Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Теленор- 30,99 промоционална 40,99 стандартна - 4650мб в роуминг като интернета ми в българия е 15гб.На едно място бях прочел, че едикаква си програма се предлага с едисиколко мб в ес НА МАКСИМАЛНА СКОРОСТ.За съжаление не се сещам къде точно беше..Някой има ли информация дали в роуминг след като свършат мегабайтите скоростта пада без да се таксува или всичко след това ще се цака.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Виваком октомврийски Smart L. Не знам от колко е намален. Плащам 23.99 имам неограничени, 16ГБ в България, 5250 МБ в ЕС и TVGO 45 канала.
Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Виваком Smart M от март 2017 г., 17.99 лв. намален от 23.99 лв., минути неограничени, 6000 Mb в България, от тях 4400 в роуминг.
Виваком smart XL от април 2017,намален на 34.99 - 20000 MB в България и 10150 MB роуминг в ЕС. Минутите са неограничени. Приятно ме изненадаха.
Теленор
Юридическо лице
МБ в роуминг са равни на тези в БГ
Юридическо лице
МБ в роуминг са равни на тези в БГ
Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Как проверявате на Виваком? Чух, че при Виваком трябва да се дели на 6 евро а не на 7.7 дали е вярно?
Вчера забелязах през мобилното приложение на Теленор промяна, а именно:
25,99 лв. = 6 000 МВ в БГ, 2 950 МВ в ЕС и 1 500 (Резерв) валидни за БГ и ЕС. Така излиза, че имам 4 450 МВ в ЕС, ако не ги изхарча в БГ, надскачайки 6 000 МВ (което до сега не се е случвало). Това вече е друго нещо! :D
25,99 лв. = 6 000 МВ в БГ, 2 950 МВ в ЕС и 1 500 (Резерв) валидни за БГ и ЕС. Така излиза, че имам 4 450 МВ в ЕС, ако не ги изхарча в БГ, надскачайки 6 000 МВ (което до сега не се е случвало). Това вече е друго нещо! :D
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Защо в другите държави няма такова делене ? Колкото имаш по плана с толкова разполагаш и в ЕС.
Струва ми се, че в България пак те ябат в гърба. Явно тези които са за ЕС са реалните другите ,.....много гиги лъжливи
Давам пример с Норвегия - няма толкова много гиги , но това което имаш е валидно в целия ЕС
https://www.tek.no/mobilabonnement
Струва ми се, че в България пак те ябат в гърба. Явно тези които са за ЕС са реалните другите ,.....много гиги лъжливи
Давам пример с Норвегия - няма толкова много гиги , но това което имаш е валидно в целия ЕС
https://www.tek.no/mobilabonnement
Колега,
ние сме много по-добре с нашите си оферти в БГ :)
ние сме много по-добре с нашите си оферти в БГ :)
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Ползвам и български и реално тези гиги които дават заминават много бързо НЕ СА РЕАЛНИ