Промяна условия тарифиране на Prima на Мтел

Swabhav
Регистриран: 27 фев 2009, 17:19

Промяна условия тарифиране на Prima на Мтел

Мнение от Swabhav » 12 юли 2013, 14:55

Здр, получих SMS от Мтел, на една прима:

[Quote]"Zdravey, sled 11.08.2013 tarifiraneto na obazhdaniyata shte stava na vsyaka minuta.Povechе informacia za usloviyata i vyzmozhnost za otkaz na www.mtel.bg"[/Quote]

Някой има ли още малко инфо. На сайта на Мтел се мъдри нов прима план. Да не би служебно всички да минат към него?!?

П.П. Не знам да ли е правилна категорията на темата. Оставам това на усмотрението на модераторите

dirk
Регистриран: 07 дек 2009, 23:01

Re: Промяна условия тарифиране на Prima на Мтел

Мнение от dirk » 12 юли 2013, 16:07

Току що получих СМС,че тарифирането ми се променя от 11.08.2013 и става 60/60 и аз.
Това ще е за всички карти.
Просто нямам думи ...
Примата е стара от времето на "Платформата"тогава им спрях 14 карти,а тази е със златен номер я оставих на прима въпреки тарифирането от над 0.50лв на мин:D
Сега отново ми напомниха ,че сам направил грешка да продължавам да се занимавам с тях:X

Swabhav

Мнение от Swabhav » 12 юли 2013, 16:22

Не знам как го мислят, но това ми прилича на нова порция псувни по техен адрес, по форумите. Това е пълна простотия. (angry)(no)

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 12 юли 2013, 16:38

Много е лесно, ако имахме държава, щеше да се приеме един закон, който да гласи, че тарифирането трябва да е на секунда и това е.

Те така могат да решът след време и да го направят 2 мин, 5 мин и т.н.

Кой може да им попречи? Естествено, съответните органи на държавата, само че те са поставени на колене и устите им са пълни с мъжки полови органи...

dirk
Регистриран: 07 дек 2009, 23:01

Мнение от dirk » 12 юли 2013, 16:50

[Quote]ако имахме държава, щеше да се приеме един закон[/Quote]

Точно това ми е чудно ,КАК си променят условията еднолично???
Подписал съм ,заредил съм си сумата с уговорката за 60/1
И хоп сега реши ли,че им е малко :D
и давайте 60/60 мин.при над 50ст мин
пълен идиотизъм за мазохисти.
Успехи в покоряването на нови бизнес хоризонти на Ментел ,но без мен и 10 ми лв за година:D

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 12 юли 2013, 18:44

[Quote]Подписал съм ,заредил съм си сумата с уговорката за 60/1[/Quote]

точно там е работата, че не си се подписал никъде за Прима картата. Единствения подпис за тези карти е само за регистрацията на предплатените.
Така условно могат да правят каквото си искат, дори и да ти вземат номера, т.е. той си е техен не е твой, само са ти го дали да го ползваш. Могат да правят каквото си искат.
Мтел мошенници!
Юриддически може да им е издържано, но чисто практически и човешки никога не са подхождали спрямо клиента, като например да въведат това таксуване само за нови Прима клиенти.
Най-вероятно в общите им условия някъде е записано че си запазват правото на промени на таксуване и т.н.
Явно 2010 г. им беше малък отлива, пожелавам им да ги задръстят примаджии и пенсионери из офисите и да ги накарат дълбоко да съжаляват.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 12 юли 2013, 19:12

Това е скандално...
какво сега 49ст/мин и минута за минута...
Стига бе..
При това положение всяка цена над 20ст без презареждания,бонуси и каквото и да е е скандална....

Swabhav

Мнение от Swabhav » 12 юли 2013, 20:40

[Quote]какво сега 49ст/мин и минута за минута...[/Quote]

Врътката е друга :D . Променят само тарифирането на 60/60 , а не тарифните планове. Те си остават такива каквито са. При Prima 4 Kids новото тарифиране влиза с следващото зареждане. Тарифирането 60/60 е за ВСИЧКИ прими без изключение и независимо от Prima тарифния план.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 12 юли 2013, 21:06

[Quote]Povechе informacia za usloviyata i [B]vyzmozhnost za otkaz[/B] na www.mtel.bg[/Quote]Традиционното за М-Тел пращане за зелен хайвер. Без конкретен адрес, в традиционно разхвърляния им сайт. Отделих 5-6 минути в ровене, но не намерих и следа от информация по този въпрос. Освен, разбира се общите им условия, където има нещо такова:

[i]23. (Доп. в сила от 06.08.2010 г.; Изм.– в сила от [B]06.04.2013г.[/B]) Мобилтел си запазва правото да променя цените на предоставяните услуги по реда, предвиден в действащото законодателство.
Изменения и допълнения на индивидуални договори се правят по взаимно съгласие на страните.
В случай че Мобилтел увеличи едно странно цените с [u]повече от 20%[/u] в сравнение с предварително уговорените по конкретен абонаментен план или пакет, което увеличение се отнася както до месечната абонаментна такса, така и до всяка една цена на ползваните по плана или пакета услуги, потребители те по съответния план или пакет имат [B]право да се откажат от договора[/B], сключен за него, [B]в срок от 7 (седем) дни[/B], считано от датата на влизане в сила на съответното увеличаване на цените, с отправяне на [B]писмено уведомление[/B] до Мобилтел.[/i]

zlatistiq
Регистриран: 20 авг 2004, 23:14

Мнение от zlatistiq » 12 юли 2013, 21:50

За съжаление тенденцията не е само от един оператор. На Глобул съм и ползвам последния представен \"бикънект 6\" с тарифиране след 1-та мин. на всяка секунда. Последните им 4 планове са все с едноминутно отчитане. И така ще е занапред! Ще ни скубят яко!

Отговори