Промоции от Виваком през ноември
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Всъщност на Вива са най-евтини телефоните спрямо другите два оператора. Средно с по 10-20лв са спрямо Теле.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Телетата много надуха цените на телефоните.
Поне спрямо офертата ми преди промяната.
Поне спрямо офертата ми преди промяната.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
[Quote]Телетата много надуха цените на телефоните.
Поне спрямо офертата ми преди промяната.[/Quote]
Да, като изключим цените на iPhone (които са регулирани от Apple), всички цените на телефони са нагоре. Много странно, аз лично очаквах точно обратното. Същото е и за тарифните им планове - Виваком предлагат доста по-добри условия. Доста странно поведение за "нов" оператор, може би за Коледа ще атакуват по-агресивно...
Поне спрямо офертата ми преди промяната.[/Quote]
Да, като изключим цените на iPhone (които са регулирани от Apple), всички цените на телефони са нагоре. Много странно, аз лично очаквах точно обратното. Същото е и за тарифните им планове - Виваком предлагат доста по-добри условия. Доста странно поведение за "нов" оператор, може би за Коледа ще атакуват по-агресивно...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Аз поне се отказах да се пробвам с новата оферта на Вива... Сигурно щеше да стане с малко връзки, ама пък що да им се натискам... След няколко месеца ми изтичат една ваойс и една дейта и дейтата се закрива, а войса отива на Боб 0...
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
И аз се отказах... Всъщност като цяло се отказах да подписвам отново договор с тях. Доволен съм от мобилната мрежа, но отношението им към клиентите е безнадеждно. Едва ли има друг нормален оператор, при който клиент да отиде в офис, с желанието да подпише 2 годишен договор с по-висока месечна такса, и да му бъде отказано. Това противоречи на всички търговски принципи :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
[Quote]Едва ли има друг нормален оператор, при който клиент да отиде в офис, с желанието да подпише 2 годишен договор с по-висока месечна такса, и да му бъде отказано. Това противоречи на всички търговски принципи [/Quote]
Е, за това иде реч... Като не ми искат подписа, договорът свършва и довиждане...
Всъщност, не мога да разбера дали с този отказ се надяват да си взема нова карта само и само да им "гепна" промоцията, или просто някой там е на "вие" с икономиката...
Е, за това иде реч... Като не ми искат подписа, договорът свършва и довиждане...
Всъщност, не мога да разбера дали с този отказ се надяват да си взема нова карта само и само да им "гепна" промоцията, или просто някой там е на "вие" с икономиката...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Вчера пак минах през магазина на Вива на ул. "Райко Даскалов" (Малката Главна) в Пловдив, и отново ми казаха, че няма никакъв проблем да преподпиша на промоционалните условия - въпреки, че договорът ми за Вива Фрий изтича август месец догодина. Така че - чанч до дупка, докато "омекнат" :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Чанч за който иска да се чанчи... Аз нямам намерение да им се натискам... Както със Самсунг - щом искат да ми затрудняват живота, за да им ползвам услугите/продуктите, просто няма да им ги ползвам...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Е, сега като сами ми се натискат да преподписвам - защо пък да не се възползвам, въпросът е да реша искам ли в крайна сметка Айфон, не искам ли :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промоции от Виваком през ноември
Ако не ме лъже паметта, ти първо беше на М—Тел, после на Вива, плюейки останалите, после пак на М—Тел, плюейки Вива, а сега хвалиш Теленор... :?