Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Има ограничение на скоростта при теглене на големи файлове или спийдтестове, при достигане на 80% от трафика! Не го ли проумя вече? Получаваш смс преди да си изразходил трафика си, че ти остават още Еди колко си там мегабайта от пакета. След като получиш този смс не можеш да теглиш големи файлове или да правиш спийдтестове в 4G мрежата, а те дропва на 3G. Как не го схвана?! Тествано е от мен и колегите многократно.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Как да го проумея след като имам 10000 мегабайта и получих sms ,че ми остават 2000 мегабайта и не намирам промяна в скоростта,не тегля файлове но правя тестове понякога но винаги съм на 4G.
Ти май си халюцинираш и или си се вкарал в някакъв филм.
Нали целта на операторите е след като изхабиш мегабайтите на максимална скорост да те накарат да си купиш други.
Ти май си халюцинираш и или си се вкарал в някакъв филм.
Нали целта на операторите е след като изхабиш мегабайтите на максимална скорост да те накарат да си купиш други.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Нищо не халюцинирам, тествано е от мен и няколко човека около мен, както и от потребители на форума. Навремето си мислих, че правят нещо с мрежата и затова така се получава, но сега ползвам Теленор само за интернет и като достигна 20000 мб започва да ме дропва на 3G при тест. Някой път успява да изкара даунлоуда, но при ъплоуда веднага реже. Няма защо да си измислям, доволен съм от това, което получавам като качество и скорости. (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Ей сега си направих един тест,остават ми по малко от 700 мегабайта трафик,всичко си беше на 4G.
Пускам си телевизия пак е нормална скоростта.
Явно в Русе сме богопомазани.
Пускам си телевизия пак е нормална скоростта.
Явно в Русе сме богопомазани.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Да не би щото е на много изгоден план с много мб на бисквитката?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Дропването на 3G е факт след като получих СМС-а. Дори и сега докато пиша това съм все още на 3G. Минаха поне 5 минути.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
http://www.speedtest.net/my-result/a/4093659789
Не ми се е случвало на мен досега. А свалям доста често големи файлове.
Не ми се е случвало на мен досега. А свалям доста често големи файлове.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Пак показвам. Минах на 4G и правя пореден тест. Теста започна и изкара даунлоуда без проблем, но при ъплоуда... На втория шот се вижда и колко мегабайта ми остават. Не си измислям бе хора...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
И все пак 70 мбит сваляне са си прилична скорост. Аз на 4G При виваком ако не съм близо до клетката не стигам такива скорости.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Понеже семейство на жената са все на Теленор, мислех че е заради слабото покритие, ама явно е имало нещо друго. Хора когато изхабите определено количество от МВ си, се прехвърлят на 3G, което като логика нямам идея защо се прави, не намирам логично обяснение.