Съдебен иск срещу Мобилтел ЕАД и Държавата

zenit
Регистриран: 01 окт 2010, 16:10

Re: Съдебен иск срещу Мобилтел ЕАД и Държавата

Мнение от zenit » 19 мар 2011, 14:38

[Quote]До колкото знам последно в Португалия е имало смяна на софтуер и там са давали бонус минути за разговор за причинените главоболия, което между другото и М-тел започна да прави. Според мен това е по-разумно искане. [/Quote]

Такова искане звучи доста по реалестично, а и така наистина ще бъдат обезвъзмездени. А тези 100 мил. не е ясно къде ще потънат, както става обикновенно. Друг е въпроса, че няма кой да оправдае тази сума. То е ясно, че цялата работа е за привличане на внимание.

Cocona
Регистриран: 19 мар 2011, 12:24

Мнение от Cocona » 19 мар 2011, 16:43

Отнемането на лиценза ми се струва малко крайна мярка. Вярно е че вече половин година доста хора се нерват покрай закъснели и объркани ф-ри но не мисля че това се прави умишлено. не мисля че с-ките се надписват и че ф-те се бавят нарочно. По-скоро си мисля че новата с-ма сериозно се е бъгнала и кой знае колко хора се опитват да я оправят. Мтел не са виновни че софтуера е дал некъв дефект при процеса на експлоатация. Да не мислите че цялата ситуация им е приятна да получават жалби всеки ден, да губят клиенти и тн? Кой нормален трезвомислещ мениджър би взел решение умишлено да бави и надписва сметки, трябва да си малоумен да си сложиш край на бизнеса и да загубиш маса клиенти по този начин

Monstter
Регистриран: 11 авг 2010, 17:26

Мнение от Monstter » 19 мар 2011, 16:47

Не че нещо, но кой нормален оператор ще си позволи 7 месеца неработеща система ? Това е прекалено, колкото и да е голям проблема, просто нелепо. Добре, че не ползвам техните услуги!
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 19 мар 2011, 16:49

Щом искат да си задържат абонатите да ги компенсират някакси тогава най-малкото е примерно минути или половин месечна такса...как може да те бавят с 5-6 месеца фактурите и като ти дойдат на куп примерно 400 лв сметка и ко прайш???Да не говорим че много често неможеш да си проверяваш минутите мегабайтите и т.н.
Вместо да те компенсират те си малчът и като питаш оператора ти казват "имайте търпение нормално е да става така" тази наглост просто ме кара да ги мразя все повече....

Cocona
Регистриран: 19 мар 2011, 12:24

Мнение от Cocona » 19 мар 2011, 17:00

съгласна съм с теб трябва да се компенсират потърпевшите по някъв начин (yes)

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 19 мар 2011, 17:10

Трябва я:)даже доста трябва да ги компенсира,това тяхното е недопустимо !(kiss)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 19 мар 2011, 20:18

[Quote]Кой нормален трезвомислещ мениджър би взел решение умишлено да бави и надписва сметки, [u]трябва да си малоумен да си сложиш край на бизнеса и да загубиш маса клиенти[/u][/Quote]
Нито е край на бизнеса, нито има възможност да загубиш клиенти, защото не са се променили практиките до сега.
[Quote]Вярно е че вече половин година доста хора се нерват покрай закъснели и [u]объркани ф-ри[/u] но не мисля [u]че това се прави умишлено[/u].[/Quote]
А ако не е умишлено, защо никой не се похвали че фактурата му е объркана но в негова полза ;) НЯМА ТАКЪВ :|
Всички (клиенти) са ощетени от прехода към новата им система ;) и тоя преход става възможно най-дълго :X

yav78
Регистриран: 19 мар 2011, 11:12

Мнение от yav78 » 22 мар 2011, 10:43

Има и с объркани фактури полза на клиентите. Не начисляват такса примерно, но после я включват в следваща фактура. :| Не знам аз си мисля, че хората се усетиха да си търсят правата в офисите на операторите, може би това в голяма част се дължи и на форуми като този, но след като подадат жалба и обикновено решават в тяхна полза и те си казват "за какво да подавам иск срещу държавата или М-тел" Така си мисля - М-тел се усетиха и все по-бързо решават проблемите на хората.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 25 мар 2011, 12:26

Това е тотално нереално, защото доколкото ми е известно за да се заведе такъв иск в съда по негова сметка (на съда) трябва да бъде преведена 10% от сумата, за която претендира ищеца.

bobibg
Регистриран: 04 фев 2011, 16:20

Мнение от bobibg » 25 мар 2011, 14:23

(angry)Единственото нереално е че това продължава 7 месеца и край не му се вижда,и абонатите стоят и блеят и чакат друг да свърши нещо(woo)сами сме си виновни тека ни се пада..............

Отговори