Сагата със забавените фактури май приключи
Re: Сагата със забавените фактури май приключи
Наистина не те бях разбрал правилно, съгласен с теб.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
МЕНТЕЛ Е С НАЙ СКАПАНАТА ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА, ОТ ТРИТЕ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРА.
Само на Глобул работи бързо и адекватно!
Само на Глобул работи бързо и адекватно!
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Никой не заблуждавам, това е станало при мен, както и при много други. И не си св.Петър, за да ми казваш какво да правя.
Не съм никакъв PR на Мтел. Но повечето тук ми приличате на pr на Виваком и държанието на някои е доста нагло.
Просто сте жалки с вашия негативизъм, но може би предпочитате да сте вечно губещи. Не сте виновни вие, просто сте се родили такива.
Не съм никакъв PR на Мтел. Но повечето тук ми приличате на pr на Виваком и държанието на някои е доста нагло.
Просто сте жалки с вашия негативизъм, но може би предпочитате да сте вечно губещи. Не сте виновни вие, просто сте се родили такива.
Нали знаеш защо и кога човек започва да обижда? ;)
1. Проблемите с фактурите все още не са изцяло отстранени и продължава да има забавяния при част от клиентите.
2. Пробемите продължиха ПРЕКАЛЕНО дълго при ВСИЧКИ клиенти.
3. Дори ако се абстрахираме от проблема с фактурите, остават още много други по-дребни проблеми, свъзани или с новата система, или с неотстранените все още проблеми от въвеждането й - невъзможност за получаване на достатъчно подробна информация за оставащи отстъпки, неполучаване на смс-и и т.н.
4. След всичко това, Мтел пускат поредния безличен и догонващ план, в комплект с "нови", по-неизгодни условия при интернет-пакетите.
Посочи една причина, поради която тярбва да има позитивно отношение спрямо подобна абсурдна и анти-клиентски ориентирана политика?
2. Пробемите продължиха ПРЕКАЛЕНО дълго при ВСИЧКИ клиенти.
3. Дори ако се абстрахираме от проблема с фактурите, остават още много други по-дребни проблеми, свъзани или с новата система, или с неотстранените все още проблеми от въвеждането й - невъзможност за получаване на достатъчно подробна информация за оставащи отстъпки, неполучаване на смс-и и т.н.
4. След всичко това, Мтел пускат поредния безличен и догонващ план, в комплект с "нови", по-неизгодни условия при интернет-пакетите.
Посочи една причина, поради която тярбва да има позитивно отношение спрямо подобна абсурдна и анти-клиентски ориентирана политика?
За мое лично щастие все по-често чувам звуковия сигнал за пренесен номер. Около 80% от личния и служебния указател са минали при Глобул и Вива. Да се отрича проблем, който го има вече близо година, е нелепо. Да се слушат оправдания, че колегите работят денонощно, също е малко странно - това ще да са много дни и нощи. Каквито и сривове да съм виждал из корпоративния свят, все са приключвали за няколко дни, най-много седмици.
Това може само да значи, че или не искат, или не могат. Друг вариант няма.
Това може само да значи, че или не искат, или не могат. Друг вариант няма.
:DТова е края на мъките,да се махнем от ментел:Dпо думите на Израелските/ специалисти /който въвеждат новата система,служителите на ментел са бездарни меко казано.(woo)
М тук имаме 100% съвпадение на мненията(yes)
Дааа.....проблемът с фактурите е отстранен,поне по мои наблюдения :)
на 18.05.11 излязоха всички фактури на хората от втори билин цикъл......Значи вървим в крак с времето :D
на 18.05.11 излязоха всички фактури на хората от втори билин цикъл......Значи вървим в крак с времето :D