Промоции от Виваком през ноември
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
[Quote]С безсрочен съм от една година...[/Quote]
Е, точно тук е разликата... Моят изтича след повече от 3 месеца.
Е, точно тук е разликата... Моят изтича след повече от 3 месеца.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Някой знае ли какъв точно бонус дават при прехвърляне на номер от друг оператор към Вива. На Нет&Кол мисля давайа 50-100 мин. При закупуване на телефон мисля също. Някой с по-точно инфо?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Един приятел ми се похвали, че се е пренесъл от Теленор на Виваком, на [B]Net&Call XXL[/B] от промоцията. Дали са му някакво [B]LG Fino[/B] за 50лв и депозит 80лв. Имало е вариант да вземе и [B]Galaxy Grand Neo[/B] за 80лв. Ей това предателството много се цени в България...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Ей това предателството много се цени в България.[/Quote]
Добро утро Ванка, точно ти ли повдигаш темата за предателството ? Ти как постъпи с мегатела ? Докато имаше файда ги използва и им би дуспата също като кобъра.
Но когато ги ползваше беше друга бира, забравил си как постъпиха повечето тук когато се вдигна с 2 лева цената на интернета, пак бяха най-добрата оферта но това не беше пречка всички да хвърлят картите нали. Заради точно това предателство при Теленор предплатените карти имат срок на ваидност 60 дни и дадоха по-хубавите пакети на такса над 25 лева така отсяват мъртвите души и хората дето искат за без пари да получат нещо неограничено.
Добро утро Ванка, точно ти ли повдигаш темата за предателството ? Ти как постъпи с мегатела ? Докато имаше файда ги използва и им би дуспата също като кобъра.
Но когато ги ползваше беше друга бира, забравил си как постъпиха повечето тук когато се вдигна с 2 лева цената на интернета, пак бяха най-добрата оферта но това не беше пречка всички да хвърлят картите нали. Заради точно това предателство при Теленор предплатените карти имат срок на ваидност 60 дни и дадоха по-хубавите пакети на такса над 25 лева така отсяват мъртвите души и хората дето искат за без пари да получат нещо неограничено.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Ако имаш нещо против Ванката - уреждай си го на лични съобщения, защо спамиш темата? Явно е много търпелив човека - ако аз бях модератор, щеше да имаш постоянен бан!
Днес на един билборд видях реклама, че от 17 до 30.11 Вива ще предлагат до 80 % намаление на телефони - има ли някой "вътрешен човек" представа какви апарати ще влизат в промоцията и ще важи ли тя и за промоцията за Нет и кол за 30 лева?
Промо 80 % намаление при вивата винаги е набутвация, открай време си правят ташак с потребителите .За коледа предполагам пак няма да има промота ,защото народа така и така си пазарува.Тук не е като назапад реални промоции да има
Според мен няма да важи поради любимото становище: промоциите не могат да се комбинират с други такива. Но ще видим.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Теленор поне не разиграват клиентите си
цените на телефоните им са по-евтини от другите опери
цените на телефоните им са по-евтини от другите опери
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Ако питаш мен,след като те зарибят първоначално и достигнете до PC-то на продавач консултанта и направи справка на абонамента ти ще каже " Съжалявам господине,но неможе да преподпишете тъй като ви остават повече от 3 месеца до изтичане на договора,но за сметка на това можем да ви предложим нова карта с телефон на изключителна цена".Българските оператори си нямат и на идея как се задържат клиенти.За тях е важно да ти набутат 24м. договор и след това не ги интересува доволен ли си или не.Това го казвам като човек,който не е имал проблеми досега с Виваком.
Спорен ден.
Спорен ден.