Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Re: Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Благодаря ви за отговорите. Съветът на Милен свърши работа и сега съм пренасочил обажданията на Боб към една прима за всички, когато не вдигна повече от 30 сек.
Искам да попитам обаче как се тарифира пренасочването ако реша да приема чрез примата пренасочено от бобската карта обаждане ?
Искам да попитам обаче как се тарифира пренасочването ако реша да приема чрез примата пренасочено от бобската карта обаждане ?
-
- Регистриран: 20 апр 2008, 09:41
Преди малко реших да си спра безплатно гласовата със следните кодове.
[Quote]За новите абонати на боб да споделим как да си махнат гласовата поща безплатно, а не срещу 4 лв., искани от оператора :) Изберете ЕДИН от двата варианта:
[Quote]1.Натиснете на клавиатурата **004*0880# и зелен бутон избиране
ИЛИ Втори вариант:
2.Натиснете *61*0880НОМЕР**30# и зелен бутон избиране
номера се набира без 0 и се състои от 9 цифри, примерно- 987654321
Това е. Успех![/Quote]
[/Quote]
Въведох и двата кода със съществуващ номер (за да ми избира другият номер) и да знам че са ме търсили.
Не знам защо но само с първият работеше само при невдигане на работещ телефон. При изключен си даваше гласова поща. Въведох и втория и няма проблеми.
Имам и един допълнителен въпрос. Как да си активирам CLIR и заплаща ли се услугата ?
[Quote]За новите абонати на боб да споделим как да си махнат гласовата поща безплатно, а не срещу 4 лв., искани от оператора :) Изберете ЕДИН от двата варианта:
[Quote]1.Натиснете на клавиатурата **004*0880# и зелен бутон избиране
ИЛИ Втори вариант:
2.Натиснете *61*0880НОМЕР**30# и зелен бутон избиране
номера се набира без 0 и се състои от 9 цифри, примерно- 987654321
Това е. Успех![/Quote]
[/Quote]
Въведох и двата кода със съществуващ номер (за да ми избира другият номер) и да знам че са ме търсили.
Не знам защо но само с първият работеше само при невдигане на работещ телефон. При изключен си даваше гласова поща. Въведох и втория и няма проблеми.
Имам и един допълнителен въпрос. Как да си активирам CLIR и заплаща ли се услугата ?
Може да активираш CLIR във всеки един bob магазин или на оператор.Услугата е безплатна
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
[Quote]Искам да попитам обаче как се тарифира пренасочването ако реша да приема чрез примата пренасочено от бобската карта обаждане ?[/Quote]
Мисля че те таксуват на боб сметката като изходящ разговор към прима. Така че при включено пренасочване ти плащаш и при ВХОДЯЩ разговор ако го приемеш на пренасочения номер.
Мисля че те таксуват на боб сметката като изходящ разговор към прима. Така че при включено пренасочване ти плащаш и при ВХОДЯЩ разговор ако го приемеш на пренасочения номер.
-
- Регистриран: 18 юни 2014, 02:01
Здравейте. Прехвърлих и аз един номер от глобул на слим боб и искам да деактивирам гласовата поща. Имам един номер на боб с 0 тарифа. С кой от двата кода да прехвърля обажданията към номера с 0 тарифа? На него му е спряна гласовата поща. Благодаря предварително.:)
[Quote] С кой от двата кода да прехвърля обажданията към номера с 0 тарифа? [/Quote]
**004*0988хххххх**30#
**004*0988хххххх**30#
-
- Регистриран: 20 апр 2008, 09:41
Да попитам и аз нещо. Колко е максималното възможно време, ако никой не отговори. т.е. за този случай:
**61*PhoneNumber**30#
30 секунди ли е или мога да го направя/задам и повече ???
**61*PhoneNumber**30#
30 секунди ли е или мога да го направя/задам и повече ???
30 е максимумът. По подразбиране е 20
Промоция- друг път, само за нови балъци е тази прИмоция на ВиваЦом (no) Старите клиенти- вълците ги яли :( А в официалните правила на промоцията пише, че била за нови и СЪЩЕСТВУВАЩИ клиенти при подписване на договор за две години... Боклуци!
Ми да ако договора ти изтича (остават му по - малко от месец) или е изтекъл , можеш да преподпишеш за две години за 2,90 ;).