"Протест 20 януари"
Re:
[Quote][u][B]Сега разбра ли ме какво имам предвид?[/B][/u][/Quote]
Разбирам аз много добре. Рови си в интернет, пиши си в многото форуми как няма смисъл да се ходи по протести докато хората защитават интерестите ТИ.
Аман от интернет интелектуалци (оФци) в тая държава.
Разбирам аз много добре. Рови си в интернет, пиши си в многото форуми как няма смисъл да се ходи по протести докато хората защитават интерестите ТИ.
Аман от интернет интелектуалци (оФци) в тая държава.
Re:
Ако имаш предвид други регистрации тук - да, имам, но не мога да вляза в тях. Първата ми е от 2003 или 2004 година и ника беше някакъв модел на мобилен телефон на Philips (тогава бях голям фен на марката), обаче вече не си спомням кой точно беше. Няколко години не бях влизал изобщо във форума и сега не си спомням нито ника, нито паролата. Миналата година си бях направил друга регистрация, от която съм писал малко, но и там не си спомням паролата. С течение на годините използвах различни никове, които обвързвах с различни пароли и пощенски кутии - първо ползвах abv, после hotmail, след това windowslive, а сега съм се спрял предимно на gmail и mail.bg. Другите кутии са закрити и не виждам начин да си открия паролата на старата регистрация. От 2 години навсякъде по форуми и сайтове започнах да използвам сегашният си ник (XN3K) и вече използвам една и съща парола. В youtube имам поне 6 регистрации и не си спомням нито една!!! Другият ми проблем е, че си използвах имената, а не навсякъде може да става по еднакъв начин. Примерно в youtube не може да се слага нито точка, нито друг символ между двете имена. На други места съм слагал точки, а на трети долна черта. Стана мазало и вече не знам къде как съм регистриран. От известно време си правя нови регистрации навсякъде по форуми, блогове, сайтове и тракери и вече навсякъде съм XN3K ;)
Re:
[Quote]пиши си в многото форуми как няма смисъл да се ходи по протести[/Quote]
Другите форуми нямат нищо общо с мобилните комуникации, а са музикални, автомобилни, IT и какви ли още не, но искам да ти кажа, че там хората са далеч по-разбрани и толерантни и не се спори просто заради спорта. Имам мнение и го изказах - това е. Нужно ли е да спориш с мен, само защото ти си имаш собствени разсъждения?
А ти защо не беше на протеста, а?
Другите форуми нямат нищо общо с мобилните комуникации, а са музикални, автомобилни, IT и какви ли още не, но искам да ти кажа, че там хората са далеч по-разбрани и толерантни и не се спори просто заради спорта. Имам мнение и го изказах - това е. Нужно ли е да спориш с мен, само защото ти си имаш собствени разсъждения?
А ти защо не беше на протеста, а?
-
- Регистриран: 01 яну 2011, 18:29
Re:
Ето снимка от първия протест: http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2011/01/21/1028914_naistina_mobilni/ Точно за КРС се отнася.
Държавните комисии не си гледат работата и са виновни, но нали разбираш, че има новина, има събитие. Ако си протестираме само с/у комисиите няма да постигнем много. Като сме включили мобилните оператори искаме да акцентираме, че трябва нови правила да се създадат за регулиране на дейността им. Явно сегашните не действат.
Държавните комисии не си гледат работата и са виновни, но нали разбираш, че има новина, има събитие. Ако си протестираме само с/у комисиите няма да постигнем много. Като сме включили мобилните оператори искаме да акцентираме, че трябва нови правила да се създадат за регулиране на дейността им. Явно сегашните не действат.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re:
Ще използвам темата да направя едно служебно съобщение,което индиректно е свързано с нея.
Преди няколко дни приканих няколкото подставени лица на единия от операторите да изберат само един профил,от който да пишат.Те не пожелаха да направят това и въпреки че цирка,който разиграха тук не биваше да се позволява от моя страна,все пак,макар и късно,ще получат бан!
С бан заради постване от няколко профила са:
Myxa100010, lemontree, 'SimBad, Therisa, Macinkaаа, Maharadjata, Samiii, XN3K, zlatan_zlatev, Disney, DonCarlos
Това бе вашия глас!
Нека отдел "PR&WC" на мобилния оператор прати нови чистачи на опетненото им име,като надявам се свежите попълнения са по-умни от "уволнените",защото оставам с впечатлението че форума ни е доста подценен от към кадри.Като качество имам предвид,количеството както се вижда по-горе е предостатъчно...
Преди няколко дни приканих няколкото подставени лица на единия от операторите да изберат само един профил,от който да пишат.Те не пожелаха да направят това и въпреки че цирка,който разиграха тук не биваше да се позволява от моя страна,все пак,макар и късно,ще получат бан!
С бан заради постване от няколко профила са:
Myxa100010, lemontree, 'SimBad, Therisa, Macinkaаа, Maharadjata, Samiii, XN3K, zlatan_zlatev, Disney, DonCarlos
Това бе вашия глас!
Нека отдел "PR&WC" на мобилния оператор прати нови чистачи на опетненото им име,като надявам се свежите попълнения са по-умни от "уволнените",защото оставам с впечатлението че форума ни е доста подценен от към кадри.Като качество имам предвид,количеството както се вижда по-горе е предостатъчно...
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re:
Да има 10 и повече ника от един адрес е или трик заради борсата и обявите или е от многодетно циганско семейство или ?
Или операторите назначавт някои да ги лъска или е обикновенна шизофрения.
(beer)
Или операторите назначавт някои да ги лъска или е обикновенна шизофрения.
(beer)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re:
:D
Доооообре !
http://www.mobilebulgaria.com/forum/f_profile.php?id=146139
Доооообре !
http://www.mobilebulgaria.com/forum/f_profile.php?id=146139