ремонт на батерия за Нокия 8110!?
-
- Регистриран: 02 юни 2009, 09:55
ремонт на батерия за Нокия 8110!?
Някой знае ли къде ремонтират батерии на ГСМ-и? Главно ме интересува дали могат да съживят една батерия за Нокия 8110, тъй като не мога да намеря никъде нова.
Re: ремонт на батерия за Нокия 8110!?
zdrasti,malko trudno nqkoi shte ti remontira(reciklira)bateriqta,variantra e da se opitash da q vdignesh direktno s tok,t.e. ako imash impulsno zarqdno mu izkarvash jichkite i plus na plus,minus na minus,ako nqmash ela v serviza ni na""Stamboliiski"n27b
Има батерии как да няма.
Не си търсил достатъчно.
:)
Мисля че струва около 20лв., имайки предвид че не се ползва вече.
Не си търсил достатъчно.
:)
Мисля че струва около 20лв., имайки предвид че не се ползва вече.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
На Тринити ли ще се обаждаш :Р
5-10 лв от ибей колкото искаш за каквото искаш.
-
- Регистриран: 02 юни 2009, 09:55
:|
доста търсих нова батерия, но нищо не открих. Иначе батерията ми държи 1 минутен разговор и едва ли ще може да се дозареди.
Мисля си да си купя нова батерия (независимо от кой модел нокия), която да разглобя и внедря в старата.
Иначе, ако някой случайно знае от къде мога да купя, ще съм благодарен ако сподели :P
доста търсих нова батерия, но нищо не открих. Иначе батерията ми държи 1 минутен разговор и едва ли ще може да се дозареди.
Мисля си да си купя нова батерия (независимо от кой модел нокия), която да разглобя и внедря в старата.
Иначе, ако някой случайно знае от къде мога да купя, ще съм благодарен ако сподели :P
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Сега погледах в Ebay.... има трима търговци, които продават батерии за около 20 долара. Вярно скъпички са, но предвид уникалния модел мисля че си заслужава.
батерии за стари телефони: http://www.netpastar.com/index.html
аз колекционирам стари апарати,и от там съм си купил сума ти батерии за тях,включително и за 8110.
аз колекционирам стари апарати,и от там съм си купил сума ти батерии за тях,включително и за 8110.
пробвай eBay или alibaba.com !!