Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Веднага ти обяснявам как съм ги правил.
1. Сядам и си поръчвам нещо за хапване.
2. Прочитам си новините в Интернет.
3. Забелязвам,че съм с пълен обхват, отварям приложението и правя 2 различни теста до различни сървъри.
4. Вечерям с любимата ми, връщаме се в хотела и.....
5. На другия ден решавам отново да тествам.
6. Правя скрийншот на екрана,защото не мога да кача изображението директно поради правило на форума за неговата големина.
7. Публикувам мнение през Wi-Fi на хотела.
8. Започвам да се обяснявам във форума,че не съм толкова малоумен да правя тест през Wi-Fi, а да го представям като през мобилен нет.
9. Чакам пореден ............ въпрос.
Ако има нещо неясно попитай и ще ти отговоря по-подробно.
Приятна вечер.
1. Сядам и си поръчвам нещо за хапване.
2. Прочитам си новините в Интернет.
3. Забелязвам,че съм с пълен обхват, отварям приложението и правя 2 различни теста до различни сървъри.
4. Вечерям с любимата ми, връщаме се в хотела и.....
5. На другия ден решавам отново да тествам.
6. Правя скрийншот на екрана,защото не мога да кача изображението директно поради правило на форума за неговата големина.
7. Публикувам мнение през Wi-Fi на хотела.
8. Започвам да се обяснявам във форума,че не съм толкова малоумен да правя тест през Wi-Fi, а да го представям като през мобилен нет.
9. Чакам пореден ............ въпрос.
Ако има нещо неясно попитай и ще ти отговоря по-подробно.
Приятна вечер.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
То си показва, че тестовете са през мобилната мрежа ама кой да знае...
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Я хубаво си пусни спийд теста през wifi , показва и мрежата на сим картата която е в телефона. Неще не ми приема да постна скрийншота.
Нямам намерение да споря. Тука всички са специалисти.
Нямам намерение да споря. Тука всички са специалисти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Ясно се вижда иконата за ползвания мобилен нет при теста. Какво ще спориш не те знам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Много си заблуден честно. Не знам какви специалисти са потребителите на форума,но ти си като излезнал от каменната ера. Отвори приложението направи няколко теста и виж разликата. За да те не затруднявам ето ти тест през Wi-Fi.
Аман от дървени философи. Надявам се да откриеш разликите.
Аман от дървени философи. Надявам се да откриеш разликите.
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Защо си мислиш, че трябва да са специалисти. Аз точно за това бъзикам и се кефя като се ядосват хората като тебе.
Въобще не ме интересуеат планове, цени и роуминг на далавера.
Преди месец влязох да видя нещо около макс телеком.
След прочитане на мнения и съвети ми стана ясно, че 99% от регистрираните са скъсани и цепят стотинката на две. Въпросите катонс първокласници... виж и себе си набираш като на писта
Въобще не ме интересуеат планове, цени и роуминг на далавера.
Преди месец влязох да видя нещо около макс телеком.
След прочитане на мнения и съвети ми стана ясно, че 99% от регистрираните са скъсани и цепят стотинката на две. Въпросите катонс първокласници... виж и себе си набираш като на писта
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Набирам когато някой се опитва да ме прави на малоумен. Пуснах тест от мрежата на чужд оператор,за да се види каква огромна разлика има нашето спрямо тяхното 4G. Ти от своя страна се опита да ме направиш на малоумен,че не знам как един тест да направя. Естествено,че ще запаля. Нима ти няма да запалиш? И джобовете не са ми скъсани. Плащам си за всичко,което ползвам без да обикалям да се моля за отстъпки.
Спорен ден.
Спорен ден.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Колеги, що се дърляте като някви изпаднали...
speedtest-а винаги си показва дали теста е правен през wifi или през мобилна мрежа
speedtest-а винаги си показва дали теста е правен през wifi или през мобилна мрежа
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Показва, ама Генчо реши да се прави на дебил.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор
Миеркуря Чук, Румъния. Направи ми впечатление, че през Карпатите имах пълен 3Г обхват, на не малко места имах и 4Г. Сървърът от теста е Виваком София, предполагам за това е толкова висок пинга.