Разбойниците от мтел посягат на децата ни

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Re: Разбойниците от мтел посягат на децата ни

Мнение от -D&G- » 22 дек 2007, 12:32

Кобрети, съветвам те да отидеш и в дир бг, там виж коментари за новината- Преносимост на номера от март месец 2008г - Прочети и се убеди че и там хората са против мтел и как се радват че най накрая ще се махнат- само един коментар там е мой, чети да видиш как всички ги наричат лъжци... мой съвет-не защитавай престъпниците човече, без значение че приятелката ти работи за тях, смешно е като всичко се усеща ти да си наопаки... не си струва

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 22 дек 2007, 21:06

Кобрети какво стана пич май можело да се правят по 30 часа разговори и сметките ти нещо небяха верни Нищо не казваш че не аз май съм лъжеца

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 22 дек 2007, 22:22

Това, че ТИ не харесваш някого, не може да ми повлияе на мнението, което АЗ съм си съставил. Факт е, че Мтел за 9 години не са ме излъгали никога.

За това, че цените при тях са малко по-високи, не споря. Но когато почти всички в телефонния ти указател са в Мтел, ти излиза по-евтино, а не по-скъпо...

И не позна - тя не работи в Мтел... На служителските карти в Мтел няма 30 лв безплатен кредит към другите оператори.

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Мнение от -D&G- » 22 дек 2007, 22:28

Значи осъзнаваш че ти е по скъпо и това ти харесва? Просто без коментар!!!

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 22 дек 2007, 22:52

Не ми е по-скъпо бе, пич. През кой друг оператор и на коя тарифа мога да говоря 2-3 часа с Мтел на месец и да ми излиза 20-25 лв?

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 23 дек 2007, 09:11

ще ти се струва я като ти с мтел никога няма да можеш да го постигнеш .ама знаеш ли колко е готино да си направиш една мрежичка на контра и едно конферентно разговорче .Ти що не го направиш мтел като тидават толкова много да говориш Защо да съм се изказъл неподготвен просто ти обесних как ги правя тия разговори защото ме обвени че лъжа ти се беше изказъл неподготвен .И в всичките ти изказвания се прокрадвт доста безмислия .Пример в вдно изказвание казваш че искаш да си максимално обективен за операторите .После не съм прочел нищо лошо за мтел така ли нямат нищо за какво да критекуваш .После уж най много говориш през вивтелв друго изказване казваш че мтел ти давали най много нещо неразбирам .Въобще не вярвам че имаш карта на вивател

Allure
Регистриран: 08 ное 2007, 14:56

Мнение от Allure » 25 дек 2007, 02:08

Страшно много глупости прочетох в тая тема.Така като гледам май никой всъщност няма от тези карти.В момента аз си карам с една такава,но на мен ми е оферта(не ми обеснява защо).Става вапрос,че никъде в Европа не се толерира такъв вид фирмена политика дори ако не се лъжа е забранена.Колкото до самите карти са си чист подарък,но разбира се да зарибяват децата е малко подло.Нещо което се сетих сега е че на картите пишеше че може да се премине на Лооп от лица над 14 години(за съжеление не съм напълно обеден,но така ми е останало в главата,а хвърлих опаковките на двете карти които имам).Най-интересното е че тарифата на тези карти е от тази най-скъпата която е с абонамент от 15 лв. , тоест 1ст на минута към всички в лооп и 14-15ст. към всички в мтел,което на мен доста ми допада...честно казано мисля да си издухам 5-те лева и от двете карти и да ги мятам,макар че незная дали ще успея с по 1ст. за минута.Общо взето да ви кажа много са си добри тези карти просто целта с която са раздадени е малко...А и Весела Коледа на всички!

Отговори