Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Toва някакъв уай фай ли е? Гледам, че ти е включен и си вързан към него...
Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Не е през wi fi. Вижда се, че тестът е през мобилна мрежа и е правен преди обед, снимката на екрана е правена вечерта...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Не е през WiFi.
Samsung Galaxy S22 ULTRA
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
На много места околу Монтана излиза 4G мрежа при сканиране но не може да се закачи GSM към нея Виваком.Може ли да е от GSM или е слаб сигнала и затова неме регистрира.Дори и в моето село,което до преди 3 дена имаше само 2G сега има 3G и при търсене на места се появява 4G.
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
4G-то най-вероятно още е тестово и няма достъп за абонатите, скоро ще го пуснат :).
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Може и да е слаб сигнала и затова да несе връзва към 4G
-
Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Аз бях сканирал в едно градче и телефона ми откриваше 4G на Виваком, а телефона ми си стоеше на 3G. След около една седмица там бях на 4G с добър обхват.
Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Ето и моите първи впечатления от 4Г мрежата на Виваком в София
По-добър пинг спрямо Мтел и съответно страниците се отварят по-бързо. Като сила на сигнала е идентичен спрямо Мтел 4/5 или 5/5 черти. Като скорост постигам между 15-30 мбпс. 100 мбпс досега не съм достигал. Доволен съм засега.(yes)
По-добър пинг спрямо Мтел и съответно страниците се отварят по-бързо. Като сила на сигнала е идентичен спрямо Мтел 4/5 или 5/5 черти. Като скорост постигам между 15-30 мбпс. 100 мбпс досега не съм достигал. Доволен съм засега.(yes)
Пробвай на Арката на медициндка академия. Там стигнах 100.
-
Защо не мина на Теленор, те са най-иновативни в момента (като изключим, че не им се занимава да покрият някои села за разлика от Виваком) ?