Състояние на мрежите плюсове и минуси

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от wer_aac » 18 юли 2018, 16:15

Каквато и да им е мрежата никой няма да се махне бъди спокоен. От 20г държат лидерството по брой абонати, което показва, че хората си ги ползват, въпреки лаенето за това и онова. Кучетата си лаят.... А1 е все още 1-ви.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от Мilen » 18 юли 2018, 17:06

Дреме му на някой абонат кой е първи, след като интернета на телефона му прекъсва и не може да ползва елементарни неща...

Ти въобще прочете ли последните 3 страници от темата, как хората масово се оплакват от проблеми с мрежата на Мтел/ А1?

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от Apple_fan » 18 юли 2018, 18:49

То нали се сещаш, че оплакващите се от мрежата са под 1% от всички абонати, но нали някой трябва да налее масло в огъня и да го направи генерален проблем. Лично аз не съм чул някой около мен да се оплаква от мрежата на А1, вкл. и аз. Нека форумните ботове да не драматизират излишно.

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от iWolff » 18 юли 2018, 19:02

Напротив, всички се оплакват от мрежата на А1 ако ги попиташ. Но както жена ми, която е на А1, си викат “квото такова”. Просто много малко хора обръщат внимание на сривовете на мрежата и изхвърлянето към по-нисък режим (3G/2G). По принцип с изключение на 20-30 човека по форумите, никой не обръща даже внимание на такива неща, приема ги за нещо нормално. А мрежата им наистина е хипер зле, всеки ден сравнявам на жена ми показателите на телефона с моите и нещата са смехотворни за А1. При големия дъжд преди няколко седмици бяхме в квартал в покрайнините на София, тока спря и А1 нямаше никакво покритие. Нулево! На какъвто и да е режим! Просто клетките в района нямат аварийно захранване. Това нормално ли е? Ами ако ти трябва спешна помощ в това време?! By the way, аз на Теленор си имах пълен 4G обхват през цялото време. Имам още десетки примери, но няма да ми стигне цяла вечер да ги опиша.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от wer_aac » 18 юли 2018, 20:04

Прочетох ги. Точно това исках да кажа. Колкото и да мрънкат не биха минали на другите. А тези, които минат се запълват с нови от конкуренцията и паритета се запазва.
Същото се отнася и за плановете... виваком имали еди какво си пък другите не отговаряли.. ами явно не се притесняват за момента, че да им отговарят.
Колкото и да лансираш 3-я оператор в страната ще са си 3-ти като Левски.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от Мilen » 18 юли 2018, 21:22

Клиентите е хубаво да стоят настрана от мрежата на Мтел/ А1. Като ви изтече договора се прехвърлете, независимо към кого. Просто мрежата в момента на Мтел е абсолютна подигравка и тотал щета! Ще си скъсате нервите!

koko335
Регистриран: 13 юни 2018, 07:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от koko335 » 18 юли 2018, 22:02

Да, аз също потвърждавам, че голяма част от хората са на мнението "каквото такова" и че "всички са един дол дренки".
За другото не съм съгласен. Може мобилният интернет на А1 да не струва, но за разговорите определено са много по-добре от другите 2 оператори. Преди малко разговарях с човек на Теленор и го чувах меко казано ужасно. Смело твърдя, че беше от него, защото преди това разговарях с двама на А1 и разговора беше идеален.

Leo Kolev
Регистриран: 09 авг 2010, 02:42

Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от Leo Kolev » 18 юли 2018, 22:21

Виваком и теленор също си имат доста минуси. Затова им е трудно на хората да се преместят при друг оператор. При теленор съм имал много разговори с лошо качество (в различни градове с различни телефони) и не предлагат комбинация с домашен интернет и телевизия. При виваком сегашните планове идват с екстрите от по 100мб за левче и не дават лесно устройства на изплащане. За А1 мога да потвърдя, че мрежата им 5 пари не струва - бавен интернет, лошо покритие и имат едни от най-нахаканите служители.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от Apple_fan » 18 юли 2018, 22:52

Ти пък кой си, за да казваш кой къде да се прехвърля. Като черна станция дрънкаш едно и също нещо. Като твоя любим оператор е с най-добра мрежа защо тогава с най-малко абонати.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси

Мнение от algor » 18 юли 2018, 23:04

[Quote]Виваком и теленор също си имат доста минуси. Затова им е трудно на хората да се преместят при друг оператор.[/Quote]

Това е най-обективното мнение, касаещо мрежите в БГ и всяка реклама на тази или онази мрежа е просто един булшит.
Всеки си има плюсовете и минусите и като човек, ползващ трите оператора от 10 години и повече мога да кажа, че ползвам и трите оператора точно заради различните плюсове в различни райони на държавата ни.
А агитациите по-горе за минаване към този или онзи оператор или призивите хората да стоят далеч от друг оператор са просто един индикатор, показващ умствения багаж на тези революционни апели.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Отговори