Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Като цени в момента Йеттел и А1 предлагат най-ниски цени. Виеаком е като управлението на държавата - летаргия. за качество на разговорите сме се разбрали Йетел е с най-доброто качество. За интернет мисля че и трите оператора са на едно ниво. Може би Йетел при по ниски скороти на моменти отваря по-бързо от другите два страниците. 5 г покритието е най-рехаво на Йетел, но пък за сметка ня това където го има си е 5г и то с еисока скорост. Под рехаво имам предвит че нямат на всяка клетка 5г оборудвнае ама за сметка на това съседната е с 5г покритие и припокрива и тази. Най-бързо дропва 5г на А1. Единствено в Бургас на А1 са подменени почти всички стари 5г клетки с нови и там постигам по 1500мгбс скорости в София само на хотел Рила е с най-новите клетки каквито са в Бургас. Аз препоръчвам Йетел на план 21 лева с 50мгбс идеален си е за всичко
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Днес ми излезе тяхна реклама във фейса, че били операторът с най-много пренесени номера. Сигурно е било така като пуснаха неограничените, а а1 и йетел се правеха на интересни, ама защо трябва веднага да се вземат толкова насериозно и да станат оператора с най-много изгубени клиенти? И то баш като изтичат договорите от голямото пренасяне.
Всъщност може и да не е от глупост/арогантност, а да е част от картелните споразумения. Тогава "откраднаха" доста абонати, сега може би имат да се реваншират.
Начело на големите фирми (Особено свързаните с технологичния сектор) винаги стоят много болни мозъци, така че всичко е възможно.
Аз ще кажа само едно за Виваком - откакто станаха тея кадрови промени в компанията след продажбата (особено в маркетинг отдела), нещата станаха доста зле. Първо, за какво купуваш други доставчици, като може тези пари да ги инвестираш в пускане на собствена инфраструктура на места, където ти досега си нямал (имам информация от кухнята, че интеграцията на Нет1 е кошмар)? Второ, защо осираш плановете Unlimited по такъв начин, че да са против клиента - ограничение на дневния трафик до 10 GB/ден, като трябва на всеки 10 GB да пращаш SMS, ограничение на SMS-ите до 5000 на месец (при положение, че уж се рекламират като “неограничени”), иначе в противен случай, ще ти спрат услугата, че даже и ще ти прекратят договора без предупреждение по твоя вина. Трето, аз от година не виждам никакво развитие нито в мобилната им мрежа, нито във фиксираната.
Изобщо за какво съществува Виваком в момента? Това, което правят сега, е просто да се саморазрушат. Ако така продължават в същия дух, ще ме загубят като клиент (особено сега, когато договорът им с тях ми е до август тази година). Просто се прецакват сами. Нямам думи.
Изобщо за какво съществува Виваком в момента? Това, което правят сега, е просто да се саморазрушат. Ако така продължават в същия дух, ще ме загубят като клиент (особено сега, когато договорът им с тях ми е до август тази година). Просто се прецакват сами. Нямам думи.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Можеш да се махнеш в последните три месеца от договора и не е драма. Просто аз се родих...нямам вече никакви услуги към тях за първи път от 2006г до сега. Просто не заслужават под никаква форма даването на пари към тях!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Как така без неустойка в последните 3 месеца? Не трябва ли да е след датата на изтичане?
Не, няма нужда да чакаш да изтече, а е достатъчно да си в посления месец от договора (зависи на коя дата си го сключил).defierofodds написа: ↑15 яну 2023, 12:22Как така без неустойка в последните 3 месеца? Не трябва ли да е след датата на изтичане?
Примерно договорът ти е до 20.05.2023 г. - на 21.04.2023 г. можеш да отидеш при новия си оператор и да го пренесеш. Единствено към стария, ако имаш неплатена сметка, съобщения или разговори (извън безплатните минути имам предвид) - ще му платиш само това.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
пак не е точно така аз се махнах точно на 2 месеца преди края на договора. имах две пълни такси. Перфектно си ги платих и се махнах с най-голям кеф!
просто трябва да влезеш в третия месец т.к. повече от три такси няма как да ти начислят. Но моя съвет е миграция от Виваком. с абсолютно нищо не са атрактивни освен с простотия и нулево обслужване - арогантно като на селски пръчки за телефония да не говорим никаква с другите оператоти
Остават ми два месеца обаче имам договор с телефон и ми е драма да се махна по рано.но поне знам със сигурност не ги отсвирвам вивакомите
споко, махай се ако си във втория месец от края. аз също имах телефон със субсидия от 370лева платил съм две такси от 39 лева това е 78 лева такси и от субсидията 32 лева от 370 лева и пак се махнах .... не можех органически да ги търпя