Съсипването на компанията "Мтел"

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Съсипването на компанията

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 02 окт 2013, 12:59

Какви фалити какви глупости пишете не е истина просто... мислите ли изобщо :X
Глобул няма как да станат първи, нито някой ще фалира. Гледайте сега мтел да лапне близу наистина и гледайте конкуренция.
Глобул с тая скапана мрежа как ще привлече толкова хора.Почти всеки под 50 години е взел накакъв смартфон и цъка ли цъка.За напред ще се използва още повече интернет,а там глобул не са мръднали от години и не са се засилили да инвестират в мрежа.
Много хора се възпозлват от пакетните услуги на мтел и виваком, защото наистина са изгодни,а при глобул такова нещо няма.
Да кажете че виваком ще настигне мтел до 2 години може,ама че глобул ще го направи не ми се вярва.

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 02 окт 2013, 22:05

както с казва ще поживеем ще видим...

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 02 окт 2013, 23:55

[Quote]Глобул няма как да станат първи, нито някой ще фалира. Гледайте сега мтел да лапне близу наистина и гледайте конкуренция.
Глобул с тая скапана мрежа как ще привлече толкова хора.Почти всеки под 50 години е взел накакъв смартфон и цъка ли цъка.За напред ще се използва още повече интернет,а там глобул не са мръднали от години и не са се засилили да инвестират в мрежа.[/Quote]

Това което си написал, щеше да е вярно, ако годината беше 1999г :D С необходимите средства и опит (с каквито разполагат от Telenor) мрежата на Globul за отрицателно време от най-скапаната, може да се превърне в най-добрата. Колкото до смартфоните, да всеки цъка на смартфон, ама аз лично не познавам някой, който да си е купил смартфон от Мтел (защото техните смартфони са с надценка +300 лева), в същото време познавам доста хора, които си купуват смартфони от Gemanos/Globul и Виваком. И докато ти и аз, знаем че мрежите на Виваком и Мтел имат сериозно превъзходство пред тази на Глобул, повечето потребители и идея си нямат, даже някои си мислят че в момента ползват 4G, защото Мтел били го пуснали преди 2 години :D Пазарът в този сектор става все по-динамичен и нестабилен, какво остава за Мтел, котио имат изключително злонамерено отношение към клиентите, цените им на телефоните са със зверска надценка и тарифните им планове са изпълнени с уловки... Не че останалите оператори не са поели и те по този път (no)

DeaconFrost
Регистриран: 30 юни 2005, 08:31

Мнение от DeaconFrost » 03 окт 2013, 00:18

Толкова глупости на едно място не бях чел

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 03 окт 2013, 10:17

Абе те че хората не знаят не знаят ,ама всеки ден се случва следното: седиме примерно няколко приятели/колеги някъде да хапнем, седнали сме по-навътре от прозорците, или заведението е малко така на приземен етаж и цъка единия нещо да видим и \"пу *** само цикли тъпия телефон\" гледам аз и му казвам \"еми гледай както ти пише горе - G, гпрс тоест по-бавно от това няма\" и се почва пу тия глобул писна ми от тях.Вадя аз телефона има си всичко.Или отидем някъде на някоя вила дори не е задължително да е на майната си в планита и пак същото, вадя аз телефона пише H. И така покрай тоя и оня заблудените хора, които си цъкат в интернет редовно се усещат.Който не се е усетил не му трябва интернет толкова просто.А кой от къде си е купил телефон също не е важно, аз си купувам напоследък телефони от ebay или amazon и съм супер доволен.А теленор сигурно ще задвижат нещата, но докато се оправи мрежата ще мине поне година и поне още година докато заклетите анти фенове на глобул се обедят че има промяна.За това време мтел и виваком може да са изтрепали всички с цени и двугодишни договори.
А и глобул за да живне му трябва едно ребрандиране и дори смяна на името.Много хора не са и чували че ги купуват.Хайде името как да е,ама не вярвам да седят с лого на ОТЕ.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 03 окт 2013, 10:50

Нормално... Според злите езици поне от 5 години насам, \"Мтел ще фалира до 2 години\" :D

Отговори