият лоялен абонат- нищо, че ми остават девет месеца до изтичане на сегашния договор?!? Ако се окаже, че са ме баламосвали- категорично след изтичане на договора ще се разделям с тях!

Отговори