Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Re: Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Защо се заяждаш за глупости и се държиш като помияр??? На всеки му става ясно, че цената е за стотинка, само ти търсиш под вола теле!! Явно са прави Ванката и други потребители да те наричат....( налагам си цензура, защото все пак съм възпитан човек, но някои хора наистина прекаляват с простотиите)!
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Здравейте
Досега никога не съм се интересувал от БОБ ,но сега за лятото ми трябва някаква програма с минути към всички.
Имам 2 въпроса:
Тези 2.90 са такса за1 месец ?
Договор за 2 години ли се сключва?
Досега никога не съм се интересувал от БОБ ,но сега за лятото ми трябва някаква програма с минути към всички.
Имам 2 въпроса:
Договор за 2 години ли се сключва?
[Quote]Здравейте
Имам 2 въпроса:
Договор за 2 години ли се сключва?[/Quote]
Отговор:
Ако е вярна информацията, да 2,90 лв е месечна такса и не договора е безсрочен, следвайки политиката на боб.
Ако се закупува телвфон има вероятност договора максимално да е за 3 месеца, но без телефон е безсрочен.
Имам 2 въпроса:
Договор за 2 години ли се сключва?[/Quote]
Отговор:
Ако е вярна информацията, да 2,90 лв е месечна такса и не договора е безсрочен, следвайки политиката на боб.
Ако се закупува телвфон има вероятност договора максимално да е за 3 месеца, но без телефон е безсрочен.
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Благодаря за бързия отговор!
Последен въпрос:
Ако не платя 1 месец и реша да платя след 40-50 дни,ще притежавам ли още този номер?
Нямам офис на БОБ наблизо и затова ака,питам:)
Последен въпрос:
Ако не платя 1 месец и реша да платя след 40-50 дни,ще притежавам ли още този номер?
Нямам офис на БОБ наблизо и затова ака,питам:)
При мен също няма наблизо офис на боб, но има интернет и има и сайт, както и форум.
Ако решиш да платиш след 40-50 дни, да ще имаш същия номер, но ще платиш и такса за свързване /глоба/ 1,90 лв или повече, виж в ценова листа на www.bob.bg и няма да можеш да ползваш номера поне 20 дни преди това.
Ако решиш да платиш след 40-50 дни, да ще имаш същия номер, но ще платиш и такса за свързване /глоба/ 1,90 лв или повече, виж в ценова листа на www.bob.bg и няма да можеш да ползваш номера поне 20 дни преди това.
Ти не беше ли получил някакви услуги да ползваш безплатно? Или на много добра цена беше и после започна да плюеш по фирмата? И на други места в нета ти видях зловонните писания...Но какво да се занимавам да ти отговарям, не ми се влиза в кофата с помията, дето грухтят свинете и се кефят, че са направили нещо мръсно...
Аз със доноси и измислици не се занимавам. Но харесвам и подкрепям всяка фирма, която предлага иновативни услуги на телекомуникационния пазар. Защото това само засилва конкуренцията. И прави възможно да имаме 5 ст. на минута към всички мрежи, с таксуване 1/1, без договор...Прави възможно човек да не зависи от тройния картел...И когато се появи такава критично голяма маса хора и тройния картел усети, че губи почва под краката си ( приходи, клиенти) се появяват такива предложения за по 2.90 лв., невъзможни до този момент. Реални предложения, а не да слушаме разни дървени философи като кобрети, как само щяло да става по-зле. Напротив, конкуренцията тепърва ще се засилва. Догодина по това време вече ще работят Макс телеком и Булсатком и конкуренцията ще бъде жестока. Което може само да ни радва (yes)
Аз със доноси и измислици не се занимавам. Но харесвам и подкрепям всяка фирма, която предлага иновативни услуги на телекомуникационния пазар. Защото това само засилва конкуренцията. И прави възможно да имаме 5 ст. на минута към всички мрежи, с таксуване 1/1, без договор...Прави възможно човек да не зависи от тройния картел...И когато се появи такава критично голяма маса хора и тройния картел усети, че губи почва под краката си ( приходи, клиенти) се появяват такива предложения за по 2.90 лв., невъзможни до този момент. Реални предложения, а не да слушаме разни дървени философи като кобрети, как само щяло да става по-зле. Напротив, конкуренцията тепърва ще се засилва. Догодина по това време вече ще работят Макс телеком и Булсатком и конкуренцията ще бъде жестока. Което може само да ни радва (yes)
Добре ти ползваш Неттел няма лошо след като си доволен.Изнервящото в постовете ви за Неттел е това,че постоянно казвате на всички как нямало по добро нещо на пазара.Е казвам ти има по-добри оферти за такъв тип комуникация.И невиждам какво иновативно предлагат от Неттел честно казано. Ето ти цена от сайт за такава телефония,който аз ползвам активно за разговори до Англия:
Цена България мобилни и стационарни : 0.013 EUR = 0.0254 BGN , Цена мобилни UK : 0.018 EUR = 0.0352 BGN. E как да избера Неттел,ако говорим само за цена на минута при все,че те дават оферта от 13ст до 5ст според услугата и номера в UK.И да отчитането е 1/1.
Цена България мобилни и стационарни : 0.013 EUR = 0.0254 BGN , Цена мобилни UK : 0.018 EUR = 0.0352 BGN. E как да избера Неттел,ако говорим само за цена на минута при все,че те дават оферта от 13ст до 5ст според услугата и номера в UK.И да отчитането е 1/1.
На теб да не би всички разговори да са ти по 1:01 мин. Какво пак заблуждаваш хората? Беше рекламно лице на БТК, сега се скри зад виртуалните оператори и заедно с Ванката и още няколко ника правите всичко възможно да оплюетв офертата, която е най-добра на пазара в момента. Не те виждам да коментираш издънката на оранжевите. Едва ли някога ще признаеш, че Мтел с бранда си Боб пускат най-добрите оферти на нашия пазар. А защо няма и тук австрийски боб? Ами помисли защо. Първо на 80% от хората не им дреме за мобилния интернет, второ: Помисли защо пускат супер боб само за 2 месеца. Давам жокер: И от Мтел минават на Боб.
Ако си достатъчно умен, ще разбереш защо.
Ако си достатъчно умен, ще разбереш защо.
milen, само да те поправя че минутата не е 5, а 8 ст. вече.
Аз съм клиент на Виваком,но определено офертата на Боб е много по-добра.Най-голямото предимство според мен на Боб е необвързването със срочен договор.Относно минутите,е извинете кой ще плаща една и съща цена за двойно по малко минути.Определено офертата на Боб си заслужава и въпреки,че почти всички услуги вкъщи са ми на Виваком в Понеделник ще си взема една карта на Боб.
Спорен ден.
Спорен ден.