Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Re: Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
дА попитам, защо да взима човек няколко карти на боб ?
За 10лв няма ли 300мин оферти ?
Ше се разпилеете от телефони, ей :D
Ужас :D
Edit:
Забравих да попитам някой ако знае тези 100мин към мобилни и 100мин към фикс направления в какъв ред са?
Ако не говоря към мобилни а само към фикс номера, това означава ли че ще говоря 100мин и след това ще ме таксуват?
Имам идея с този тарифен план само към фиксирани номера в БГ да говоря.
[Quote]Автор: georgemadjarov
Дата: 25.05.2014 08:57
Линка 300 за 10 в студиото, ако обичате.[/Quote]
Това не го разбрах.
Попитах дали няма тарифен план 300мин за 10лв.
Мисля че преди време ГлоБул пускаха подобна оферта, но не съм сигурен дали не беше нещо промоционално.
За 10лв няма ли 300мин оферти ?
Ше се разпилеете от телефони, ей :D
Ужас :D
Edit:
Забравих да попитам някой ако знае тези 100мин към мобилни и 100мин към фикс направления в какъв ред са?
Ако не говоря към мобилни а само към фикс номера, това означава ли че ще говоря 100мин и след това ще ме таксуват?
Имам идея с този тарифен план само към фиксирани номера в БГ да говоря.
[Quote]Автор: georgemadjarov
Дата: 25.05.2014 08:57
Линка 300 за 10 в студиото, ако обичате.[/Quote]
Това не го разбрах.
Попитах дали няма тарифен план 300мин за 10лв.
Мисля че преди време ГлоБул пускаха подобна оферта, но не съм сигурен дали не беше нещо промоционално.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Линка 300 за 10 в студиото, ако обичате.
[Quote]Забравих да попитам някой ако знае тези 100мин към мобилни и 100мин към фикс направления в какъв ред са?[/Quote]
Не са в никакъв ред. Към което говориш, от сътветните минути черпи... Накрая на месеца неизговорените се губят.
Идеята на Милен, която превъзнася толкова, е да си вземеш 2 или 3 карти, да ги сложиш в 1 телефон и така за 6 / 9 лв имаш 200 / 300 мин към мобилни + още толкова към стационарни на месец. Тарифата - самостоятелно, дублирана или триплирана, към момента няма аналог.
А иначе Вива продължават със заблуждаването относно новата тарифа. В ТВ рекламата казват \"120 минути към всички\".... Чвно разчитат хората да са тъпи и да не четат какво подписват, за да надцакат офертата на Боб...
Не са в никакъв ред. Към което говориш, от сътветните минути черпи... Накрая на месеца неизговорените се губят.
Идеята на Милен, която превъзнася толкова, е да си вземеш 2 или 3 карти, да ги сложиш в 1 телефон и така за 6 / 9 лв имаш 200 / 300 мин към мобилни + още толкова към стационарни на месец. Тарифата - самостоятелно, дублирана или триплирана, към момента няма аналог.
А иначе Вива продължават със заблуждаването относно новата тарифа. В ТВ рекламата казват \"120 минути към всички\".... Чвно разчитат хората да са тъпи и да не четат какво подписват, за да надцакат офертата на Боб...
О Виваком са царе в заблуждаващата реклама. Спомням си как навремето, като рекламираха тарифите Unicall, казваха, че хората имат 20 часа към всички мрежи.
Междудругото Бареков е честитил 24 май само на абонатите на Виваком, защо ли :D
Междудругото Бареков е честитил 24 май само на абонатите на Виваком, защо ли :D
Тези планове са подходящи за пенсионери. С малката пенсия да плащат за телефон 2, 90 . За по младата генерация е супер боба а може да видим и нещо ново до края на годината!
Хенди в онлайн магазина си имаха оферта за Нокия Лумия 520 БЕЗ никакви договори за 159 лв., а Пеефскиком ми искат 12, 90 лв. на месец за договор за две години на Вива фрий с 9,80 лв. месечна такса... А съм им клиент още от старта им през 2005 година- пълни т*****
-----------
[B][i]mod edit: Системно нарушаване на правилата и добрия тон! Въздържай се!
@Ванката[/i][/B]
-----------
[B][i]mod edit: Системно нарушаване на правилата и добрия тон! Въздържай се!
@Ванката[/i][/B]
Е извинете аз като си взех 2 карти на Боб означава ли,че съм пенсионер.Верно на 27 съм,но пък не се чувствам чак пенсионер. (blush)(blush)
Вземай си супер боба за 15 лева и ще имаш много повече тук нямаш смси безплатни за тези 3 лева...
[Quote]Вземай си супер боба за 15 лева[/Quote]
Да нямаш машина на времето, че да можеш да вземеш СуперБоб?
-----------------
[B][i]mod edit: Спазвай добрия тон!
@Ванката[/i][/B]
Да нямаш машина на времето, че да можеш да вземеш СуперБоб?
-----------------
[B][i]mod edit: Спазвай добрия тон!
@Ванката[/i][/B]
Незнам за вас,но аз смс-и не използвам от години освен когато си плащам паркинга някъде.И невиждам логика дори и да можеше да премина на тарифен план за 12лв по висока тарифа,при който ще получа само 50\' повече.