Съдебен иск срещу Мобилтел ЕАД и Държавата

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Re: Съдебен иск срещу Мобилтел ЕАД и Държавата

Мнение от antivillager » 17 мар 2011, 07:09

[Quote]Пишеш се антиселянин, но истинският софиянец не отговаря с бой. Пък и умният човек не пада на нивото на тъпия. Ти падна на моето ниво, значи и ти си тъп. Страхотна логика!

Ама нека да помечаят, ако искат и лиценза на ЦСКА да вземат, фантасти... :D [/Quote] :D

Мен като малък са ме учили : [B]По-умния отстъпва[/B], но като пораснах и поумнях направих логичния извод, че [B]тогава по-глупавия печели спора[/B].
Софиянец съм ЧЕТВЪРТО поколение, а в София са дошли от Македония, а не от някое цивилизационно изостанало селоооо :P

пп: [Quote]Ти падна на моето ниво, значи и ти си тъп[/Quote] Ейййй, призна ли си , че си тъп! Призна си ! (yes)

(coffee)

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 17 мар 2011, 14:16

[Quote]Е като са най- предпочитани що имат най- малко абонати бе да еба? [/Quote]
Ще ти отговоря веднага! Най много са Мтел защото са ПЪРВИЯТ ГСМ ОПЕРАТОР !!! Това случайно да ти говори нещо??? Разни големи предприятия,бизнесмени,хора които се занимават с търговия и с неща които засягат много хора,също така държавни служители-полицай,военни,пожарникари,лични лекари и темподобни всички още в самото начало с появяването са си на Мтел и за да си смени просто някой ей така номер не става толкова лесно.Лично на мен личната ми лекарка е много известна в града и има номера си от около 15 години(woo)от самото появяване на монополиста Мтел и е много търсен човек и замисли се защо няма интерес да си смени номера;).Да вземем военните и полицайте,още в самото начало се предлагат карти на "Преференциална" тарифа за такива и поради липсата на други оператори тогава всички се "обвързват" към монополистът и край всеки се заробва един вид защото за да си смениш номера не е много лесно за някой и просто се премиряват с факта че ще си бъдат прецакани и използват ПРЕФЕРЕНЦИАЛНАТА цена за разговори на този иначе известен с измамите си оператор,Сега разбра ли защо са с наи-много абонати???Мога да напиша още много примери но мисля че не е нужно!Ако Вивател или Глобул бяха 1-я ГСМ оператор - Мтел щяха да са с най-малко абонати,бъди сигурен!!!

[Quote]За моите нужди те са най- евтиния оператор[/Quote]

именно че ЗА ТВОЙТЕ нужди,това е разковничето защо предпочиташ Мтел,сигурен съм че хората с които най често говориш са на монополистът затова ти задоволява ТВОЙТЕ нужди...а за нуждите на човек който има познати от всички оператори,Мтел е далеч по неизгоден от другите 2 оператора;)

[Quote]Освен това са и най- качествения. [/Quote]

Ей това беше вече голяма изцепка,последните 5-6 месеца показаха качество на услугите-неспазване на кредитният лимит,надписване на сметки,забавяне на фактури с 3-4-5 месеца...да изброявам ли???
Наистина ми се струва доста качествен оператор чесно казано:D

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 17 мар 2011, 20:14

Ебати селската пръчка :X
И за да не кажеш че се крия в нета, ти предлагам да застанеш очи в очи пред мен ;)
Аз също ползвам Мтел и не мога да се включа в иска, защото нямам основание (за сега), но преди много години имах такова, но нямаше къде ........, за включване.
Отказах се от Мтел със солидно задължение към тях.

ОФФ:
И да изкажа удоволствие от това че вече се прехвърли металния номер на авера ми към виваком.
Значи можело ;)
И като се загледах в указателя ..... имам вече не повече от 3-4 ри Мтелски номера с които говоря.
Най-много са номерата на ГлоБул след това вива и на последно Мтел с 4-ри номера :D
Голям смях, а някой твърдят че са с най-много абонати ....., но това не е правило за мен.

antivillager

Мнение от antivillager » 17 мар 2011, 20:43

[Quote]Това са излияния на скучаещи болни мозъци :) каква конкуренция каква атака. Сульо, Пульо и сие ще вземе лиценза на мултимилионна компания... Смях в залата.[/Quote]

Каза наведения за сапунчето :D

sports_man

Мнение от sports_man » 17 мар 2011, 20:57

:D:D:D:D:D той се е навеждал навеждал....:D:D:D

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 17 мар 2011, 23:20

И се гордееш с това. А случайно да ти е понятно, че Македония е изкуствено създадена от комунистите държава?

Nikotin666
Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15

Мнение от Nikotin666 » 18 мар 2011, 01:33

Не знам пич. Не разбирам. Наведения е абонат на вива... А оператора му стои зад него... буквално, а сапунчето са 1 000 000 минути към мрежата на вива :)

antivillager

Мнение от antivillager » 18 мар 2011, 06:25

:D Важно е, че имаме натуриални актове за Луната, Юпитер, Сатурн и Слънцето. Естествено и за всички континетни произлезли от разцепването на първичния континент - македония. И това ако не е повод за гордост ?????
* Да не споменавам и всички известни личности, божества и открития.

(coffee)

mamcho13
Регистриран: 18 мар 2011, 13:23

Мнение от mamcho13 » 18 мар 2011, 13:27

kak da se prisaidinja kam iska

sports_man

Мнение от sports_man » 18 мар 2011, 15:10

[Quote]Не знам пич. Не разбирам. Наведения е абонат на вива... А оператора му стои зад него... буквално, а сапунчето са 1 000 000 минути към мрежата на вива :) [/Quote]

По добре 1 000 000 мин към един оператор,отколкото 100 и след изговарянето им се включват другите,преди това неможе да си ги ползваш:Dтрагедия,мисля че се сещаш за коя тарифа говоря

Отговори