Промоционален план на Вива смазващ всичко!
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: Промоционален план на Вива смазващ всичко!
ДА, имам толкова човека в телефона си на ГЛобул. Даже май вече са 35. Та, 35, ама говоря с тях много. Трябва ли да имам 1000 Глобул и сВива, че да си взема карта с национални минути? Имам толкова номера и с тях искам да говоря много и когато искам. БОБ ми върши работа.
[Quote]Добре, де... ти наясно ли си с тарифите UniCall, или така си мажеш каквото ти душа сака по "бедния" оператор, щото ти е под нивото?
Не споря, че на "контрата" на Виваком не и стига отскок, но на твоите сметки би завидяла и циганка от Женския пазар.[/Quote]
Напълно съгласен (yes)
Не споря, че на "контрата" на Виваком не и стига отскок, но на твоите сметки би завидяла и циганка от Женския пазар.[/Quote]
Напълно съгласен (yes)
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Промоционалната цена на UniCall L важи за всички нови и съществуващи клиенти при активация на план UniCall L в периода 01.09 - 30.09.2012г :)
Това звучи добре на първо четене но предполагам минутите към всички оператори ще се изразходват първо а след това минутите към вива и тука вече става безсмислено защото на практика ще имаш 120 мин за тези пари и с този такт 60/60 стават около 100.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Това звучи добре на първо четене но предполагам минутите към всички оператори ще се изразходват първо а след това минутите към вива и тука вече става безсмислено защото на практика ще имаш 120 мин за тези пари и с този такт 60/60 стават около 100.[/Quote]
Защо заблуждаваш хората ? Минутите са разпределени, т.е. когато говориш в мрежата на Виваком се изразходват минутите, които са за Виваком, националните минути са за останалите оператори и точно заради това са написали "минути към други оператори". Тактът също не е такъв, какъвто си написал - след първата минута се отчита на секунда !
Защо заблуждаваш хората ? Минутите са разпределени, т.е. когато говориш в мрежата на Виваком се изразходват минутите, които са за Виваком, националните минути са за останалите оператори и точно заради това са написали "минути към други оператори". Тактът също не е такъв, какъвто си написал - след първата минута се отчита на секунда !
Много хубаво си ме цитирал колега , но от целия цитат не си прочел "предполагам" - твърденията които съм споделил се базират на този вид практики въведени от другите мобилни оператори и не мога да дам сигурна информация , за това не заблуждавам никого а само споделям моите предположения , а ти ако имаш сигурни данни , че това което казваш е така може да споделиш във форума за да знаят хората за какво става дума.
-
[Quote]твърденията които съм споделил се базират на този вид практики въведени от другите мобилни оператори и не мога да дам сигурна информация , за това не заблуждавам никого а само споделям моите предположения ,[B] а ти ако имаш сигурни данни , че това което казваш е така може да споделиш във форума за да знаят хората за какво става дума[/B].[/Quote]
Всичко е описано до последната подробност в официалния сайт на Виваком:
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/uni_call
Мисля, че от това по-сигурно нещо няма .... да не говорим, че е достъпно за всеки, който се е досетил, че Виваком имат web site (woo) :D
Всичко е описано до последната подробност в официалния сайт на Виваком:
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/uni_call
Мисля, че от това по-сигурно нещо няма .... да не говорим, че е достъпно за всеки, който се е досетил, че Виваком имат web site (woo) :D
Я колко сме остроумни - айде сега като си толкова на ти с Уеб сайтовете ми намери в този линк дето си дал , каде е описано ,че минутите към всички оператори се използват отделно от тези към Виваком.
Защото намирам това в сайта на виваком за други планове а за този конкретно нищо не пише.
Включените минути в мрежата на VIVACOM за планове MegaCall M, MegaCall L и MegaCall XL са валидни след изчерпване на първоначално включените минути към всички мобилни и фиксирани мрежи в България и над 50 други държави.
Защото намирам това в сайта на виваком за други планове а за този конкретно нищо не пише.
Включените минути в мрежата на VIVACOM за планове MegaCall M, MegaCall L и MegaCall XL са валидни след изчерпване на първоначално включените минути към всички мобилни и фиксирани мрежи в България и над 50 други държави.
-
[Quote]Я колко сме остроумни - айде сега като си толкова на ти с Уеб сайтовете ми намери в този линк дето си дал , каде е описано ,че минутите към всички оператори се използват отделно от тези към Виваком.
Включените минути в мрежата на VIVACOM за планове MegaCall M, MegaCall L и MegaCall XL са валидни след изчерпване на първоначално включените минути към всички мобилни и фиксирани мрежи в България и над 50 други държави.[/Quote]
Ама ти сериозно ли :D На ТП MegaCall пише, че минутите са към [B]всички [/B] мобилни и фиксирани мрежи, при UniCall са разграфени и пише черно на бяло, че има минути към мобилната мрежа на Виваком, към всички фиксирани и към [B]други[/B] мобилни мрежи. Според теб възможно ли е при тези условия да набереш абонат на Виваком и системата да ти черпи минути от графата "[B]други [/B]мобилни мрежи". Разликата в условията на двата плана е, че в единия случай е записано "всички мобилни мрежи", докато във втория е записано "други мобилни мрежи". Необходимо ли е по-подробно обяснение ? :D:D:D
Включените минути в мрежата на VIVACOM за планове MegaCall M, MegaCall L и MegaCall XL са валидни след изчерпване на първоначално включените минути към всички мобилни и фиксирани мрежи в България и над 50 други държави.[/Quote]
Ама ти сериозно ли :D На ТП MegaCall пише, че минутите са към [B]всички [/B] мобилни и фиксирани мрежи, при UniCall са разграфени и пише черно на бяло, че има минути към мобилната мрежа на Виваком, към всички фиксирани и към [B]други[/B] мобилни мрежи. Според теб възможно ли е при тези условия да набереш абонат на Виваком и системата да ти черпи минути от графата "[B]други [/B]мобилни мрежи". Разликата в условията на двата плана е, че в единия случай е записано "всички мобилни мрежи", докато във втория е записано "други мобилни мрежи". Необходимо ли е по-подробно обяснение ? :D:D:D
То и при другите два оператора също има такива минути написани по най различни начини но общото между всички е че първо изразходват минутите към "всички/други" мобилни мрежи преди да почнат да черпят от минутите към собствена мрежа - справка Мтел и Глобул и последниа цитат дето ти дадох от Виваком.
Така ,че докато не го напишат черно на бяло а не с тези всички / други и т н т уловки не вярвам.
Така ,че докато не го напишат черно на бяло а не с тези всички / други и т н т уловки не вярвам.