Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Re: Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
При прехвърляне на номера от прима карта на mtel на slimbob плаща ли се цената на стартовия пакет bob?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
[Quote]При прехвърляне на номера от прима карта на mtel на slimbob плаща ли се цената на стартовия пакет bob?[/Quote]
Да, и се предплаща една такса. Общо 17.80 лв. Парите от примата ти се прехвърлят в БОБ. От тях се приспада това, което изговориш над таксата. Казаха ми, че няма краен срок, до който да приключиш с тях.
Да, и се предплаща една такса. Общо 17.80 лв. Парите от примата ти се прехвърлят в БОБ. От тях се приспада това, което изговориш над таксата. Казаха ми, че няма краен срок, до който да приключиш с тях.
Ок,благодаря ти!
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Мисля че Да.
Колегата Ви е отговорил.
Колегата Ви е отговорил.
Я да ви попитам, отчетния период при фасула знам, че е до 3-то число. Обаче как е точно: от 3-ти до 2-ри на следващия месец, или от 4-ти до 03-ти на следващия месец?
от 03 до 02
И така вече съм собственик на 2 сим карти с план Слим Боб. Всичко е точно като изключим, че консултантът в магазина така и не ми предостави клиентския код, а изрично му казах за него още в началото. Сега какво трябва да направя и заплаща ли се получаването на въпрония код?
В договора има една точка 6.7. която гласи следното: \"Освен в случаите, посочени в Общите условия Операторът има право да прекрати едностранно Договора и/или да спре достъпа на Абоната до Мрежата и при наличие на 6 /шест/ поредни месечни сметки на Абоната в размер на 0,00 лв. В този случай Абонатът губи окончателно правото да ползва номера по този Договор.
Струва ми се, че в тази точка е заложена някаква уловка, в смисъл че ни задължава да имаме поне някаква изговорена сума освен месечната такса. Бихте ли разтълкували написаното условие?
В договора има една точка 6.7. която гласи следното: \"Освен в случаите, посочени в Общите условия Операторът има право да прекрати едностранно Договора и/или да спре достъпа на Абоната до Мрежата и при наличие на 6 /шест/ поредни месечни сметки на Абоната в размер на 0,00 лв. В този случай Абонатът губи окончателно правото да ползва номера по този Договор.
Струва ми се, че в тази точка е заложена някаква уловка, в смисъл че ни задължава да имаме поне някаква изговорена сума освен месечната такса. Бихте ли разтълкували написаното условие?
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Айде добре дошъл в Боб :)
Означава, че ако не си ползвал картата 6 календарни месеца, ти я спират автоматично. Явно така е направена системата им.
Лека вечер.
Означава, че ако не си ползвал картата 6 календарни месеца, ти я спират автоматично. Явно така е направена системата им.
Лека вечер.
Ето тук пише всичко за клиентския код:
https://www.bob.bg/bob-services/client-code.php
А тази точка, 6.7. мисля че се отнася, ако си на нулевия боб и картата не е ползвана 6 месеца.
https://www.bob.bg/bob-services/client-code.php
А тази точка, 6.7. мисля че се отнася, ако си на нулевия боб и картата не е ползвана 6 месеца.
[Quote]Струва ми се, че в тази точка е заложена някаква уловка, в смисъл че ни задължава да имаме поне някаква изговорена сума освен месечната такса. Бихте ли разтълкували написаното условие?[/Quote]
Не! Това се отнася само за тарифен план Боб с 0 лв такса! Виж условието - 6 месеца 0 лв сметка!
Не! Това се отнася само за тарифен план Боб с 0 лв такса! Виж условието - 6 месеца 0 лв сметка!