Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Нищо не работи като хората - мобилния нет върти между 2G и 3G, когато не е изчезнал напълно. Фиксирания е плачевен цял ден.
И кой лъжат, че проблема бил само за провинцията не знам. Да им имам ПР-ите...
И кой лъжат, че проблема бил само за провинцията не знам. Да им имам ПР-ите...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
И аз имах проблеми като описаните.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
От АПИ отричат да имат вина -линк ;
http://www.api.bg/index.php/bg/prescentar/novini/api-oprovergava-razprostranenata-informaciya-ot-vivakom-che-stroitelni-dejnosti-na-agenciyata-sa-prichinili-problem-na-mrezhata/
http://www.api.bg/index.php/bg/prescentar/novini/api-oprovergava-razprostranenata-informaciya-ot-vivakom-che-stroitelni-dejnosti-na-agenciyata-sa-prichinili-problem-na-mrezhata/
Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
[Quote]И какво ще рече това? Нали се разбрахме, че ние ИТ хората говорим английски[/Quote]
[Quote][B]Blue Sky[/B]
Дата: 06.03.2018 17:17
Много ниска топка си за мен. Приключих с теб завинаги. Моля те, повече не коментирай мои постове. Би били обидно за мен, ако ти отговоря от тук насетне.[/Quote]
С теб сме се разбирали само едно: Да се игнорираме един друг, което аз добросъвестно спазвах, но изглежда твоята памет е много къса.
[B]P.S.[/B] А относно руския език - сред "ИТ хората" руският език е втория в света по значимост след английския. Не случайно 12 офицера от ГРУ (рускоезични, с бюджет $300 000) направиха за смях англоезичните компютърни "специалисти" от ФБР (с бюджет $5 млрд). Освен това рускоезичният сегмент в интернета (така наречения Рунет) е втори по обем, мощност и разпростанение в света. Всички WEB ресурси в света, които ги има на английски, са преведени и на руски и могат да се ползват свободно от хора владеещи руски език. Аз например се справям чудесно и без знанието на английски език. Във всеки девайс, ако няма български, то задължително има меню на руски език, който език и избирам.
[Quote][B]Blue Sky[/B]
Дата: 06.03.2018 17:17
Много ниска топка си за мен. Приключих с теб завинаги. Моля те, повече не коментирай мои постове. Би били обидно за мен, ако ти отговоря от тук насетне.[/Quote]
С теб сме се разбирали само едно: Да се игнорираме един друг, което аз добросъвестно спазвах, но изглежда твоята памет е много къса.
[B]P.S.[/B] А относно руския език - сред "ИТ хората" руският език е втория в света по значимост след английския. Не случайно 12 офицера от ГРУ (рускоезични, с бюджет $300 000) направиха за смях англоезичните компютърни "специалисти" от ФБР (с бюджет $5 млрд). Освен това рускоезичният сегмент в интернета (така наречения Рунет) е втори по обем, мощност и разпростанение в света. Всички WEB ресурси в света, които ги има на английски, са преведени и на руски и могат да се ползват свободно от хора владеещи руски език. Аз например се справям чудесно и без знанието на английски език. Във всеки девайс, ако няма български, то задължително има меню на руски език, който език и избирам.
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Искам да информирам,че на мен не ми сваля на 3G след достигане на 80% от мегабайгите,сега получих SMS,пуснах няколко спийдтеста,стои си на 4G,става въпрос за Теленор.А преди година ми се е случвало.
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Теленор,май съм първи,който ги засича на тази честота.
Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Банд 7 е 2600 Mhz, браво (yes)
Но можеш ли да теглиш на тази честота или само ти я засича като налична? В Стара Загора ли я засече?
Но можеш ли да теглиш на тази честота или само ти я засича като налична? В Стара Загора ли я засече?
Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
На тази честота бях закачен но сигнала много слаб,към 115 дб и не можах да пусна тест а не искаше да се агрегира с 1800 и 2100 а бяха налични със силен сигнал.
Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Е да, това е недостатъка на 2600 Mhz, слабото покритие.
Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
http://www.crc.bg/files/_bg/2600_vremenni_2018_all_01.06.2018.pdf