реклама на нов тарифен план???
Re: реклама на нов тарифен план???
[Quote]ако знае как си скъсваме задниците за да стегнем фирмата иклиентите да са ни доволни след тази 1г. ...... Не, няма такова нещо.. [/Quote]
ве едно някой друг ви е виновен... "кой ми сра в гащите" .... ми нормално.. никой не пита един общ работник когато си скъсва г.за на строежа, и никой не пита фирмата ако не си изпълни качествено задълженията дали и колко ше си къса задниците, нали ?
никъде по света няма такива кожодери като нашите тунеядци -мобилните оператори.
а ментел е начело от трите.
ве едно някой друг ви е виновен... "кой ми сра в гащите" .... ми нормално.. никой не пита един общ работник когато си скъсва г.за на строежа, и никой не пита фирмата ако не си изпълни качествено задълженията дали и колко ше си къса задниците, нали ?
никъде по света няма такива кожодери като нашите тунеядци -мобилните оператори.
а ментел е начело от трите.
[Quote]"кой ми сра в гащите" [/Quote]
така е, има една поговорка, който сам си направи нещо - друг не може да му го направи, в случая ментел си направи харакири.
така е, има една поговорка, който сам си направи нещо - друг не може да му го направи, в случая ментел си направи харакири.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Хора стига с тези простащини ясно ни е на всички за Ментел, какво представляват, но нека форума не се превръща в класата на Спортал.бг!:D
(woo)Съгласен съм със hamara boy,но явно недоволството и гнева от ментел е по голямо от колкото си мислят някой щом хората пишат така:(
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Ама отговор да чакам през следващия работен ден. Ако изобщо. (woo):D:D
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
[B]Я ти се стегни, ТРОЛЧО! :D[/B]
[Quote]Знам, че ти е кеф да бълваш гадости против нещата които мразиш, най-добре го вършим това [B]ние българите[/B]
[/Quote]
Аз съм бил извън България над 10 години и по-толерантни, търпеливи, умерени и малко очакващи клиенти/потребители от българите НЯМА ДА НАМЕРИШ и на луната.
[Quote]Не ме изненадваш и засягаш с подони етикети
[/Quote]
Ако исках да те изненадам щеше да си изненадан.
[Quote]Знам, че ти е кеф да бълваш гадости против нещата които мразиш, най-добре го вършим това [B]ние българите[/B]
[/Quote]
Аз съм бил извън България над 10 години и по-толерантни, търпеливи, умерени и малко очакващи клиенти/потребители от българите НЯМА ДА НАМЕРИШ и на луната.
[Quote]Не ме изненадваш и засягаш с подони етикети
[/Quote]
Ако исках да те изненадам щеше да си изненадан.
-
[Quote]Я ти се стегни, ТРОЛЧО[/Quote]
:D:D:D:P:D:D
:D:D:D:P:D:D
[Quote]така е, има една поговорка, който сам си направи нещо - друг не може да му го направи, в случая ментел си направи харакири. [/Quote]
така или иначе каквото е било-било--вече е минало
сега гледаме настоящето и бъдещето
така или иначе каквото е било-било--вече е минало
сега гледаме настоящето и бъдещето
[Quote]така или иначе каквото е било-било--вече е минало[/Quote]
А бе с една дума-бития- бит,е...ния- е...ан(woo):D Ментел си закопча ципа:D:D:D
А бе с една дума-бития- бит,е...ния- е...ан(woo):D Ментел си закопча ципа:D:D:D
-
Кучетата си лаят кервана си върви:D:D:D, ментел продължават по старому с нови приоми казвам само, който може да се оттърве навреме и да си спести излишно потрошени нерви!