Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Интересно ми е, обикаляйки из страната и гледайки картата на Мтел и Виваком, дали са реални? Говоря за 4Г мрежата. Повечето места са отбелязани с жълто, т.е добро покртие. Наистина ли е добро или минава на 3Г?
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Теленор и Виваком, на едно и също място в София при абсолютно еднакви условия и апарат. Наблюденията ми са, че навсякъде мрежата им е значително по зле от останалите две. Това което са показали в сайта като инфо за мрежата си е напълно невярно.
Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
За Теленор ли говориш, че са зле или за Виваком?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Теленор са по-зле от Виваком, поне като покритие. Очаквах да предложат по-добра мрежа или поне като тази на оранжевите. Моя грешка, за щастие няма да е за дълго.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
За тази на Теленор със сигурност не е.
Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Интересно, но Виваком развиха доста бързо 4Г мрежата си, докато Мтел се движи доста по-бавно. Поне според картите на покритие. На какво се дължи това? Дали Мтел ще достигнат оранжевите по някое време или просто инвестират по-малко средства в 4Г мрежата?
Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Мтел доскоро нямаха 900мхц 4г клетки. А вивател доста преди твх ползват 4г 900мхц. Така е и при 3г. Вероятно за това са напред вива. Поправете ме. Теленор 3г ? Отзиви? Навсякъде ли има ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Ето това е положението с Теленор в Люлин, в метрото е по-добре. Около Хладилният завод преди няколко месеца мрежата стигаше до около 60Мбпс, сега стига 30-35Мбпс. Точно там също преди няколко месеца Теленор бяха доста по-добре от Виваком, но сега не могат и на половината да ги стигнат. В Люлин и 30Мбпс е добре ако стигнеш. Много голяма измама са според мен и съм крайно разочарован. И като оставя датата, мрежата им не е достатъчно добра за разговори дори.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Пълни глупости.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Това е положението в конкретна точка в Люлин. Не можеш да правиш заключения от толкова малко информация.