Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Днес беше пусната информация, че Виваком и БОБ ще предлагат тарифни планове с цена 2,90 лв на месец за целия период на договора.
Предлагам в детайли да се обсъдят плюсовете и минусите, както и това дали има препъни-камъни за клиентите, които не четат форумите.
Предлагам в детайли да се обсъдят плюсовете и минусите, както и това дали има препъни-камъни за клиентите, които не четат форумите.
Re: Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/maxi_call
Вива вече го пуснаха,но аз мисля,че е само за пренесени номера
Вива вече го пуснаха,но аз мисля,че е само за пренесени номера
Това ако не е шега, не виждам какво може да се предложи за 2.90, за да предизвика интерес в хората :S
29 клипвания до номера от семейство и приятели? :D
EDIT: Мерси за инфото :) Взимам си думите обратно...Не е за вярване направо 60+60 (yes)
п.с. И това същото ще го има и при БОБ?
29 клипвания до номера от семейство и приятели? :D
EDIT: Мерси за инфото :) Взимам си думите обратно...Не е за вярване направо 60+60 (yes)
п.с. И това същото ще го има и при БОБ?
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
http://vivacom.bg/FileHandler.ashx?section=aboutus&filelocid=649&location=general_conditions_articles&lang=bg-BG&isOffline=False Не ,не е;)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Боб направо изкъритха. 100 мин. мобилни, 100 мин. стационарни за 2.9 (woo)
3ст./мин., а ако говориш със стационарни може да ти падне по 2ст. Вече ако се гледа, че отчитането е 60/60 малко ще се сменят нещата, но все пак за 2.9 няма повече (cyber)
3ст./мин., а ако говориш със стационарни може да ти падне по 2ст. Вече ако се гледа, че отчитането е 60/60 малко ще се сменят нещата, но все пак за 2.9 няма повече (cyber)
Обявен ли е вече плана на bob? Няма го на страницата. :|
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Link please! [Quote]Боб направо изкъритха. 100 мин. мобилни, 100 мин. стационарни за 2.9 (woo)
3ст./мин., а ако говориш със стационарни може да ти падне по 2ст. Вече ако се гледа, че отчитането е 60/60 малко ще се сменят нещата, но все пак за 2.9 няма повече (cyber)[/Quote]
3ст./мин., а ако говориш със стационарни може да ти падне по 2ст. Вече ако се гледа, че отчитането е 60/60 малко ще се сменят нещата, но все пак за 2.9 няма повече (cyber)[/Quote]
-
Отиваш утре и си готов. Аз като минавах на супербоб пак го нямаше на сайта, чак след седмица две се появи..
-
NO LINK .. THIS IS BOOOOB .. :D:D Сигурно ще обновят скоро, не ги знам ...
Е не, това вече е прекалено...Ние не сме свикнали на такива отстъпки та да говориме повече и да плащаме по-малко :D