Съдебен иск срещу Мобилтел ЕАД и Държавата
Re: Съдебен иск срещу Мобилтел ЕАД и Държавата
100 милиона е несериозно според мен, поне по - нормална сума да бяха избрали. До колкото знам последно в Португалия е имало смяна на софтуер и там са давали бонус минути за разговор за причинените главоболия, което между другото и М-тел започна да прави. Според мен това е по-разумно искане.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Човече разбери че Мтел ми създават не големи,а ОГРОМНИ главоболия и не само при мен е така,не искам да изброявам сега за какво става дума,който е опарен знае за какво иде реч.И най-много ме е яд че като им се обадиш на *88 да питаш нещо свързано с "кризата" в Мтел те карат да се разкайваш че си ги питал-говорят ти нагло и надменно ,вместо да "мяукат" по телефона,ей тва ако не е наглост незнам...
Всичко било нормално и щяло да мине(woo)това им е оправданието,а това че сумати хора немогат да спят и се чудят как да платят сметки за по 100-600 лв това не се вижда,м*йкаим мр*сна да*б*....айде спирам че се изнервих
Всичко било нормално и щяло да мине(woo)това им е оправданието,а това че сумати хора немогат да спят и се чудят как да платят сметки за по 100-600 лв това не се вижда,м*йкаим мр*сна да*б*....айде спирам че се изнервих
Абсолютно си прав! А какво ще правим с Глобул и Вива ??? Или за тях никой не ни е дал пари да ги съдим и за това няма да го правим??? Ами отвратителното покритие на Вива и долните номера с безграничния нет на Глобул??? Хораааааааааааа осъзнайте се бре (angry) какво ви става??? Ако ще се вдигаме , нека поне да подходим еднакво към всички и всичко... Скоро няма да има какво да ядем ама за това не завеждате иск към Държавата, за години нарушавани човешки права, гавра с гражданите и кражба в огромни размери?? На операторите вие сте решили да си дадете парите а Държавата ни окраде, без да можем да гъкнем!! Срамота е толкова хора да се събират за такава глупост, а народа гладува!
четейки всичко изписано по темата имам една питанка: защо след като се протестира срещу трите оператора се подава иск само срещу един? На мен това ми изглежда целенасочено, ако наистина се протестира срещу нелоялните практики на операторите защо не се подаде иск и срещу трите дедо попе?
-
Защото и трите имат АП,но Мтел АП му е най-малкият проблем,сега разбрали?
извинявам се за невежеството но какво е АП?
-
Автоматично Предподписване - След изтичане на договорът ти го подновяват за 1 или за 2 години,без да те питат дали искаш или не :) ама пак казвам това е най-малкият проблем при Мтел(flower)
ааа под АП си имал предвид автоматично преподписване :) (yes), сега разбрах. Да, това го има и при трите оператора, но нали го махат до месец два при всички оператори. Според мен има много по-тревожни и некоретни действия, на които трябва да се обърне внимание освен АП. например, че те зарибяват по нечестен начин с подаръци а впоследствие подаръкът се оказва платен демек с договор друго че ти предлагат по-изгодна карта за 1 г. д-р, а впоследствие се оказва 2 г. д-р и тн. Според мен специално Вива също заслужават тлъст иск, защото зарибяват клиенти по възможно най-нелегален и нелоялен начин особено старите хора
-
Да съгласен съм с теб за вивател,това е подло но Мтел бия всички конкуренти по некоректност!!!Тези надписвания на сметки и забавяне на фактури и незачетени БЕЗПЛАТНИ мегабайти и минути,просто е недопустимо!!! Искренно се надявам или да ги глобят с СЕРИОЗНА сума или да им отнемат правата като оператор,а не просто да ги глобят с 100 000 лева -това не е нищо!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Утре и аз ще се включа в иска в частта си срещу държавата. (angry)(angry)(angry)
Днес дългосъбирачна фирма ми звънка за задължения към глобател на основание автопреподписан договор (woo) И държавата го допуска това без да ги преследва за рекет и изнудване (woo)
[Quote][Quote][Quote]СЪД[/Quote][/Quote][/Quote]
Днес дългосъбирачна фирма ми звънка за задължения към глобател на основание автопреподписан договор (woo) И държавата го допуска това без да ги преследва за рекет и изнудване (woo)
[Quote][Quote][Quote]СЪД[/Quote][/Quote][/Quote]