Разочарование от вивател

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Re: Разочарование от вивател

Мнение от prasuncho » 22 апр 2008, 17:32

Аз също съм нямал проблем със СИМ-картите на Вивател (над 2 години вече), нито с които и да е било други СИМ-карти (от 2001 г. - досега). В края на краищата картата е една крехка пластмаса (само едно леко огъване може да я дефектира) и ако я вадиш и слагаш по 20 пъти на ден в телефона - и от стомана да е, ще сдаде багажа.

Виждал съм хора дето само в задника не си завират СИМ-картите, после операторите им били виновни...

Geonov
Регистриран: 28 ное 2005, 14:43

Мнение от Geonov » 22 апр 2008, 18:39

От появяването на Вивател ползвам САМО техни карти. До сега не съм имал проблеми.
Тази наказателна такса, какво те притеснява!?
12.50 лв. Много ли ти се виждат?
Незнам ама струва ли си да си губиш времето за 7.50 лв?
За които не е разбрал:12.50-5=7.50 лв.

znaesht
Регистриран: 08 дек 2006, 20:03

Мнение от znaesht » 22 апр 2008, 19:02

Аз не разбрах.
За какво е тази наказателна такса и защо от нея се вадят 5-те лева такса за преносимостта?

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 22 апр 2008, 20:56

Хайде,Жора,ще ни осветлиш ли защо Вивател са решили именно теб да наказват така?
Какво точно ти казаха и на кой член от договора или общите си условия се позоваха?
Как реагира ти и къде точно се оплака?

Въпроси,въпроси...а отговори няма...

Хайде да направим този форум цивилизовано място за общуване,какво ще кажете?
Когато споделяте някаква информация се помъчете да бъде достатъчно достоверна и аргументирана,като изтъквате максимално факти,свързани с дискутирания проблем.

Защото в духа на темата мога да кажа,че Мтел ми поискаха 40 лв за да пренеса една прима,но дали е вярно...?

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 22 апр 2008, 22:05

поне се метни на мтел, глобул нещо издишаха.. абе защо изобщо ни занимаваш с 7,50 лв - това е една пица в Сан Марко и ако държиш ще те черпя аз

SX®1000

Мнение от SX®1000 » 22 апр 2008, 22:11

Жора, къде ги слагаш тия карти че ти дефектират, ама пълни глупости бе човече, какви ги дрънкаш, всички в семейството ми, приятелите ми са с вива карти, защо досега не съм чул поне нещо. Тези карти се слагат в телефона Жорка :-) пък и вече почваш да говориш луди неща - кой ще се отказва от оператор заради дефект в карта, ако някой преминава, то го прави заради тарифните планове, думи нямам за логиката ти

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 22 апр 2008, 22:31

"абе защо изобщо ни занимаваш с 7,50 лв - това е една пица в Сан Марко и ако държиш ще те черпя аз"

Само така,браво.Продължавайте да разсъждавате така и после се чудете защо един или друг оператор си позволява да злоупотребява.
Потребителското възпитание е нещо,което се гради в продължение на години,но мислене като това с нищо не помага за повишаването му.

Проблема не е в сумата,а в отношението и коректността,която демонстрира в дадена ситуация някой оператор.
Ако ще и 50 ст. да са,не може,а и не бива да се толерира такова отношение към клинта.

За конкретната тема все още чакам повече подробности от Жората,за да ме убеди че Вивател са го изнудили...

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

А бил ли си 3 месеца минимум абонат?

Мнение от РПГ - Sage » 22 апр 2008, 23:35

Доколкото знам условието да искаш пренасяне на номер е да си бил поне 3 месеца абонат на сегашния си оператор. Имаш ли ги ?

Що се отнася до конкретния ти случай - точно от Вивател, пък точно на Глобул да минеш... не'ам думи... Глобул ми дължат 60-70 лв за некоректно отношение и неоснователно спиране на услуги преди 3 години. Халал да са им, отказал съм доста хора от тях тъй че съм си го върнал тъпкано :) Жабешки работи...

SX®1000

Мнение от SX®1000 » 22 апр 2008, 23:38

Ти по долу не прочете ли какъв аргумент изтъква за смяната на оператора? Е на мен лично от това ми стана ясно каква е целта на тази тема и трябва много да почакаш за убеждението ти :-) а те тези 12,50 лв няма да ги вземат ей така на човека, нали трябва да напишат за какво точно е тази сума.. ако някой е на вивател, то той много добре знае,че тяхната разпечатка е една от най-подробните и с най-голяма яснота какво колко е и за какво е!

HITMANN
Регистриран: 08 фев 2007, 03:08

Мнение от HITMANN » 23 апр 2008, 01:22

Искам да кажа, че картите на вива наистина са изключително дефектни и това го знае вече цяла България и е смешно хора които имат претенции да "разбират" от телекомуникации да твърдят обратното само защото са късметлии и техните не са дефектирали и е глупаво да правите изказвания без да сте подготвени. Може да разгледате в форума колко теми за дефектни карти има. Относно тая наказателна такса не бях чувал за подобно нещо и ме заитригува.Ще проверя и до няколко дни ще ти кажа точно за какво става дума.

Отговори