Промоционален план на Вива смазващ всичко!
Re: Промоционален план на Вива смазващ всичко!
Нищо общо няма в изразния стил на двамата. Освен "дразнещото" обстоятелство, че симпатизират на Вива, естествено.
Е,по-старите потребители тук си знаем,че Ванчу изпитва много дълбоки чувства към определени персони...:P:D
Да не казвам какви ;)
Да не казвам какви ;)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]Нищо общо няма в изразния стил на двамата. Освен "дразнещото" обстоятелство, че симпатизират на Вива, естествено.[/Quote]
Няма нищо лошо да си симпатизант но тези за които говориш не са просто симпатизанти, ами не знам как да ги нарека, може би войнстващи симпатизанти. Ти знаеш ли, че този „Българин“, че е написал едтни и същи неверни и тенденциозни неща по 100 пъти в темите за bob и ipnone? Също така повдига определени теми с нищо неказващи мнения. И това без каквато и да е санкция?
Няма нищо лошо да си симпатизант но тези за които говориш не са просто симпатизанти, ами не знам как да ги нарека, може би войнстващи симпатизанти. Ти знаеш ли, че този „Българин“, че е написал едтни и същи неверни и тенденциозни неща по 100 пъти в темите за bob и ipnone? Също така повдига определени теми с нищо неказващи мнения. И това без каквато и да е санкция?
[Quote]Автор: motofen2
Публикувано: 02.06.2012 10:34
Е,по-старите потребители тук си знаем,че Ванчу изпитва много ......[/Quote]
Охооооооо......., тоя "герой" жив ли е още бре :D:D:D:D
Как оцеля до днешна дата :P
Еиииии...., тоя дразнител не се умаря бре :D
Публикувано: 02.06.2012 10:34
Е,по-старите потребители тук си знаем,че Ванчу изпитва много ......[/Quote]
Охооооооо......., тоя "герой" жив ли е още бре :D:D:D:D
Как оцеля до днешна дата :P
Еиииии...., тоя дразнител не се умаря бре :D
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GaLx0A5wgWk[/Youtube]
ЕДНО ПРЕКРАСНО ПОМАЗАНО ОТ СВЯТИЯТ БОЖИЙ ДУХ ХВАЛЕНИЕ-припева превод СВЯТ Е ГОСПОД -БОГ Е ВСЕМОГЪЩ-ЗЕМЯТА ЧУВСТВА НЕГОВАТА СЛАВА
I Петър 4:7 А краят на всичко е наближил; и тъй, живейте разумно и трезвено, за да се предавате на молитва.
ЕДНО ПРЕКРАСНО ПОМАЗАНО ОТ СВЯТИЯТ БОЖИЙ ДУХ ХВАЛЕНИЕ-припева превод СВЯТ Е ГОСПОД -БОГ Е ВСЕМОГЪЩ-ЗЕМЯТА ЧУВСТВА НЕГОВАТА СЛАВА
I Петър 4:7 А краят на всичко е наближил; и тъй, живейте разумно и трезвено, за да се предавате на молитва.
българченце, толкова си п.... (без малко да се изтърва) че нямаш нищо общо в действителността.
Явно въобще не си ми чел мненията, ако го беше направил щеше да знаеш че най-малкото не съм про мтел. а точно обратното. Не защитавам сляпо нито един оператор, за разлика от теб. Имам карти на 3-те оператора.
Цялата информация съм я написал в темата. Дори съм направил статистически изчисления с които съм показал че се губят около 20 % от безплатните минути заради закръглянето на таксуването с такт 60/60. Ако не си чел това си е твой проблем. Тарифата си има своите недостатъци, като липса на изгоден нет и пр.
В темата казах че на 14-ти май ще излезе информация за супер боб. После споменах че официално ще се предлага от 16-ти май. Темата съм я пуснал на 12-ти май. Всичко си е точно както 1-ви аз съм съобщил на обществеността.
Ти каза че лъжа и че таква тарифа няма да има. Не беше прав. Бъди мъж и се извини.
Мненията ми стоят все още и могат да се прочетат.
Начина по който представяш нещата са най-малкото смешни.
Явно въобще не си ми чел мненията, ако го беше направил щеше да знаеш че най-малкото не съм про мтел. а точно обратното. Не защитавам сляпо нито един оператор, за разлика от теб. Имам карти на 3-те оператора.
Цялата информация съм я написал в темата. Дори съм направил статистически изчисления с които съм показал че се губят около 20 % от безплатните минути заради закръглянето на таксуването с такт 60/60. Ако не си чел това си е твой проблем. Тарифата си има своите недостатъци, като липса на изгоден нет и пр.
В темата казах че на 14-ти май ще излезе информация за супер боб. После споменах че официално ще се предлага от 16-ти май. Темата съм я пуснал на 12-ти май. Всичко си е точно както 1-ви аз съм съобщил на обществеността.
Ти каза че лъжа и че таква тарифа няма да има. Не беше прав. Бъди мъж и се извини.
Мненията ми стоят все още и могат да се прочетат.
Начина по който представяш нещата са най-малкото смешни.
Хайде вземи малко се информирай, че си много зле. Като за начало гласовата поща при Боб може да се дезактивира и в магазин на БОБ. Аз моята я деактивирах в магазина още когато си взех карта. Второ договора е безсрочен за разлика от този на Виваком! Който иска да подписва срочни договори и после да си скубе косата, че не може да се възползва от някоя нова оферта си е негов проблем. От 1 юли цените за тарифиране ще паднат, което означава, че може да има доста по-изгодни абонаментни планове! Ама ти като си тарикат подпиши договор за 1 година и чакай да ти изтече... И какви са тези скрити такси при Боб, за които само мрънкаш? Всичко си е описано съвсем коректно и в сайта им и като отидеш в техен магазин. Аз за толкова години ми се е налагало да звъня към оператор макс 3-4 пъти в годината. Ти ако звъниш да каниш операторките на кафе мен не ме интересува. И какво, като е на минута тарифирането при Боб? 350-400 минути към всички оператори в страната са толкова много за повечето хора, че напълно ще им стигат без никакви проблеми. Дори и да ги изговори после ще плаща по 10.8 ст. на минута. Дори и да говори 61сек то ще плати 22ст., а при Виваком след изчерпване на тези 120 минути ще плати 25ст., което пак е повече! А при Виваком да имаш СМС-и? А и този интернет 40МБ не ми го хвали. 40МБ за нищо не стигат за телефон с Андроид. И като свършат после за нула време ще ти изцедят джоба - GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA 1.80 лв на MB.
българченце, ето ти начин за деактивация на гласова поща на боб без да се заплаща: http://www.mobilebulgaria.com/forum/396264/1/0/0/re-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-bob-%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE
Не трябваше да правиш този жест.Просто не го заслужава.:D
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Видяхте ли в списанието на Виваком как са описали въпросния тарифен план. (woo)
[i]Включени минути към мобилни мрежи в България: 600 [/i]
А не както са наистина 480 към Вива и 120 към други. Нищо те хората се научиха да не се връзват лесно.
(whistle)
[i]Включени минути към мобилни мрежи в България: 600 [/i]
А не както са наистина 480 към Вива и 120 към други. Нищо те хората се научиха да не се връзват лесно.
(whistle)