Разбойниците от мтел посягат на децата ни

preview
Регистриран: 15 фев 2006, 20:18

Re: Разбойниците от мтел посягат на децата ни

Мнение от preview » 19 дек 2007, 22:00

Верно е днес 19.12.2007г. раздаваха и в Ловеч СОУ Тодор Кирков по колкото си искаш карти ЛООП, жалка работа ама няма как, де*ба и аз искам да се махна от Мтел ама няма как като всичките ми приатели са на Мтел, аз да мина на глобул. Както и да е никога няма да станат наще оператори като германските, френските или английските, ще си ни обират до шушка и така.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 19 дек 2007, 22:30

аааа, видя ли сега къде е тънкият момент - повечето хора са на мтел... и с мтел ти излиза най-евтино, колкото и да ги плюеш... като не ти харесват, мини на Вива или Глобул и почни да плащаш 5 пъти повече за същите разговори, които сега правиш...

А за раздаваните Лупове - това са нещо като предплатени карти - ако не подпишеш договор, се изключват. Никой не може да те накара насила да го подпишеш. А ако мамините детенца се тръшкат на родителите си, проблемът си е на родителите, че не са ги възпитали...

preview
Регистриран: 15 фев 2006, 20:18

Мнение от preview » 20 дек 2007, 18:49

да така е, все едно си на ваучер като ти свършат 5 лева и край като не идеш да сключиш договор нямаш нищо общо, така че споко, приемете го като коледен бонус :)

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 20 дек 2007, 19:15

а между другото, прави ми впечатление, че когато Мтел раздават безплатни карти, те са разбойници и т.н....

А когато Вивател преди година раздаде 50 000 безплатни карти през в-к Труд, всички викахте "Евала"...

То че няма да се замислят определени хора, няма, ама поне не ви ли писна да плюете по Мтел безплатно... Поне ако ви плащаха, щях да го разбера, ама вместо да вложите енергията в нещо положително - да отидете да свалите някоя мацка примерно, вие седите през монитора и като видите "Мтел" и скачате на рояци...

kkrasimir
Регистриран: 23 юли 2007, 09:14

Мнение от kkrasimir » 20 дек 2007, 19:48

Аз не съм нито от плюещите Мтел, нито от техните опоненти, но ми се струва, че щом плюят безплатно в тези комерсиални времена, сигурно имат своите основания.

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Мнение от -D&G- » 20 дек 2007, 19:48

Е как да ни писне бе КОБРЕТИ, нали тия скапаняци все още тормозят хората... докато дишат все да го духат... не на рояци,а и на ята ще ги плюеме нещастниците, аз лично още не мога да прежаля парите които ми откраднаха тия идиотски мошеници... разбери че това е болна тема не само на мен, като ти откраднат няколко пъти и от теб ще разбереш защо хората се озлобяват на тия бандити...

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 20 дек 2007, 20:44

и как ги тормозат бе, пич? като им раздават безплатни предплатени карти ли? :-D

как пък мен не ме излъгаха нито един път от 99-та досега? как нито един мой личен познат не са го излъгали...

и защо обвинявате някой друг, след като не си четете договорите...

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 20 дек 2007, 20:57

Страхотно сравнение,няма що...само показва колко ти е интелектуалното равнище...
картите на Вивател бяха истински подарък,без някакви условия и забележки-просто вземаш и ползваш,без да се налага да сключваш договор и т.н.
И ти правиш ли разлика между това таргет целта да са ти възрастни хора,които могат да оценят трезво фактите и таргет цел деца,които дори нямат все още оформени възприятия кое е изгодно и кое не.
В много страни този вид маркетинг е забранен(въздействащ върху деца),но тук някои компании като Мтел си позволяват да нарушават всякакви етични норми без никаква последваща санкция.
Трудно се спори с хора като теб-отричащи очевидното,но ти си упорит като военен и вероятно няма да си вземеш бележка.
Не съм привърженик на това да се плюе за спорта,но в този форум маса хора недоволстват от Мтел,а ти се опитваш да ги изкараш идиоти...
Dior666,успокой се малко-не е нужно да плюеш толкова,някои неща могат да се кажат и с няколко думи,като повтаряш нон стоп едни и същи неща няма да убедиш хората с аргументите си.

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Мнение от -D&G- » 20 дек 2007, 22:28

Прав си за това Spiderman_ot_selo, няма смисъл... просто наистина някой хора се правят на интересни и изопачават истината за мтел, така че ще спра с това

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 21 дек 2007, 11:44

A тези карти как са бе, отворко? Какви са условностите? Взимаш и ползваш. Като я изговориш, я хвърляш, ако не те кефи и толкова...

Я сподели какво ми е интелектуалното равнище, за да ми стане ясно и на мен...

И какво като са деца - дават им нещо БЕЗПЛАТНО... Все едно ако Милка раздадат безплатни шоколади да почнеш да сумтиш, че ги зарибявали...

Отговори