реклама на нов тарифен план???
Re: реклама на нов тарифен план???
[Quote]Тука живеят най коравите хора на света, най издръжливите, и най умните!:) [/Quote]
Живееха...
Живееха...
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Няма по търпелив народ от нашия, всички ни мачкат, мамят политиците ни карат да живеем в мизерия, а няма такива заплати в целия ЕС...:(
Очакваме коректност от операторите, ха та ние сме българи не сме коректни дори един към друг.
Надявам се наистина този ТП да е нещо ново за БГ нещо, което да не е скрита поредната измама!:)
Очакваме коректност от операторите, ха та ние сме българи не сме коректни дори един към друг.
Надявам се наистина този ТП да е нещо ново за БГ нещо, което да не е скрита поредната измама!:)
Чува ли се кога ще го обявят това нещо план ли е оператор ли е ....?
вече имат сайт,сутринта беше изцяло черен,сега се появи надписа" НОВА ЕРА В МОБИЛНИТЕ КОМУНИКАЦИИ " .сайта е bob.bg
това ще да е нещо като "ерата релефа" :D
почти е ясно какво ще е,плоска тарифа,минути ,смс,мб към всички оператори въпроса е колко и на каква цена? мисля,че ще е сходно със австрийското бобче,но примерно 1000 минути и смс за 30 лв,аз така предполагам. това обаче ще обезмисли актив плана,но така или иначе парите отиват на едно и също място.:D
На мен 30 ще ми е много....ама виж за 15лв 500 мин бих се навил....ех мечти :)
[Quote]но примерно 1000 минути и смс за 30 лв[/Quote]
Пич,1000 мин. за 15 евро са си много,то австрийците май плащат за техния боб 8 евро ;) То сега си плащам 15 евро за домашен нет,три карти говорещи на 0.01лв. по между си и на двете имам неограничен като обем моб. нет :P айде бегайте с вашите фантасмагории:D То когато острижеш от костенурка вълна тогава ще видиш европейска оферта от нашите коОператори:D:D:D
Пич,1000 мин. за 15 евро са си много,то австрийците май плащат за техния боб 8 евро ;) То сега си плащам 15 евро за домашен нет,три карти говорещи на 0.01лв. по между си и на двете имам неограничен като обем моб. нет :P айде бегайте с вашите фантасмагории:D То когато острижеш от костенурка вълна тогава ще видиш европейска оферта от нашите коОператори:D:D:D
БОБ-ената чорба върви някъде към 2.50 лв, все пак нали е постна... :D
А има ше един добре познат филм Туин Пийкс там имаше един БОБ - зъл някакъв беше, и беше абревиатура от Б-бойте, се О-от Б-боб!
Така че бойте се от боб.
А има ше един добре познат филм Туин Пийкс там имаше един БОБ - зъл някакъв беше, и беше абревиатура от Б-бойте, се О-от Б-боб!
Така че бойте се от боб.
поне стана ясно, че рекламата по тв-то идва директно от мтел, макар и с различно име, силни думи и скъпо рекламно време ;)