реклама на нов тарифен план???
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: реклама на нов тарифен план???
И още нещо, хаха ..ако глобул са закупили близу си режа дясната ръка :D
това няма шанс да се случи,поне аз мисля така. и все пак ми е чудно няма ли да изтече информация за какво става въпрос. (angry)
[Quote]си режа дясната ръка[/Quote]
Не знам кой,кво е купил,ама знам,че си си отрязал главата заедно с разума и си си продал Съвестта за месецни подеяния от Ментел.
Жалко за Млад човек,с "Евпопейски (еврейски) претенции" :D
Не знам кой,кво е купил,ама знам,че си си отрязал главата заедно с разума и си си продал Съвестта за месецни подеяния от Ментел.
Жалко за Млад човек,с "Евпопейски (еврейски) претенции" :D
-
Аз не виждам лошо, в това, някой да седи зад фирмата в която работи... но поне гледам да признавам и лошите неща... Подкрепям те в това, че изразяваш мнениоето си, особено ако си претърпял нещо лошо свързано с фирмата ми... (yes) Обаче, който има нужда от съдействие..информация или мнение по някой въпрос, тук съм... моля само за по-нормални коментари... Не нападайте лично човек който непознавате на живо...
Дирк, ясно си показвал мнението си... запознат съм с това колко ме мразиш.. не е нужно във всяка тема да го напомняш...
Дирк, ясно си показвал мнението си... запознат съм с това колко ме мразиш.. не е нужно във всяка тема да го напомняш...
[Quote]Не нападайте лично човек който непознавате на живо запознат съм с това колко ме мразиш.. не е нужно във всяка тема да го напомняш...
[/Quote]
Крейзи, не е нищо лично към особата ти.(даже имаш не само съчуствието ми,а и доза уважение!)
И Ментел не мраза(това е само 1на търговска фирма)
МРАЗЯ похватите и ЛЪЖИТЕ които използувате в последната година
МРАЗЯ и ми е обидно КАК мислите хората за ГЛУПАЦИ и се опитвте да ги МАНИПУЛИРАТА с ЛЪЖИ, Евтини стратегии и трикове които са временни и са бумеранг за вас.
Нека не го превръщаме в личен диспут и моля останалите от форума за извинението ми.
[/Quote]
Крейзи, не е нищо лично към особата ти.(даже имаш не само съчуствието ми,а и доза уважение!)
И Ментел не мраза(това е само 1на търговска фирма)
МРАЗЯ похватите и ЛЪЖИТЕ които използувате в последната година
МРАЗЯ и ми е обидно КАК мислите хората за ГЛУПАЦИ и се опитвте да ги МАНИПУЛИРАТА с ЛЪЖИ, Евтини стратегии и трикове които са временни и са бумеранг за вас.
Нека не го превръщаме в личен диспут и моля останалите от форума за извинението ми.
-
[Quote]МРАЗЯ похватите и ЛЪЖИТЕ които използувате в последната година
[/Quote]Dirk, имаше страшно много проблеми, съгласен съм... наистина беше ужасен период... напълно си прав! Обаче, сега когато всичко започна да се оправя, не е нормално да не се отчете..реално е така... И искам да ти кажа, че въпреки цялото недоволство... има хора които с търпението си .. показват, че има за какво да се защити името на фирмата ми... Но си прав, че за да се поправи всичко, трябва да се работи за клиентите... Това е нещо което се случва именно сега.. пък нека се коментира както и да е... пак казвам... имаш право да коментираш всичко!
Поздрави за това, че не си директен... и препоръка да погледнеш и от моя гледна точка, намеренята ми тук са крайно различни от това което няколко акаунта ме обвиняват.....
[/Quote]Dirk, имаше страшно много проблеми, съгласен съм... наистина беше ужасен период... напълно си прав! Обаче, сега когато всичко започна да се оправя, не е нормално да не се отчете..реално е така... И искам да ти кажа, че въпреки цялото недоволство... има хора които с търпението си .. показват, че има за какво да се защити името на фирмата ми... Но си прав, че за да се поправи всичко, трябва да се работи за клиентите... Това е нещо което се случва именно сега.. пък нека се коментира както и да е... пак казвам... имаш право да коментираш всичко!
Поздрави за това, че не си директен... и препоръка да погледнеш и от моя гледна точка, намеренята ми тук са крайно различни от това което няколко акаунта ме обвиняват.....
[Quote]че за да се поправи всичко, трябва да се работи за клиентите... Това е нещо което се случва именно сега.. [/Quote]
.....Няма нищо за Клиента.... Само ДЕМАГОГИЯ и ЩЕ..........
Само нагли приьоми за инкасиране на печалба
Не знаете ли правилото в търговията "За да вземеш.трябва да дадеш! и "Клиета е цар и господар"
А вие именно от там почнаште да рушите.......
Насила,абонати няма....все ще им изтекът някога преподписаните договорите,а после...
В България активното население е под 3 милиона и от Виена ли ще си търсите абонати....
Моля те,предай мнението ми (на абонат още от Цитрон) на когото счетеш за умесно.
.....Няма нищо за Клиента.... Само ДЕМАГОГИЯ и ЩЕ..........
Само нагли приьоми за инкасиране на печалба
Не знаете ли правилото в търговията "За да вземеш.трябва да дадеш! и "Клиета е цар и господар"
А вие именно от там почнаште да рушите.......
Насила,абонати няма....все ще им изтекът някога преподписаните договорите,а после...
В България активното население е под 3 милиона и от Виена ли ще си търсите абонати....
Моля те,предай мнението ми (на абонат още от Цитрон) на когото счетеш за умесно.
Къде е това оправяне? Че то ПО–ЗЛЕ става. Пуснахте един качествен Актив за кратко, и сега и той си замина.
"неограничените" интернет-пакети бяха поредната излагация...ами то друго ново няма.
Има един приличен пакет с Мегалан и той е за нови клиенти.
Вече даже и да догонвате започнахте да се отказвате, камо ли да бъдат изпреварени другите оператори с нещо.
"неограничените" интернет-пакети бяха поредната излагация...ами то друго ново няма.
Има един приличен пакет с Мегалан и той е за нови клиенти.
Вече даже и да догонвате започнахте да се отказвате, камо ли да бъдат изпреварени другите оператори с нещо.
мдам.. намирисва на "виртуален" оператор/услуга , позлващ собствено лого, опериращ "на едро" с някой от мобилните опратори, а защо не и с няколко .
клиента не го бърка какво ще ползва, стига да е изгодно , нали ?
ментел се изхаби като лого, което повечето мразят или се надсмиват, и... ето един "нов" начин за зарибявки....
клиента не го бърка какво ще ползва, стига да е изгодно , нали ?
ментел се изхаби като лого, което повечето мразят или се надсмиват, и... ето един "нов" начин за зарибявки....
Лошо няма, ако наистина се предложи нещо по-качествено - гледам, че в САЩ наи-"изгодните" (Е, най-малко неизгодни) предложения са тъкмо от виртуалните оператори.:)