Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Re: Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Е, не са ли боклуци? И да те светна, че в линка, който е пуснат на първа страница от темата, в началото го нямаше изискването старите абонати да подписват нов договор с нов номер. Нищо, кранчето секна, КТБ пусна кепенците, скоро и ВиваЦом :D
Всичките са боклуци, няма един свестен, но за съжаление се налага да се избира \"най-малкото зло\" ;)
Нито КТБ ще фалира, нито Виваком колкото и да са ви омразни и колкото да ви се иска... (whistle)
Нито КТБ ще фалира, нито Виваком колкото и да са ви омразни и колкото да ви се иска... (whistle)
-
- Регистриран: 18 юни 2014, 02:01
**004*0880**30# така дали ще стане номера да ми прекъсва не на 20 а на 30 секунда. Някой пробвал ли е?:)
Да - това е кодът:**004*0880**30#
Как мислите, дали някоя от двете промоции ще бъде удължена?
[Quote]Как мислите, дали някоя от двете промоции ще бъде удължена?[/Quote]
100% Няма да бъде удължена bob офертата
100% Няма да бъде удължена bob офертата
-
- Регистриран: 18 юни 2014, 02:01
Един познат ,който работи във боб ми даде код за спиране на гласовата поща. Каза ,че на тях официално са им дали този код за изключване на пощата.
[Quote]**61*088НОМЕР**30*25# на мястото на номера се пишело този номер на който искаш да спреш гласовата поща(тоест собствения си номер), но ставало само с телефони Нокия.
[/Quote]
Аз не претендирам да разбирам нещо от телефони но ми се струва че след 30 секунди с този код се увеличава времето и продължава да ти звъни още 25 сек, след което връзката прекъсва. Дали е така или аз се самозаблуждавам. Аз още не съм го пробвала този код, защото от 3 ще ми е активна картата и тогава ще споделя какво се е получило.
[Quote]**61*088НОМЕР**30*25# на мястото на номера се пишело този номер на който искаш да спреш гласовата поща(тоест собствения си номер), но ставало само с телефони Нокия.
[/Quote]
Аз не претендирам да разбирам нещо от телефони но ми се струва че след 30 секунди с този код се увеличава времето и продължава да ти звъни още 25 сек, след което връзката прекъсва. Дали е така или аз се самозаблуждавам. Аз още не съм го пробвала този код, защото от 3 ще ми е активна картата и тогава ще споделя какво се е получило.
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
В каталога за юли Maxicall XS изобщо липсва.
[Quote]**61*088НОМЕР**30*25# [/Quote]
Това ти пренасочва само не вдигнеш. Ако натиснеш червената слушалка или нямаш обхват или телефонът ти е изключен, другата страна пак ще стигне до гласовата ти поща
25 не знам какво е в този случай. Някой ако иска, да тества...
Това ти пренасочва само не вдигнеш. Ако натиснеш червената слушалка или нямаш обхват или телефонът ти е изключен, другата страна пак ще стигне до гласовата ти поща
25 не знам какво е в този случай. Някой ако иска, да тества...
Аз мога да ви удължава прИмоцията-останаха ми два абонамента с готини номера,пуснал съм ги в Olx,Продавалника де,ако някой ги иска.....последен шанс.