Разбойниците от мтел посягат на децата ни

preview
Регистриран: 15 фев 2006, 20:18

Re: Разбойниците от мтел посягат на децата ни

Мнение от preview » 21 дек 2007, 12:48

КОБРЕТИ прав си за картите на Вивател, да се приклучи тая теме който се е здобил с тия карти да си ги изговори и ако реши да подпише и това.

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 21 дек 2007, 19:18

KOBRETI .ти засичал ли си че говориш так ако те бутнат 1 левче ще усетиш ли .Не няма гарантирам ти .Аз се усетих при по други обстоятелства .Иначе и аз най вероятно щях да си мисля че са коректни и то почти винаги става така Иначе много трудно се засича А пък защо да не плюем да сме коне с капаци които само дса вървят напред ли като роби каквото и да ни правят ни е да си мълчим .Вярно че имаме робска психика ама чак толкова ли А пък за абонатите лично аз картата на мтел с която имам 100 мин до скоро стоя без вкаран номер защото просто нямаше кои .Вивателската напълно ме одовлетворява говоря много ама найстина много 25-30 часа на месец за около 30-35 лева ти можеш ли така с мтел

radstar2
Регистриран: 20 сеп 2006, 22:18

Мнение от radstar2 » 21 дек 2007, 19:25

Нз и в Бургас са давали ,късно разбрах ,но щях да си взема де докат е безплатно после на боклука
за Мтел само едно мога да кажа-Лъжци
Преди да мина на Глобул(2год) бях спечелил неква Примка и 2,3 пъти ми са духвали по 4кинта
после си купих друга Прима и пак изчезваха пари-този път по по-малко кинти ама повече пъти я 20,я 30ст, я левче си духваха ей тъй ама кат си на Прима как мои се докаже а ?
Решението :
Картата в боклука
бях на Мтел тогаз само зарад тва че майка беше на договор

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Мнение от -D&G- » 21 дек 2007, 19:31

От всичко казано дотук от КОБРЕТИ, мисля че той не е толко глупав, просто човека работи за Мтел, няма разумно обяснение защо той и Пламчо ментелски се изказват в защита на мтел, 100% е служител на този "оператор", и най-тъпите хора няма да тръгнат с мнения срещу всички,те знаят че не са прави, просто и на мен да ми плащат и аз ще говоря в тяхна защита

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 21 дек 2007, 22:33

абсолютно винаги си преглеждам разпечатките много подробно, така че съм сигурен.

30 часа на месец? уха :) ти не слизаш от телефона, бе човек :) обаче или не ти излизат сметките, или тези 30 часа ги говориш само с 1-2 номера там по единия план...
Защото ако си на Тогедър пример, там имаш включени около8 часа, значи останалите 22 часа ги плащаш по 38 ст/мин, така че просто няма начин да имаш такава сметка.

На Фаворити пак не ти излиза сметката - имаш 1000 минути, което са около 17 часа, останалите 13 часа са на цена 5 ст/мин, което прави допълнително 40 лв над таксата...

Значи най-вероятно си на Симпатия, за да имаш такава сметка. Което значи, че говориш по 1 час на ден с гаджето, а към всички останали цената ти е 39 ст/мин...

Я сподели кое е вярното... Или лъжеш колко говориш на месец?

Другият вариант е да си на някаква служителска програма, но това не се брои за масовия потребител. Приятелката ми има карта на Мтел с неограничени безплатни разговори в Мтел, бз месечна такса и с включени 30 лв безплатен кредит за разговор с другите оператори... Ама както казах, това са отделни бройки...

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 21 дек 2007, 22:35

Благодаря за това, че не съм глупав. Който мисли обратното, си е негов проблем.

Ако работех за Мтел, нямаше да съм на такава тарифа, на каквато съм сега, и нямаше да имам абонаменти на Вивател и Глобул :) Заповядай в офиса ми да се увериш - Йордан Йовков 20, ет 2, ап 4

Vinety

Мнение от Vinety » 22 дек 2007, 08:32

не пич не позна нямам преференциални карти аз като приятелкатаи на мтел опзил ме бог че и те от там могат да избиват пари .Имам си програма свободно време с която се говори безплатно отделно група фаворити за 5 лв за през деня и цялата наша компания сме на вивател и ми е напълно достатъчна .ако не си забелязъл на много хора съм предлагал да си сравним фактурите да видим кой дава повече ама никой неще що ли ?Така че не лъжа като някой хора
а дате питам теб като си преглеждаш разпечатките всеки път си записваш колко говориш и по колко време и после ги сравняваш ли че да си сигорен .Защото само така можеш да си напълно обеден А пък да ти кажа пример моята шефка се оцъкли като видя колко говоря и колко плащам пък тя е на фирмена карта на мтел .От картите дето ти каза че не се броят .Тъй че си направи сметката .Е цялата работа има един недостатък за 3 месеца си онищожих чисто нова батерия .на стария телефон ходих с 2 батерии че вечер като изляза една не ми стигаше

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 22 дек 2007, 08:55

"Приятелката ми има карта на Мтел с неограничени безплатни разговори в Мтел, бз месечна такса и с включени 30 лв безплатен кредит за разговор с другите оператори"

Хахаха,повярвахме ти...с всяко свое следващо изказване ставаш все по смешен и жалък.
По добре се спри навреме,че стана за присмех с лъжите и тъпотиите си.Има още един двама,които говорят тъпотии в този форум,но поне като лъжете,го правете малко по правдоподобно.В случая можеше да кажеш,че приятелката ти е е без такса и има 100-ина безплатни минути в мрежата на Мтел и някой можеше и да се хване,но ти реши хептем да се олееш с неограничени разговори в мрежата на оператора,а това с 30 лв сума за разговори към другите оператори бе върха...
Ти въобще имаш ли представа какви "привилегировани" абонаменти предоставят Мтел и при какви условия???

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 22 дек 2007, 11:03

Пич, ако щеш ми вярвай. Не знаеш къде работи тя, така че не се изкарвай още по-глупав, отколкото вече излезе...

Vinety

Мнение от Vinety » 22 дек 2007, 11:38

Пич обеди ли се че са възможни 30 часа разговори .Нищо не каза.Така е който е свикнал на мтел му се струва невузможно

Отговори