Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Грешката е моя Мобилтел АД, и да защо при неограничени минути ще ме товарят с стотинчици за свързване с оператор? Няколко милиона абоната и от тях 100-200К да звъннат през месеца на *88 сещай се за какви приходи става въпрос ей така от въздуха.
Re: Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Най-добре вместо *88 човек да ползва 088 123 или номера за връзка от чужбина 0888088088(нула три осмици нула две осмици нула две осмици).
НО ОТ ДРУГ ОПЕРАТОР. ОТ МТЕЛ НОМЕР ПЪРВИЯТ ДЕРЕ ЯКО, ВТОРИЯТ НЕ РАБОТИ.
От мтел засега работи безплатният 0800 20011 - но той ще бъде закрит.
080020400 вече е закрит.
НО ОТ ДРУГ ОПЕРАТОР. ОТ МТЕЛ НОМЕР ПЪРВИЯТ ДЕРЕ ЯКО, ВТОРИЯТ НЕ РАБОТИ.
От мтел засега работи безплатният 0800 20011 - но той ще бъде закрит.
080020400 вече е закрит.
Re: Re: Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
[Quote]Най-добре вместо *88 човек да ползва 088 123[/Quote]
[Quote]ОТ МТЕЛ НОМЕР ПЪРВИЯТ ДЕРЕ ЯКО[/Quote]
12 стотинки е яка набутвация? Хем искате да не чакате по 15 минути, хем не искате да плащате по 12 стотинки, когато ви се налага! От години съм абонат на Мтел и за активация и деактивация на услуги позлвам мобилното им проложение или сайта.
Честно казано, който не може да отдели 12 стотинки когато му се налага, по-добре да не използва мобилни услуги. Буквално.
[Quote]ОТ МТЕЛ НОМЕР ПЪРВИЯТ ДЕРЕ ЯКО[/Quote]
12 стотинки е яка набутвация? Хем искате да не чакате по 15 минути, хем не искате да плащате по 12 стотинки, когато ви се налага! От години съм абонат на Мтел и за активация и деактивация на услуги позлвам мобилното им проложение или сайта.
Честно казано, който не може да отдели 12 стотинки когато му се налага, по-добре да не използва мобилни услуги. Буквално.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Давам им алтернативи на хората, мен не ме бърка. Защото някой ще се изхитри да звънне от мтел на 088123 и то ми взе [b] 90ст[/b] . Затова предупредих тук за дрането. Направих го с цел да тествам и да ви разкажа.
Много по-добре е, че вдигат веднага. 18ст не са много, още повече че вече са ти дали камион минути и интернет при зареждането и са ти оставили левче. Само виваком не таксува, но там чакаш яко 20-30 мин. Няма как с по-малко пари да наемат повече хора. А дори да не са наели повече хора, тази цена спира излишните обаждания, много добре го разбирам.
Но все пак искам да дам на хората алтернативните. Защото ако проблемът е грешно таксуване и са изчезнали стотинките, просто няма как да звъннеш. Рядко е, но се случва. Може и самият ти да си в грешка, но е полезно за всички веднага да ти обяснят, отколкото да ги псуваш после в интернет...
Много по-добре е, че вдигат веднага. 18ст не са много, още повече че вече са ти дали камион минути и интернет при зареждането и са ти оставили левче. Само виваком не таксува, но там чакаш яко 20-30 мин. Няма как с по-малко пари да наемат повече хора. А дори да не са наели повече хора, тази цена спира излишните обаждания, много добре го разбирам.
Но все пак искам да дам на хората алтернативните. Защото ако проблемът е грешно таксуване и са изчезнали стотинките, просто няма как да звъннеш. Рядко е, но се случва. Може и самият ти да си в грешка, но е полезно за всички веднага да ти обяснят, отколкото да ги псуваш после в интернет...
Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Аз бях в Ахтопол и нямах интернет, след разговор с оператор и получен смс се оправиха нещата. Аз съм с Lenovo vibe z2 pro, жената е с Lenovo p1m и все още 29.05.2018 г. и пише мтел но всичко си работи.
Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
Huawei Honor 5x вчера се смени логото. A1 BG пише вече и в дайлера на първата сим карта като набираш.
С последния ъпдейт Андроид 6.0.1
С последния ъпдейт Андроид 6.0.1
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Със старта на новото лого на A1 ,всички телефони LENOVO в Пловдив загубиха мрежа и интернет. При вас как е?(no)
На вторият ден от промяната моторолата ми си смени логото без рестарт и не е губила нито мрежа нито интернет(настройките на интернета си останаха за мтел не за А1), бонуса го получих 2 часа след заявката.А Моторола нали са Леново... ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport