Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Emergency calls only се появява само при заключен екран или когато тръгнеш да набереш някого.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Това не е за хвалене, но такива скрийншоти могат да се направят за всеки един оператор и съм сигурен, че резултатът ще е равен. И все пак имам въпрос, защо си абонат на А1, като не си доволен от мрежата им?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Напоследък наблюдавам нещо много нелепо за мен в западната част на София близо до централата на A1, мрежата на Виваком е по-добра, а в източната част пак близо до централата на Виваком, мрежата на A1 е по-добра.:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
От наблюденията ми в София мога да кажа, че слабите места на А1 са:
- бул. Симеоновско шосе, около пресечката с бул. Никола Габровски
- бул. Св. Клиемент Охридски между Лесотехническия до разклона за бул. 8 декември
На Виваком:
-от Националния стадион, после по бул. България до бул. Гоце Делчев
- бул. Симеоновско шосе, около пресечката с бул. Никола Габровски
- бул. Св. Клиемент Охридски между Лесотехническия до разклона за бул. 8 декември
На Виваком:
-от Националния стадион, после по бул. България до бул. Гоце Делчев
Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Черно море много е добре....слънце пече още по-добре. Само мрежата на А1 реве....
Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Ако още един път напишеш за проблема ти, може и да се оправи мрежата (whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
А дано ама надали. Пълно безхаберие при подадени няколко сигнала А1 се правят на луди.(no)(no)(no)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Ами явно има нужда от монтиране на нова клетка, а това не става за 1 ден.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Пределно ясно е,че има проблем дали е от недостиг на клетки или някоя от съществуващите е дефектирала. Възможно е също така да има много маймуни на клона. Реакцията на А1 също е неадекватна.
"Услугите, предоставяни чрез номер 0888****** предполагат мобилност при ползването и не са ограничени в конкретен географски район. Разбира се, различните населени места и отделните региони в страната ни са различни по отношение на мрежовото покритие.
Нашата основна цел е предоставянето на услуги, които нашите клиенти да имат възможността да ползват. Именно затова, от А1 България гарантираме качествена връзка в 99.9% от времето през годината.
Стандартен отговор. Никаква конкретизация относно някакви мерки или дейности по отстраняването на проблема.
"Услугите, предоставяни чрез номер 0888****** предполагат мобилност при ползването и не са ограничени в конкретен географски район. Разбира се, различните населени места и отделните региони в страната ни са различни по отношение на мрежовото покритие.
Нашата основна цел е предоставянето на услуги, които нашите клиенти да имат възможността да ползват. Именно затова, от А1 България гарантираме качествена връзка в 99.9% от времето през годината.
Стандартен отговор. Никаква конкретизация относно някакви мерки или дейности по отстраняването на проблема.
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
На Мтел/А1 от 5 години се използва същия кодек, по който сега така въодушевено пърхате, под услугата HD Voice, с огромната разлика, че върви през 3G, а в големите градове и през 2G. На Теленор го има от миналата година, а на Виваком от цели три, но съвсем рядко се активира дори на съвместими телефони, докато при А1 си става автоматично активирането. Освен това, на места и в големи градове, и в малки села, на А1 имам понякога пълно 4G покритие или поне достатъчно добро за скорости над 50Mbps на закрито и стабилно изолирани сгради, както и в подземни етажи, докато на Виваком покритието в такива райони е съвсем слабо и съответно скоростта. Тествал съм през различни апарати. Не ме мислете за А1 фен, преди седмица пренесох 10 мобилни номера, с което прекратих 10 годишната си вярност и минах на Виваком. Но обективната истина си е истина.