Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
‘фърчи! Поне на А1. ~1,5gbps в 90% от тестовете
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Оправи ли се ?angelstamb написа:Здравейте,
Някой има ли проблем с 4Г мрежата на А1 и вайбър?
Цял ден не може да се свърже, мога да получавам, но не мога да пращам.
Иначе мрежата зарежда добре сайтовете.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Да вече явно го оправиха вайбъра.
Очевидно не беше проблема в мрежата на А1, щом всичко останало си работеше добре.
Очевидно не беше проблема в мрежата на А1, щом всичко останало си работеше добре.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
На Витоша след Златните мостове Йетел нямат никакво покритие.
Едва най - горе на хижа Звездица имат 4Г.
Йетел, айде оправете се де, до кога да ви чакаме?
Лятото цяла София е на Витоша!
Няколко клетки ли не можете да сложите или по - скоро не искате!!!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Само А1 е с адекватно покритие на Витоша, даже за 5Г се закача тук-там, а на Вива на същото място се губи и 2Г (Около пейките непосредствено преди Златните мостове").angelstamb написа: ↑14 юли 2024, 19:17На Витоша след Златните мостове Йетел нямат никакво покритие.
a1 за сега са най-готини
Както обикновено казваме в такива случаи - зависи от локацията (и баирите ). Един оператор е добре еди-къде си, но пък е зле другаде и те така. Например, в известното, покрай Васил Левски, село Къкрина (обл. Ловеч), А1 са зле - някои даже ходят на съседни улици по баирите за да проведат един прост разговор... Докато аз, на Vivacom, имам стабилно ~ -87 dBm на 4G (LTE) в рамките на цялото село. За Yettel не знам, но според картата им на покритие уж имат добро 4G - тези няма да е лошо да си обновят картата, че една година мина вече от последната актуализация.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Мисля, че им е актуална, не е ясно защо изведнъж решиха да сложат такава задна дата, но допреди няколко месеца поне се обновяваше без да сменят датата.DNG7 написа: ↑15 юли 2024, 13:56Както обикновено казваме в такива случаи - зависи от локацията (и баирите ). Един оператор е добре еди-къде си, но пък е зле другаде и те така. Например, в известното, покрай Васил Левски, село Къкрина (обл. Ловеч), А1 са зле - някои даже ходят на съседни улици по баирите за да проведат един прост разговор... Докато аз, на Vivacom, имам стабилно ~ -87 dBm на 4G (LTE) в рамките на цялото село. За Yettel не знам, но според картата им на покритие уж имат добро 4G - тези няма да е лошо да си обновят картата, че една година мина вече от последната актуализация.