Съвет: Кой доставчик да избера за пакетна услуга Нет+ТВ за дома?

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Съвет: Кой доставчик да избера за пакетна услуга Нет+ТВ за дома?

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 21 юли 2013, 16:18

остани си на мтел(мегалан)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 23 юли 2013, 23:22

Аз съм близо до теб - в Дървеница. Булсатком плащам пакет Премиум заради Ф1 + 44 мбпс = 24 лв на месец. Ако не ти трябва премиум пакет, взимаш минималния, който е 7 лв + 10 лв нета и за 17 лв на месец имаш около 30 ТВ програми и 44 мбпс нет, което е доста прилична оферта. Скоростта е точно такава, каквато се рекламира - торентите се свалят с 4,5-5,0 мбпс.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 24 юли 2013, 09:32

Аз съм на Нет1 и съм много доволен от тях. Качеството на телевизията е добро и е хубаво, че сигнала не е кодиран и може да си вържеш колкото искаш телевизори. Интернета ми е 45Mbps и няма проблеми с него, като изключим това, че ЧЕЗ са за бой и често им изгасва това в Дружба и заради това понякога няма интернет и телевизия.

radotomov
Регистриран: 27 апр 2006, 11:40

Мнение от radotomov » 24 юли 2013, 11:41

Аз съм доволен от \"повече за теб\" на МТЕЛ.Вярно че ТВ каналите са сравнително малко на пакета за 30 лв/месец, но си ги компенсирам през ANDROID TV STICK-чето което съм закачил през HDMI. Хванах от началото на промоцията и ми дадоха по-добрия 32 - инчов телевизор на Тошиба който е с по-добра матрица и Full HD.Просто все едно си изплащам телевизора на вноски (24 месеца по 30 лева) а и интернетът 50 мбита е ок.Дадоха ми и една СИМ карта с хубав номер и 100 минути към всички оператори която си ползвам за обявите като продавам нещо.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 24 юли 2013, 11:45

То тези 50mbps са само даунлоуда, ъпа едва ли има и десет. :D

angelstamb
Регистриран: 22 яну 2007, 10:50

Мнение от angelstamb » 24 юли 2013, 12:20

Здравей, колега, при този избор, който имаш в Младост, по-добре си остани на Мтел/ Мегалан. При тях съотношението - качество - цена е най - добро за това което се предлага като технически характеристики. Бил съм една година на Виваком, оптичния им нет е ужасен, просто се срива, само телевизията им е хубава. При Близу нета пак не е стабилен. Булсатком имат хубава телевизия, но да ти вържат нет ще чакаш поне месец, облужването им е под всякаква критика. А и да не говорим, че ако нямат приемници и ТВ няма да видиш от тях :). Та мегалан имат за мен най - стабилен и бърз нет и доста добра телевизия, а и като обслужване са много по-напред от всички останали. Бих те посъветвал да не бързаш толкова да сключваш нов договор, обикновено по Коледа има хубави промоции, а мисля, че тогава може и да има някакво раздвижване на пазара.
Хубав ден и успех.

retarded
Регистриран: 19 окт 2012, 22:23

Мнение от retarded » 24 юли 2013, 13:26

Мерси за съветите пичове, най-вероятно ще изчакам, но все още обмислям варианти

@KOBRETI, тези 2та пакета за които говориш актуални ли са още, че нещо не ги намериам на сайта на булсат?

@ radotomov, точно тази промоция коментирах в 1вия си пост ... т.е. за нови клиенти - промоции, а за хора които им ползват вече услугите - нищо. Дефакто тези пари не падат от небето, а им ги наливат точно настоящите им клиенти.. Рано или късно ще сменя доставчика и мтел да си търсят нови клиенти пак ...

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 24 юли 2013, 13:30

Сайта на булсат е като телевизията им - едва, едва работи.
Виж тук https://payments.bulsat.com/package.php за различни комбинации от услуги с каква цена са.
(дори и тук не всичко е точно, телефона не е 7, а 6лв.)

retarded
Регистриран: 19 окт 2012, 22:23

Мнение от retarded » 25 юли 2013, 15:07

Ами то в такъв случай може да се направи доста сполучлив пакет със 94Mbits и Стандартен ТВ.
Явно има някаква отстъпка от цената при плащане online

пакет СТАНДАРТЕН 12.80 лв.
Интернет - 94 mbps 17.00 лв
Обща сума: 29.80 лв.
Отстъпка: 6 лв.
Сума за плащане: 23.80 лв.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 26 юли 2013, 12:08

[Quote]@KOBRETI, тези 2та пакета за които говориш актуални ли са още, че нещо не ги намериам на сайта на булсат?[/Quote]
Имат ги. Просто нета се намалява автоматично на 10 лв, когато имаш и някакъв пакет ТВ...

Отговори