Разбойниците от мтел посягат на децата ни

Rossoneri
Регистриран: 22 яну 2007, 14:32

Re: Разбойниците от мтел посягат на децата ни

Мнение от Rossoneri » 16 дек 2007, 16:53

Тези помиари от мобилтел още ли имат остатъчни тъпи абонати,че ги коментирате толко, не разбрахте ли че повечето останали са или бабички които и идея си нямат, или някой мухльо решил да се прави на богат, или повечето щото ги мързи да сменят номера и после да го раздават на хората. Така че какво толко ги коментирате, те сами си биха дузпата с преносимост и скъпи кодирани телефони... Един пич гледам тука пише яко за неговия оператор ментел, само да го питам - нормален ли си или нещо ти хлопа, много си се сдухал за да преподписваш с тези разбойници

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 16 дек 2007, 18:46

Ами той не може да ПРЕПОДПИСВА. Това става автоматично( преподписването). НАПРАВО СЕ ОПУЛИХ като ми казаха. На ГЛОБУЛ не се подновяват автоматично договорите. Сега като си плащах ми казаха,че ми е изтекъл договора и да си купя някакви по-евтини телефона ако преподпиша. Ако ще се САМОПОДНОВЯВА договора, НЯМА ДА ПОДПИСВАМ.
До юни ми е договора с Ментел. Ако не се въведе преносимостта на номерата ПРЕКЛЮЧВАМ С Мтел.
ТОВА ОТ МЕН

plam4oo
Регистриран: 29 мар 2006, 18:22

Мнение от plam4oo » 16 дек 2007, 20:12

Нещо искаш да ми кажеш или какво, може и да ми хлопа може да дойдеш и да провериш, сдухан си ти? И каква е тая глупост "не разбрахте ли че повечето останали са или бабички които и идея си нямат, или някой мухльо решил да се прави на богат, или повечето щото ги мързи да сменят номера и после да го раздават на хората." Що не се грумнеш по-добре.

Rossoneri

Мнение от Rossoneri » 16 дек 2007, 21:20

До Галето - Гале, аз си изпатих и искам поне да те предупредя за мтел, значи-Трябва един месец по рано да отидеш в техен офис и да си пуснеш молба за спиране, ще си искаш и изходящ номер, защото излъгаха един приятел.Ако не отидеш с един месец предварително,тия мошеници ще ти преподпишат за още цяла година и после ще те карат да им плащаш 12 вноски напред за да го спреш.Ако е от новите им договори ,тоест от около 3 години, ще видиш че си пише с дребни букви тая уловка с автопреподписването, просто самия оператор е некоректен и няма смисъл да им се ядосваш, за преносимостта още сега ти казвам че няма да я бъде още 10 месеца, защото ги е страх да не изгубят още повече клиенти.... не те познавам но на никой не пожелавам моите разправии по с тия нещастници мтел,затова те информирам толко изчерпателно

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 16 дек 2007, 22:14

ГЕЛЕТО, гелето момченце. ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ !!!!

Rossoneri

Мнение от Rossoneri » 16 дек 2007, 23:02

нищо не искам да ти казвам Пламчо, без коментар си, излишно е... четох ти мнения по форума за мтел, мисля че изобщо не си в час и луд да си, пак нямаше да защитаваш мтел, но пък си единствения индивид, който го прави по този начин

vesocop
Регистриран: 18 мар 2006, 23:02

Мнение от vesocop » 17 дек 2007, 01:39

преди около 5 години и аз бях абонат на Мтел но след една почивка в Гърция след като ми беше активиран роуминга и при полужение че там имах карта на Космоте а моита я даржах само да виждам кои ме тарси и го без да дигам а набирах с другата след 10 дена като се прибрах и какво да гледам чудо 40 лв междонародни разговори е кажи ми ти защитнико на Мтел кои е измамника да не казвам че 3 месеца по късно нарушиха наи безцеремоно една от клаузите в договора си и по този начин се подиграха с около 3-4000 абоната които бяхме на корпоративен договор и от които 80% малко по късно минахме на Глобул

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Мнение от -D&G- » 17 дек 2007, 13:37

Така е пич, това са най големите измамници в БГ, дано по бързо останалите абонати там се осъзнаят и се махнат, въпрос на време е тези крадци да станат като Мобиком, желая ви го г-да престъпници от Ментел

diiid
Регистриран: 13 юли 2006, 17:26

Мнение от diiid » 17 дек 2007, 13:40

От къде се започна че до къде стигнахте.
1. Заглавието на темата е като от поръчкова статия - луха на ....
2. Колкото на Мтел абонатите са 5 млн. толкова и на Глобул са 4 млн. и на Вивател са почти 1 млн.
3. Темата не е място за лични обиди, м/у тези които са написали своето мнение, предполагам сте достатъчно умни да си направите собствени изводи.
4. Като не ти харесват операторите или пък нети харесва конкретен бъди по-конкретен във фактите, които не ти харесват - аз още не съм намерил перфектният (според моите изисквания) оператор, но за да стават по-добри всеки се нуждае от градивна критика, а не от обиди.

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 17 дек 2007, 14:15

Не мисля че като казах разбойници съм обидил някой .Имам пречини .Незнам на какво ти лъха ама като пиша нещо си имам пречини .На мен сами надписвали сметка и затова ги определям като разбойници .Дали ще ти оберат апартамента откраднат колата ще ти пребъркат джобовете на улицата или ще ти откраднат парите като ти надпишат сметката за мен е едно и също и аз тези които го правят ги слагам под термина разбойници .За абонатите им много ясно че на никой не са толкова колкото казват и едвали някой ще ти каже колко са точно
Затова какво не ни харесва в този оператор по ясно от това неможе да бъде (заключват телефони обхвата не е това което го обявяват ,преподписват договори без да бъдеш оведомен одслужването е само докато те вържат после почва голямото ходене по мъките промоциите им са направо смешни ако искаш да ги сравним между трита оператора ,крадът от клиентите си )това е на бързо и това ако не е конкретно незнам какво ще е

Отговори