Разбойниците от мтел посягат на децата ни
Re: Разбойниците от мтел посягат на децата ни
Тези помиари от мобилтел още ли имат остатъчни тъпи абонати,че ги коментирате толко, не разбрахте ли че повечето останали са или бабички които и идея си нямат, или някой мухльо решил да се прави на богат, или повечето щото ги мързи да сменят номера и после да го раздават на хората. Така че какво толко ги коментирате, те сами си биха дузпата с преносимост и скъпи кодирани телефони... Един пич гледам тука пише яко за неговия оператор ментел, само да го питам - нормален ли си или нещо ти хлопа, много си се сдухал за да преподписваш с тези разбойници
Ами той не може да ПРЕПОДПИСВА. Това става автоматично( преподписването). НАПРАВО СЕ ОПУЛИХ като ми казаха. На ГЛОБУЛ не се подновяват автоматично договорите. Сега като си плащах ми казаха,че ми е изтекъл договора и да си купя някакви по-евтини телефона ако преподпиша. Ако ще се САМОПОДНОВЯВА договора, НЯМА ДА ПОДПИСВАМ.
До юни ми е договора с Ментел. Ако не се въведе преносимостта на номерата ПРЕКЛЮЧВАМ С Мтел.
ТОВА ОТ МЕН
До юни ми е договора с Ментел. Ако не се въведе преносимостта на номерата ПРЕКЛЮЧВАМ С Мтел.
ТОВА ОТ МЕН
Нещо искаш да ми кажеш или какво, може и да ми хлопа може да дойдеш и да провериш, сдухан си ти? И каква е тая глупост "не разбрахте ли че повечето останали са или бабички които и идея си нямат, или някой мухльо решил да се прави на богат, или повечето щото ги мързи да сменят номера и после да го раздават на хората." Що не се грумнеш по-добре.
До Галето - Гале, аз си изпатих и искам поне да те предупредя за мтел, значи-Трябва един месец по рано да отидеш в техен офис и да си пуснеш молба за спиране, ще си искаш и изходящ номер, защото излъгаха един приятел.Ако не отидеш с един месец предварително,тия мошеници ще ти преподпишат за още цяла година и после ще те карат да им плащаш 12 вноски напред за да го спреш.Ако е от новите им договори ,тоест от около 3 години, ще видиш че си пише с дребни букви тая уловка с автопреподписването, просто самия оператор е некоректен и няма смисъл да им се ядосваш, за преносимостта още сега ти казвам че няма да я бъде още 10 месеца, защото ги е страх да не изгубят още повече клиенти.... не те познавам но на никой не пожелавам моите разправии по с тия нещастници мтел,затова те информирам толко изчерпателно
ГЕЛЕТО, гелето момченце. ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ !!!!
нищо не искам да ти казвам Пламчо, без коментар си, излишно е... четох ти мнения по форума за мтел, мисля че изобщо не си в час и луд да си, пак нямаше да защитаваш мтел, но пък си единствения индивид, който го прави по този начин
преди около 5 години и аз бях абонат на Мтел но след една почивка в Гърция след като ми беше активиран роуминга и при полужение че там имах карта на Космоте а моита я даржах само да виждам кои ме тарси и го без да дигам а набирах с другата след 10 дена като се прибрах и какво да гледам чудо 40 лв междонародни разговори е кажи ми ти защитнико на Мтел кои е измамника да не казвам че 3 месеца по късно нарушиха наи безцеремоно една от клаузите в договора си и по този начин се подиграха с около 3-4000 абоната които бяхме на корпоративен договор и от които 80% малко по късно минахме на Глобул
Така е пич, това са най големите измамници в БГ, дано по бързо останалите абонати там се осъзнаят и се махнат, въпрос на време е тези крадци да станат като Мобиком, желая ви го г-да престъпници от Ментел
От къде се започна че до къде стигнахте.
1. Заглавието на темата е като от поръчкова статия - луха на ....
2. Колкото на Мтел абонатите са 5 млн. толкова и на Глобул са 4 млн. и на Вивател са почти 1 млн.
3. Темата не е място за лични обиди, м/у тези които са написали своето мнение, предполагам сте достатъчно умни да си направите собствени изводи.
4. Като не ти харесват операторите или пък нети харесва конкретен бъди по-конкретен във фактите, които не ти харесват - аз още не съм намерил перфектният (според моите изисквания) оператор, но за да стават по-добри всеки се нуждае от градивна критика, а не от обиди.
1. Заглавието на темата е като от поръчкова статия - луха на ....
2. Колкото на Мтел абонатите са 5 млн. толкова и на Глобул са 4 млн. и на Вивател са почти 1 млн.
3. Темата не е място за лични обиди, м/у тези които са написали своето мнение, предполагам сте достатъчно умни да си направите собствени изводи.
4. Като не ти харесват операторите или пък нети харесва конкретен бъди по-конкретен във фактите, които не ти харесват - аз още не съм намерил перфектният (според моите изисквания) оператор, но за да стават по-добри всеки се нуждае от градивна критика, а не от обиди.
Не мисля че като казах разбойници съм обидил някой .Имам пречини .Незнам на какво ти лъха ама като пиша нещо си имам пречини .На мен сами надписвали сметка и затова ги определям като разбойници .Дали ще ти оберат апартамента откраднат колата ще ти пребъркат джобовете на улицата или ще ти откраднат парите като ти надпишат сметката за мен е едно и също и аз тези които го правят ги слагам под термина разбойници .За абонатите им много ясно че на никой не са толкова колкото казват и едвали някой ще ти каже колко са точно
Затова какво не ни харесва в този оператор по ясно от това неможе да бъде (заключват телефони обхвата не е това което го обявяват ,преподписват договори без да бъдеш оведомен одслужването е само докато те вържат после почва голямото ходене по мъките промоциите им са направо смешни ако искаш да ги сравним между трита оператора ,крадът от клиентите си )това е на бързо и това ако не е конкретно незнам какво ще е
Затова какво не ни харесва в този оператор по ясно от това неможе да бъде (заключват телефони обхвата не е това което го обявяват ,преподписват договори без да бъдеш оведомен одслужването е само докато те вържат после почва голямото ходене по мъките промоциите им са направо смешни ако искаш да ги сравним между трита оператора ,крадът от клиентите си )това е на бързо и това ако не е конкретно незнам какво ще е