Samsung galaxy s vs Google nexus s
Samsung galaxy s vs Google nexus s
Здравейте искам да попитам кой е по удачния избор м/у 2-та телефона?
Другия въпрос е андроида 2.1 на галакси упдейтва ли се на 2.3 ?
Другия въпрос е андроида 2.1 на галакси упдейтва ли се на 2.3 ?
Re: Samsung galaxy s vs Google nexus s
Ако искаш бъдещи ъпдейти + НЕ ти трябва слот за карта памет + НЕ ти трябва по-добър видео запис + искаш да имаш обезателно "светкавица" + НЕ слушаш радио -> избора е Nexus S !!!
[B]Galaxy S може да се ъпдейтне официално до 2.3.5 през Kies[/B], а неофициално в момента е с ICS, но custom ROM.
[B]Galaxy S може да се ъпдейтне официално до 2.3.5 през Kies[/B], а неофициално в момента е с ICS, но custom ROM.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Въпроса е ,че от мтел ми го предлагат само с варианта лсд дисплей на нексус.
С 2 думи галаксито с ако си го купя с 2.1 ,прибирам се и го ъпдейтвам до 2.3 или не е точно така ?
Искам да са лесни нещата усб самсунг ъпдейтър и така.
Съжелявам много,че досаждам с тъпи въпроси ,но съм ''гола вода в тая насока''
С 2 думи галаксито с ако си го купя с 2.1 ,прибирам се и го ъпдейтвам до 2.3 или не е точно така ?
Искам да са лесни нещата усб самсунг ъпдейтър и така.
Съжелявам много,че досаждам с тъпи въпроси ,но съм ''гола вода в тая насока''
S-LCD варианта на Nexus S ще е по-зле от Super-AMOLED на Galaxy S. Отделно, че Nexus S [B]не[/B] е с Gorilla стъкло като Galaxy S.
Да, ако си го купиш с 2.1 прибираш се вкъщи, зареждаш батерията и го обновяваш от компютъра през програмата Kies - тя ще ти изпише кога какво да правиш като свържеш телефона с PC през USB кабела (режим Samsung Kies).
Да, ако си го купиш с 2.1 прибираш се вкъщи, зареждаш батерията и го обновяваш от компютъра през програмата Kies - тя ще ти изпише кога какво да правиш като свържеш телефона с PC през USB кабела (режим Samsung Kies).
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Днес започва ъпдейтът до 4.0 ICS за Nexus S. Достатъчна причина да избереш него.
Аз съм с Nexus S 2.3.6 официално. Доволен съм от телефона но го взех защото бе промо и на изгоден лизизинг. Всичко е по добро при Galaxy S: ката памент, 720p, метален кант, по добър лаунчер, радио, по тънък, по къс, tv out, amoled, GORILA GLASS - това последното не се коментира най важното за съвременият телефон!!!
Nexus S - има светкавица която е силна и много добра, една идея по добри снимки. Няма нито един др. плюс орязън от всякаде. Но на мен ми харсесва и с него ще си остана. Ако парите ги имах в брой избора е Galaxy S светкавицата някакси щях да я приживея.
Да и повече никога телефон без слот за карта памет... никога!!!
Nexus S - има светкавица която е силна и много добра, една идея по добри снимки. Няма нито един др. плюс орязън от всякаде. Но на мен ми харсесва и с него ще си остана. Ако парите ги имах в брой избора е Galaxy S светкавицата някакси щях да я приживея.
Да и повече никога телефон без слот за карта памет... никога!!!
Така е. Не се знае кога Самсунг ще благоволят да ъпдейтнат СГС до 4.0 Освен това ще наложат простия TW.
...а на хората с 3гс вече им омръзна иОС5
...а на хората с 3гс вече им омръзна иОС5
Аз съм се уверил, че колкото и да обновяваш нещо старо винаги ще си остане старо независимо дали производителя ще го поддържа 1, 2 или 5 години.
А и от време на време трябва да си ъпдейтваш и хардуера с по-нов, а не да гледаш морално остарял хардуер като 3GS с най-новата версия на доизживяване както се казва.
Това е моята гледна точка и разбира се, че ще има много несъгласни с това, но истината е такава.
При Android положението е малко по-различно и там хардуера буквално се обновява през месец и никога не можеш да си с "най" независимо кога си го купил. Да не говорим, че въпросния хардуер не е с оптимизиран софтуер.
Много хора се чудят защо не съм взел S2 - не ми се чакаше половин година да го пуснат, но много добре знаех, че той ще е следващия "най", затова взех това, което ме устройва и ще ми върши работа, докато не реша да го сменя с по-добър.
А и от време на време трябва да си ъпдейтваш и хардуера с по-нов, а не да гледаш морално остарял хардуер като 3GS с най-новата версия на доизживяване както се казва.
Това е моята гледна точка и разбира се, че ще има много несъгласни с това, но истината е такава.
При Android положението е малко по-различно и там хардуера буквално се обновява през месец и никога не можеш да си с "най" независимо кога си го купил. Да не говорим, че въпросния хардуер не е с оптимизиран софтуер.
Много хора се чудят защо не съм взел S2 - не ми се чакаше половин година да го пуснат, но много добре знаех, че той ще е следващия "най", затова взех това, което ме устройва и ще ми върши работа, докато не реша да го сменя с по-добър.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Това е един и същи телефон. Естествено, че когато ми предлагат едно и също нещо на две цени, ще избера по-евтината - i9000.
Като човек, който току-що ъпдейтна до официален 4.0.3 с Nexus S, искам само да кажа, че върви видимо по-добре от къстъм РОМ-овете. Но мисля, че скоро ще стане така и с SGS порт-овете.