Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Пътувах днес към селото (Ямболска област) и с изненада установих, че вече Теленор имат 4G. Виваком и МТЕЛ засега все още са на 3G само. Иначе при пътуването си с влак мога да споделя, че в някои от тунелите има и покритие. Поне за Теленор мога да потвърдя, ще тествам и с Виваком наобратно. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Понеже форумните тролове тук твърдят, че Виваком има пълно 3G покритие под всеки ъгъл, храст и дере, само да спомена, че събота, пътувайки по АМ "Тракия" на няколко пъти минавах на пълно до половин 2G, докато на Мтел все още бях на 3G(половин или пълно). Така че не знам какво толкова ми я хвалите тая Вивакомска мрежа и какви скорости ми публикувате, ползвайте си ги със здраве, но щом нямам свястно 3Г по АМ "Тракия", то не ми се мисли на другите места как е...и моля ви не ми цитирайте, че в селата Х, У и Z само Виваком имат 3Г.
Едно е ясно. На този форум не може да се разчита. Добре, че не се излъгах по някои хора тук да сключва договор с оранжевите, а бях само с предлатена.
Едно е ясно. На този форум не може да се разчита. Добре, че не се излъгах по някои хора тук да сключва договор с оранжевите, а бях само с предлатена.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
3G-то на Ментел на АМ Тракия е ужасно. Последно днес минах през нея. Така че не ми говори глупости.
ПП: Никой не те бръсне за слива вече. Нито за пъпеш. Ти се самоунищожи.
ПП: Никой не те бръсне за слива вече. Нито за пъпеш. Ти се самоунищожи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Не ми пука особено. Ясно ми е, че на този форум не може да се разчита. Още по-малко на манипулатори като теб. Това е форум с вивакомски служители и тролове. Наврете си я някъде прехвалената вивакомска мрежа, аз няма да я ползвам, добре че не се вързах на някои тролове тук.
mod edit: Мисля, че вече прекали. Почини си няколко дни.
mod edit: Мисля, че вече прекали. Почини си няколко дни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Ще си наврем мрежата в нечии трътка на мтелски трол. Доста често пътувам по магистралата в участъка "Ямбол-Бургас". единственият и последен път когато погледах там покритието на Мтел апарата ми загуби обхват точно на един от паркингите(тач където шанса някой да му потрябва е най-голям), НО... беше миналата година.
Днес 17.04.2017г. в участъка Карнобат-Шумен поне 50км от участъка на 2Г(щото там посто 3 и 4Г няма) на мтел "тубата" не може да ми захапе, ама грам.
Ако не може да се вярва на форума ти препоръчвам да станеш просто читател, а не да залъгваш хората с префектното покритие на работодателя си.
Наистина мтел си засили покритието, но по населените места(големите и не до там). Села и паланки обаче още чакат. Извън население места не е като Булсат, но още не е това, което го изкарваш.
Днес 17.04.2017г. в участъка Карнобат-Шумен поне 50км от участъка на 2Г(щото там посто 3 и 4Г няма) на мтел "тубата" не може да ми захапе, ама грам.
Ако не може да се вярва на форума ти препоръчвам да станеш просто читател, а не да залъгваш хората с префектното покритие на работодателя си.
Наистина мтел си засили покритието, но по населените места(големите и не до там). Села и паланки обаче още чакат. Извън население места не е като Булсат, но още не е това, което го изкарваш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Мтел изобщо не е за хвалене от към покритие. Пътувах с влак от Пловдив до Шумен и често нямах нет. Не знам как е при другите оператори, но в онзи случай бях недоволен и дори им писах.
Мога да кажа, че има подобрение в покритието и разширение на 4G мрежата в Пловдив и областта, но не мога да кажа същото за другите места. Дано поне разширят на 100% 3G покритието в територията на България.
Мога да кажа, че има подобрение в покритието и разширение на 4G мрежата в Пловдив и областта, но не мога да кажа същото за другите места. Дано поне разширят на 100% 3G покритието в територията на България.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Нека бъдем благодарни на Виваком и Теленор за добрата конкурентна среда, която създадоха. Имат ново, модерно оборудване и добро покритие.
По принцип, т.нар. Историческият мобилен оператор, т.е. Първият GSM, във всяка страна е с най-добри общи параметри на пазара, в България това би трябвало да е МТел, но не е.
Най-вече заради полу- или изцяло негативният си самосъздаден имидж в много потребителски слоеве на обществото.
Това е една предимно недружелюбна компания, която с минимални инвестиции желае да постигне висока рентабилност, без скрупули, без морал и без човешки отношения с клиентите си. Те желаят да ви вземат всеки месец не банкнота от 20лв, а цялото портмоне.
Мобилната им мрежа е китка от старотии и магии, със сугурност, комплексно, най-слабата.
Не се лъжете от облъчващата ви реклама, бягайте далеч.
Поздрави и Успешна седмица!
По принцип, т.нар. Историческият мобилен оператор, т.е. Първият GSM, във всяка страна е с най-добри общи параметри на пазара, в България това би трябвало да е МТел, но не е.
Най-вече заради полу- или изцяло негативният си самосъздаден имидж в много потребителски слоеве на обществото.
Това е една предимно недружелюбна компания, която с минимални инвестиции желае да постигне висока рентабилност, без скрупули, без морал и без човешки отношения с клиентите си. Те желаят да ви вземат всеки месец не банкнота от 20лв, а цялото портмоне.
Мобилната им мрежа е китка от старотии и магии, със сугурност, комплексно, най-слабата.
Не се лъжете от облъчващата ви реклама, бягайте далеч.
Поздрави и Успешна седмица!
Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Тези дни по празниците (по Великден) пътувах с приятели до Банско. Покритието на Мтел по магистрала Струма е добро, но 4G беше рядко. В Банско 4G беше горе-долу добро. Приятелите с които бях, бяха на другите два оператори и 4G беше доста по-стабилно спрямо това на Мтел. На връщане минахме през Якуруда-там е планински район и покритието и на трите оператора е слабо.
Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
[Quote]На връщане минахме през Якуруда-там е планински район и покритието и на трите оператора е слабо[/Quote]
ЯКОРУДА !
ЯКОРУДА !
Не е по темата!