Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Re: Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Добре де, въпреки, че не съм правил нищо за да спирам гл.поща ми казва следното:\"клиента не е абониран за услугата гл.поща. дочуване.\" Какво да направя за да я пусна?
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Някъде в телефона ти , има икона с изглед на сим карта и пише bob. Натискаш на нея. Там има bob menu>bob uslugi>glasova poshta, натискаш за да активираш. Същото важи и за други услуги като пропуснати обаждания и възможни повиквания. Последните важат само за мрежата на Мтел...
По повод дълго продължаващата дискусия за изключване на гласовата поща бих казал, че днес не е като едно време, разговорите са много, много достъпни за всеки и тази услуга може да се ползва спокойно...
По повод дълго продължаващата дискусия за изключване на гласовата поща бих казал, че днес не е като едно време, разговорите са много, много достъпни за всеки и тази услуга може да се ползва спокойно...
[Quote]Понеже съм си наумил всичко да ми е активирано и да е точно, няма да мирясам докато не го получи тоя пуст клиентски код. Набирам 123 и след това стъпка 4 ми казва, че през телефона не мога да го активирам, а трябва да посетя магазин на БОБ. Отивам аз в магазина на пл. Славейков в София и там мацката вика обадете се на 123 и стъпка 4 и готово... В страницата на БОБ пък има някакъв pdf файл, който трябва да се попълни, да се сканира личната карта и да се прати на един мейл, след което пък трябва да се изчака 2 часа и да се звънне на 123. Тва е баси омагьосания кръг.
[/Quote]
Отиди в магазин и поискай заявление за дефиниране на титулярен номер.След това от номера веднага можеш да си направиш клиенски код по твой избор
[Quote]Другото, което момичето в магазина не можа да ми обясни е дали с едно потребителско име /демек една регистрация/ в сайта, мога да въведа примерно 2 номера и да преглеждам онлайн какви минути са изразходени :)
[/Quote]
Може да се нагласят колкото номера искаш и имаш на твоето ЕГН,но това се прави допълнително,като консултанта трява да ти поиска потребителско име,кой номер е нагласен,кои номера да се добавят,от кои майл е направена регистрацията;););)
[/Quote]
Отиди в магазин и поискай заявление за дефиниране на титулярен номер.След това от номера веднага можеш да си направиш клиенски код по твой избор
[Quote]Другото, което момичето в магазина не можа да ми обясни е дали с едно потребителско име /демек една регистрация/ в сайта, мога да въведа примерно 2 номера и да преглеждам онлайн какви минути са изразходени :)
[/Quote]
Може да се нагласят колкото номера искаш и имаш на твоето ЕГН,но това се прави допълнително,като консултанта трява да ти поиска потребителско име,кой номер е нагласен,кои номера да се добавят,от кои майл е направена регистрацията;););)
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Направих го, изписва, че е активирана, но като се обадя пак същото:|
-
- Регистриран: 20 апр 2008, 09:41
И аз от днес съм \"уж\" абонат на Боб. Преди имах питане понеже сим картата беше на бившата и на друг оператор (в случаят VIVACOM). Пуснахме заявление за прехвърляне, договора направо на мое име направихме и нямало такса за смяна на абоната. Сега само трябва да изчакам няколко дена да прехвърлят номера на Боб.
Клиентският код си го пуснах още сега, въпреки че се правят малко на ударени и трябва да се повтаря няколко пъти, но на втората страница на Приложение 1 си има място, искате да ви го попълнят и вече трябва да е активно през гласовото меню. Също можело да се забрани интернет трафика от картата и това накарах да ми спрат, защото през тази карта не ми трябва (имам си Vivacom-data Sim).
Тъпото е че това лято няма да имам роуминг на морето, че първите 3 месеца нямало роуминг или за да имам депозирам 150 лв. ( да-да веднага :X ).
Колко време ще коства на Vivacom да ми прехвърлят номера и да го активират от Bob ?
Клиентският код си го пуснах още сега, въпреки че се правят малко на ударени и трябва да се повтаря няколко пъти, но на втората страница на Приложение 1 си има място, искате да ви го попълнят и вече трябва да е активно през гласовото меню. Също можело да се забрани интернет трафика от картата и това накарах да ми спрат, защото през тази карта не ми трябва (имам си Vivacom-data Sim).
Тъпото е че това лято няма да имам роуминг на морето, че първите 3 месеца нямало роуминг или за да имам депозирам 150 лв. ( да-да веднага :X ).
Колко време ще коства на Vivacom да ми прехвърлят номера и да го активират от Bob ?
[Quote]Колко време ще коства на Vivacom да ми прехвърлят номера и да го активират от Bob ?[/Quote]
На 5-ти си пуснал заявлението
6-ти отговор от вивата
9 дата за пренос
На 5-ти си пуснал заявлението
6-ти отговор от вивата
9 дата за пренос
На кой номер звъниш за проверка на гласовата поща?
[Quote]Лично аз съм си пренасочил обажданията вместо към фалшив номер, към втората ми карта, за да не пропускам обаждания.[/Quote]
Здравейте,
Да ви попитам как е възможно да си пренасоча номера на боб, когато задам кода за изключване на гласовата поща, вместо да се разпада връзката, да ми пренасочва повикването към една прима или не е възможно ?
Здравейте,
Да ви попитам как е възможно да си пренасоча номера на боб, когато задам кода за изключване на гласовата поща, вместо да се разпада връзката, да ми пренасочва повикването към една прима или не е възможно ?
Възможно е, разбира се. Първо кода за прекъсване на връзката не го използвай, ако си го използвал вече, първо прекрати пренасочването ( по назад в темата пише как).
[Quote]Отиваш в менюто на телефона, Call Diverting. Вътре избираш опциите: If busy, If no reply, If out of reach. На всяка една от трите, поотделно задаваш пренасочване към който си искаш друг номер, във формат+3598....Пренасочванията от телефона са винаги с предимство пред операторските настройки. Освен това те се запомнят от GSM централата, така че дори и да изключите телефона или да сложите сим картата в друг телефон, пренасочванията остават в сила, докато не ги прекратите! Пак там в менюто Call Diverting има опцията Cancel All, която прекратява всички активни пренасочвания![/Quote]
[Quote]Отиваш в менюто на телефона, Call Diverting. Вътре избираш опциите: If busy, If no reply, If out of reach. На всяка една от трите, поотделно задаваш пренасочване към който си искаш друг номер, във формат+3598....Пренасочванията от телефона са винаги с предимство пред операторските настройки. Освен това те се запомнят от GSM централата, така че дори и да изключите телефона или да сложите сим картата в друг телефон, пренасочванията остават в сила, докато не ги прекратите! Пак там в менюто Call Diverting има опцията Cancel All, която прекратява всички активни пренасочвания![/Quote]
Същия код, само че вместо 0880 си пишеш номера, към който искаш да пренасочиш