Разбойниците от мтел посягат на децата ни
Re: Разбойниците от мтел посягат на децата ни
Кой ги сменя бе смотан, оня ден седях в М-тел да преподпиша договора си и за цели 30 минути се сключиха 5, да 5 договора. Смотаняци, и мога да Ви кажа на всички, че никой не е ходил да раздава прословутите безплатни карти, трябва договор да се подпише! Тъпаци!
Ти си напълно ненормално дете, мама и тате ли ти плащат сметката,че нямаш и на идея що за нагли типове са ментел, второто е да си някой от служителите на тея мошеници за да говориш в тяхна защита, а третото което ми идва на ум, ако пък не работиш за тях, значи ти за мен си абсолютен идиот пич,жалко е че може да има и други,които мислят като теб, изобщо това "мислене" не може да се нарече... а това дали съм смотан не зная, по коментарите хората ще преценят... само човек с отклонения може да защитава мтел, ако разбира се няма полза от това, тоест ако е служител.... И КАКЪВ ДОГОВОР ЩЕ ПРЕПОДПИСВАШ БЕ... ТЕЯ ИЗМАМНИЦИ АВТОМАТИЧНО ТИ ГО ПРЕПОДПИСВАТ.... е тука излъга,че си висял половин час...хахаха
НЕ работя за тях, и си плащам сметките сам, не чакам на мама и на тати да ми ги платят. И може е да сйм луд незнам те тука някои хора във сайта преди ме изкараха незнам какъв, във лудницата вече нещат да ме приемат.
ми като не си луд, защо пишеш простотии... ако можеш малко да смяташ седни и си помисли кое колко ще ти излезе... ти примерно одобряваш ли че ти кодират телефоните? одобряваш ли авто преподписване на каквато и да е услуга без твое съгласие?
Автоматичното преподписване е при трите оператора, без да те питат, освен ако не се обадиш, навсякъде е едно и също така, че не ми разправяй, че били такива биле онакива, всичките са еднакви!
не е, при другите вива и глобул можеш на момента да прекъснеш, при мтел ти искат останалите вноски до края на годината... провери... а защо ми отбягна въпроса за кодираните им телефони, мисля че не можеш да отговориш на този въпрос честно... късно е и не ми се спори с теб, според мен нарочно дразниш хората с тези защити на мтел, не е нормално да защитаваш такива измамници, ако разсъждаваш трезво... нямам идея защо го правиш
Ми ей тъй за кеф да видя как ще реагират другите!
samo da te svetna i che pri globul veche se prepodpisva avtomatichno, moje da prochetesh nivote obsthi usloviq
Не ме интересува защото съм с вивател...