Разбойниците от мтел посягат на децата ни
Разбойниците от мтел посягат на децата ни
Преди 3 дни мтел са раздавали безплатни карти на луп в някои старозагорски училища.Като до 15 януари е безплатно а после нали се сещате какво става с тези които се навият да продължат .Те въобще продават ли някакви карти .Вижте ги докъде са стигнали .От децата да се опитват да крадът и лъжат
Re: Разбойниците от мтел посягат на децата ни
ама мен ме е яд изобщо как може да сме такива наивници в БГ и тези мръсници все още да имат абонати, загубено племе сме си и такова ще си останеме, това ако беше европейска държава, още откакто отказаха преносимостта на номера, от тогава хората трябваше да се махат от тези нещастници, ама малоумието и упоритостта на българина граници няма, затова сме на такова положение изобщо, нали за да има тарикати трябва да има и балами, доказваме се като изгубена нация, тие ти удрят шамар, ти подлагаш и другата буза.А като чух от един смотльо едно изказване, просто напълно се убедих че са безмозъчни,вика ми: и какво като ми е по скъпо, имам си пари - е това е напълно тъп и изпуснат човек, с такова мислене до никъде.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Да,така е.
Мтел са постъпили адски некоректно,но не се учудвам честно казано.
Много лесно е да манипулираш едно дете като му сложиш в ръцете нещо "безплатно" и му кажеш ,че ЛООП е неговата мрежа,без да му обясниш за сметките след това...а бедните родители се чудят какво да обясняват на децата си после,но това е жестоката действителност в нашата рехава държавица!
Мтел са постъпили адски некоректно,но не се учудвам честно казано.
Много лесно е да манипулираш едно дете като му сложиш в ръцете нещо "безплатно" и му кажеш ,че ЛООП е неговата мрежа,без да му обясниш за сметките след това...а бедните родители се чудят какво да обясняват на децата си после,но това е жестоката действителност в нашата рехава държавица!
Мога да ти кажа само едно нещо, България не е никаква европейска държава щото ни приеха вътре само зарада износа на наркотици, през България е главния път за наркотици към целия свят, това ще ти кажа. А това за децата незнам, помислете първо какви са родителите, на какво са си научили децата, тогава ми говорете за който и да било, каквото искате!
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Абе какви са тези глупости,които ги говорите ! Престанете да говорите лъжи и непотвърдена информация.Умрели са от м-тел за абонати от някакво старозагорско училище. Ако не си на 18 години не можеш да подпишеш договор без родител. Още повече това зависи от директора на училището - дали ще го допусне или не .
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Я,па тоя.
Кое точно ти се струва невероятно-че Мтел са раздавали такива карти в училищата?
Или в университетите?
И да ти кажа-да,Мтел са умрели за каквито и да е абонати и за да ги получат са готови на всичко,включително и такива лишени от всякаква етика ходове.
А за договора не се притеснявай-нали това е идеята-децата да ревнат пред родителите и родителите, за да спрат мрънкането отиват и подписват договора>
Елементарно,но работи безотказно при децата.
Даваш им нещо уж безплатно и само гледай реакцията им!
А директора лесно може да бъде "подтикнат" чрез някои дребни услуги,ако се досещаш...
Кое точно ти се струва невероятно-че Мтел са раздавали такива карти в училищата?
Или в университетите?
И да ти кажа-да,Мтел са умрели за каквито и да е абонати и за да ги получат са готови на всичко,включително и такива лишени от всякаква етика ходове.
А за договора не се притеснявай-нали това е идеята-децата да ревнат пред родителите и родителите, за да спрат мрънкането отиват и подписват договора>
Елементарно,но работи безотказно при децата.
Даваш им нещо уж безплатно и само гледай реакцията им!
А директора лесно може да бъде "подтикнат" чрез някои дребни услуги,ако се досещаш...
тия блъфирания с 5 млн абонати как ти се струват пич? имаш ли представа,че за 1-2 часа в офис на мтел се махат около 10 човека, я сега некой който може да прави елементарна сметка ми каже как като постоянно изваждаш бройки, те взели че се сумирали до 5 млн, е на това му се вика смешници, а това което го казвам за 1-2 часа по 10-ина абоната които се махат,просто сам провери, намери си свободен час и отиди в офис на тия утепляци ментел, аз лично като ми изтече договора към тия несретници, те две момичета от персонала им ме питаха какви са причините да прекратя договора, и понеже бях категорично ясен вече започнаха да се унижават като ми предлагат поне на предплатената им прима да мина.... а като проверих после дали наистина са ми спрели телефона на *88, те от там същата работа-причина защо искам да се махна и бих ли искал да ме запознаят с офертите им... а отговорете защо така ми се подмазват? - мисля че истината я знаете и вие от мтел, дано по бързо ви избягат абонатите, искрено ви го желая, защото се напатих от толко нагъл оператор!!!
А-тка !!!
Ама така им се пада на всички АБОНАТИ на М-тел.
Нега ги ЛАЖАТ - да ги спукат от ТАКСУВАНЕ и пре....... таксуване.
А тези които имат доста от паричките - нека да станат спонсори на М-тел.
Да им плащат по 2 бона на месец, защото като им избягат ВСИЧКИ абонато да могат се издаржат от 3-4 абоната :-)))
Хахахаха
Аз чрез една "фирмичка" ги натоварих с 1800 кинта (отдавна).
Ама така им се пада на всички АБОНАТИ на М-тел.
Нега ги ЛАЖАТ - да ги спукат от ТАКСУВАНЕ и пре....... таксуване.
А тези които имат доста от паричките - нека да станат спонсори на М-тел.
Да им плащат по 2 бона на месец, защото като им избягат ВСИЧКИ абонато да могат се издаржат от 3-4 абоната :-)))
Хахахаха
Аз чрез една "фирмичка" ги натоварих с 1800 кинта (отдавна).
Ако не вярваш ела провери в математическата гимназия в Стара Загора .Давали са по колкотоси искаш карти да дадеш на свои приятели
Вярно е че са раздавали карти по колкото си искаш аз знам за математическата гимазия соу Иван Вазов и руската,ПРОСТО МЕНТЕЛ ЛАЖАТ КАКТО ИМ ПАДНЕ САМО И САМО ДА ПРИВЛЕКАТ НЯОИ НОВ НАИВНИК И ДА ГО ГРАБЯТ.Аз преди 2-3 годни бях кам тях но от както няколко пати изведнаж ваучера ми се източваше без разгвори и смс-и ми писна и хварлих картата минах си на ГЛОБУЛ и сам си супер дволен!