реклама на нов тарифен план???
Re: реклама на нов тарифен план???
А ти не понасяш, когато каже някой истина свързана с Ментел нали? Поредния номер на този така любим на всички оператор...:|
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]тенджера с боб[/Quote]
Заклаха си кокошката дето снасяше"златни яйца".а сега ще слагат гърне да варят БОБ!!
Мале,че Маркетинг и стратегия...............
Пълни малоумници мога да ги нарека,но за абонатите им и тези които им се връзват немога да намеря подходяща дума...
Заклаха си кокошката дето снасяше"златни яйца".а сега ще слагат гърне да варят БОБ!!
Мале,че Маркетинг и стратегия...............
Пълни малоумници мога да ги нарека,но за абонатите им и тези които им се връзват немога да намеря подходяща дума...
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Ми то сега е криза освен един гол боб, какво да предложат?:D:D:D
изцяло подкрепям spiderman_ot_selo винаги обективен,за разлика от повечето модератори!
Не се притеснява да споделя гражданската си позиция!
Продължавай само така (yes)
Не се притеснява да споделя гражданската си позиция!
Продължавай само така (yes)
Изглежда мтел наистина са я позакъсали. Вчера звъняха и търсеха титуляра на две карти, които правят добри сметки всеки месец. Само дето не знаят какво сме им приготвили. Крайно време е да разберат, че ако не си променят политиката само ще губят от алчността си.
[Quote]изцяло подкрепям spiderman_ot_selo винаги обективен,за разлика от повечето модератори!
Не се притеснява да споделя гражданската си позиция! [/Quote]
И аз така мисля, много обективно анализира нещата и поставя на мястото доста теми тръгнали да стават каши(yes)
Не се притеснява да споделя гражданската си позиция! [/Quote]
И аз така мисля, много обективно анализира нещата и поставя на мястото доста теми тръгнали да стават каши(yes)
Може мтел да са измислили нещо хубаво. Аз от лупа не мога да се оплача, съотношението цена/качество е много добро :)
Може да не е Мтел:D, чакайте...
намирисва ми на виртуален оператор,дано да е нова компания,която ползва само честотите на един от старите 3,а не нещо като фрог,луп,петрол мобайл и имаше нещо от виваком с пайнер ама вече забравих какво :)
между другото от един братски форум подочух,че на 13 октомври завесата ще се вдигне!
между другото от един братски форум подочух,че на 13 октомври завесата ще се вдигне!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Може да не е Мтел, чакайте...
[/Quote] В отговор и на личните запитвания... нямам никаква идея за какво иде реч, на кого е и тн. Но си признавам, че ми е много интересно да разгадая и аз нещата :) :) Хаха и още нещо, без каквато и да е информация, веднага хейта започна :) много е забавно :) Потърквам ръце и чакам повече инфо :)
[/Quote] В отговор и на личните запитвания... нямам никаква идея за какво иде реч, на кого е и тн. Но си признавам, че ми е много интересно да разгадая и аз нещата :) :) Хаха и още нещо, без каквато и да е информация, веднага хейта започна :) много е забавно :) Потърквам ръце и чакам повече инфо :)