Сагата със забавените фактури май приключи
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Сагата със забавените фактури май приключи
Днес видях, че ма 8 май съм получил фактура за месец май-периода 7.04-6.05. Срока ми е до 7.06.
Явно това означава, че Мтел влиза в нормалния ритъм...а дано...:|
Явно това означава, че Мтел влиза в нормалния ритъм...а дано...:|
Re: Сагата със забавените фактури май приключи
“Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!”
Ни най-малко - аз още нямам за април, а тези дни видях още някой да споменава същото.:)
Май си прав.На мен също са ми изкарали фактура за 07.04 - 06.05 с дата на издаване 10-ти май и срок за плащане 10-ти юни (yes)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Колегите работят денонощно ... крайно време е да влезем в ритъм..
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
[Quote]Колегите работят денонощно ...[/Quote]
Не искам да прозвучи заядливо, ама това го слушаме от септември насам ...
Като изключим изсипването на няколко фактури накуп в края на април/началото на май, издаването на фактури все още не е редовно; М-тел лъже, че има почти 60 дни срок за плащане, т.к. дните се броят от датата в фактурата, а не от датата, на която тя е била достъпна за потребителя; потребителите не се известяват по никакъв начин, че имат излязла фактура (нещо което беше възможно при старата система); от септември насам не е възможно да се проверяват отстъпките по фит плановете през телефона (отскоро е възможно, но само при връзка с оператор и то не винаги, а и тоя вариант е крайно неудобен); и т.н. и т.н.
Та за какво влизане в ритъм става дума?(woo)
Не искам да прозвучи заядливо, ама това го слушаме от септември насам ...
Като изключим изсипването на няколко фактури накуп в края на април/началото на май, издаването на фактури все още не е редовно; М-тел лъже, че има почти 60 дни срок за плащане, т.к. дните се броят от датата в фактурата, а не от датата, на която тя е била достъпна за потребителя; потребителите не се известяват по никакъв начин, че имат излязла фактура (нещо което беше възможно при старата система); от септември насам не е възможно да се проверяват отстъпките по фит плановете през телефона (отскоро е възможно, но само при връзка с оператор и то не винаги, а и тоя вариант е крайно неудобен); и т.н. и т.н.
Та за какво влизане в ритъм става дума?(woo)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Последните обещания са за влизане в ритъм от юни да видим.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re:
[Quote]Сагата със забавените фактури[Quote][Quote] [Quote][B]май[/B][/Quote][/Quote] [/Quote]приключи[/Quote]